Trenden som er elsket og hatet- tar 2021 med storm

Crocs Shoes on Sale, Aberdovey, Wales
Kreditering: Tim Graham/Getty Images

Du trodde kanskje trenden var død og begravet til evig tid? Men nei, så feil kan man faktisk ta. De er elsket og hatet over det ganske lang og det kan godt være du har noen stående som du sverger til. De er sklisikre, setter ikke merker og helsearbeidere knyttet dem fort til både hjertet og foten, nemmelig Crocs. De har vært på markedet siden de så dagens lys, og skal vi tro nettstedet whowhatwear.co.uk  og KK.no så kommer året 2021 til å, atter en gang, bli crocsen sitt store år. Til glede for mange og til dessverre for andre.

Crocks ble i sin tid først og fremst laget for seilere pga sin lave vekt og siden de var sklisikre mente produsenten at disse skoene ville være alfa o mega for enhver båtentusiast. Lite visst de at skoen ville ta hele verden med storm.

Vårens trend 2021

Crocs har i åresvis hvert oppe til diskusjon blant mange. Jeg for eksempel jobbet sammen med en dame som gikk med crocks hele året, selv på vinteren. Det var hennes alles beste fottøy, helt udiskutabelt, mens flere av oss andre ikke ville blitt sett død i et par Crocs. Som redaktøren skriver i Who What Wear, så gjorde hun en artig undersøkelse rundt crocs, og en av kommentarene som dukket opp fra en leser var «de små hullene er der hvor hele din verdighet renner ut», noe mange er unisont enige om.

Gledelig vår

hvite crocs
Hvite Crocs. Bildet lånt fra www.okchicas.com

En kjapp runde på pinterst viser oss crocs i mange farger og varianter og det er rent så en gleder seg til våren, selv om det nok finnes en del der ute som trenger en aldri så liten tenkepause før de setter bena sine i et par cross igjen. Og særlig hvis de skal brukes til mer enn å gå ut med søppelet eller hente inn litt ved med.

Crocs med et smil

crocs-2 regnbue
Regnbue farget Crocs Foto:Dara Katz

Crocs er også å få med høy såle, kanskje de frister deg mer da? Vi må innrømme at det ser faktisk ikke så aller værst ut, og bare tanken på hvor behagelig de er å ha på bena er egentlig grunn nok til å prøve dem, igjen. Tenk bare så greit det er å kunne gå med Crocs som dette, istedenfor å stolpre rundt på høyehelte sko. Mye tryggere en lørdags kveld.

Statement Crocs

crocs pynt 1
Crocs med pynt, morsomme, ikke sant?/ Foto: Dara Katz

I tillegg til høy såle finnes det også «hull pynt» til disse omdiskuterte skoene. Pynt i alle varianter, så kan du gjøre om Crocsene dine til skikkelig statement sandaler/sko. Eller hva med litt bling? Ja, du kan få det også, Swarowski stener faktisk.

Skal vi tro influenserne på Instagram og Pinterest så ser det ut til at Crocs trenden har kommet for å bli gjennom 2021. Vi fant et par crocks med jordbær på, stylet enkelt, og vi må faktisk innrømme at det så ganske så fresht ut. Og tro det eller ei så ble jordbærcrosene utsolgt på et øyeblikk.

I tillegg må jeg innrømme at det står et par crocks i mitt eget skoskap. Et par crocks i skinnende gull står nedstøvet helt innerst i skapet. Kanskje det er på tide å ta dem frem igjen og bære dem med stolthet? Kommer du til å hive deg over crocs trenden igjen?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her