Shoppingguiden

Det finnes en mengde av nettbutikker innen klær, sminke, mote, gaveartikler og interiør i Norge. Konkurransen er stor og tilbudene er mange. Shoppingguiden her på Levana er laget for å skape et trygt miljø for deg som handler mye på nett. Her finner du kun seriøse aktører som er gode på levering, pris og ikke minst rabatter og tilbud. Du kan sammenligne shoppingguiden hos Levana med et fysisk kjøpesenter der alle butikkene er kvalitetsikret av oss før de flyttet inn. God fornøyelse og god handel!

Hos KitchenTime finner du alt til kjøkkenet ditt. I sortimentet finner du kvalitetsprodukter til matlagning, baking og innredning til kjøkkenet til gode priser. Her finner du produkter som gjør at du både lykkes og trives på kjøkkenet.

Lindex er en av Europas ledende motekjeder, med ca. 480 butikker i 18 markeder og en online shoppingopplevelse som er tilgjengelig i 30 land. Lindex sitt forretningkonsept er å tilby inspirerende og rimelig høykvalitets mote til den motebevisste kvinnen.

Lyko er en ledende hårpleie- og skjønnhetsspesialist med sin opprinnelse i profesjonell hårpleie, og med en ambisjon om å forandre bransjen. Lykos kundetilbud består av et bredt utvalg av produkter innen hårpleie og skjønnhet.

Kitch’n skal være No. 1 på kjøkkenet, og er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet, ekstra god service og fagkunnskaper. Kitch’n fører mange kjente merkevarer, blant annet: Le Creuset, Smeg, Eva Solo, Cosori, Rosendahl, MoominByArabia, Modern House m.flere. 

Blush er en av Norges ledende nettbutikker innen skjønnhet og velvære, med over 400 merkevarer og 25 000 produkter. Profesjonel hud- og hårpleie, eksklusiv sminke og parfyme, deilige velværeprodukter og fashion accesories.

Fredrik & Louisa er en kosmetikk kjede med over 50 butikker i Norge, og nå med nylig lansert nettbutikk. Fredrik & Louisa er autorisert forhandler av både eksklusive, selektive og kommersielle merkevarer, og opererer som en high end profil i markedet. 

Med design fra Paris, Stockholm og Los Angeles har Other Stories noe for alle. Her finner du den siste moten i høy kvalitet med en passform til kvinner i alle former og alder. Finn inspirasjon og fyll garderoben med sesongen nyeste plagg. 

Bakeren og Kokken jobber for at du skal kunne virkeliggjøre dine kjøkkendrømmer. De vil at du skal ha så gode forutsetninger som mulig for å lykkes på kjøkkenet. Både når det gjelder følelsen et kjøkken formidler avhengig av innredning, kjøkkenredskapene som gjør matlagingen og bakingen enklere og sluttresultatet bedre.

Hyttefeber.no tilbyr produkter fra noen av de eldste og kjæreste merkevarene vi har i Norge, og alt annet du trenger for å kose deg. Gjennom Hyttefeber.no skal det være enklere å få fatt i de gode produktene som både holder høy kvalitet, og god pris.

Lunehjem tilbyr et stort utvalg av produkter innenfor møbler, belysning og interiør, med vekt på skandinavisk design. De samarbeider med mange kjente merkenavn som GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern, Menu, HK Living, Lampe Gras, Menu og Pappelina. 

Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil med over 150 butikker over hele landet. De har et stort utvalg av sengesett, dyner og puter, håndklær, gardiner, pynteputer, pledd og pynt. Her finner du alt du trenger.

Cosori.no er en av Norges ledende airfryer leverandører og har agenturer på Cosori i Skandinavia. De har vunnet «best i test» prisen hos en rekke ulike testsider og har fått 4,7 av 5 stjerner basert på over 55 000 kundeanmeldelser.

Bodystore.no er en av Norges ledende helsekostbutikker på nett og tilbyr produkter innen økologiske matvarer, superfoods, vitaminer & mineraler og hudpleie. Hos Bodystøre.no finner du varemerker som Renée Voltaire, Rawpowder, Superfruits, VitaPrana, Helhetshälsa, Möllers og Urtekram.

Vi tilbyr Norges største utvalg av møbler og hjemmeinnredning online med både designklassikere og det nyeste innen interiørdesign fra over 700 norske og internasjonale merkevarer. Med over 70.000 produkter i sortimentet, er målet å tilby et bredt produktspekter for alle hjemmets rom fra både kjente merkevarer og nye designere innen møbler, hjemmeinnredning og servering.

Bubbleroom.no er en av nordens ledende nettbutikker og tilbyr et brett sortement av moteriktige klær, sko, accessoarer, samt beautyprodukter for både menn og kvinner. Hos Bubbleroom finner du over 350 kjente varemerker og nyheter som tikker inn hver eneste dag. Her finner du alt du trenger til han og henne.

CoolStuff.no tilbyr en mengde av morsomme, praktiske og annerledes produkter som du kanskje ikke visste at du trengte. Perfekte å gi bort som gave eller, enda bedre, beholde selv. Du finner også praktiske og smarte produkter til hus, hjem og hytte. Ser du etter noe helt spesielt kan du være helt sikker på at du finner det her. 

Christiania Glassmagasin er en unik og tradisjonsrik del av norsk handelsnæring. De fører et bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen og delikatesser i kjente norske merker som Porsgrund Porselænsfabrik, Norgesglasset og Hadeland Glassverk, samt internasjonale brands..

Ferner Jacobsen er en familieeid bedrift med tre butikker og èn nettbutikk. Etablert så tidlig som 1916 har Ferner Jacobsen vært med på en utrolig reise i moteverdenens trender og utvikling. Hos Ferner Jacobsen finner du klær, sko og tilbehør av høy kvalitet.