Helgens fristelse- Småretter og Cosmopolitan

Det er sikkert flere enn meg som setter pris på litt hyggelig selskap av gode venner. En kveld hvor vi kan slappe av og snakke sammen om alt som skjer og ikke skjer. En kveld hvor latteren sitter løst hvor vi kan være oss selv uten kjas og mas. Det er en kjennsgjerning at vi trenger vennene våre. Noen venner er nye og andre har vi kanskje hatt helt fra barndommen.

Det å kunne ha en kveld med gode venner gir oss overskudd til å håndtere hverdagene vi står ovenfor. Så, hva med å invitere noen gode venner hjem og serverer dem en fantastisk drink og noe å bite i. Vi har funnet et par forslag til deg som smaker fantastisk.

Enkle småretter

tapas
Lag smårettene av det du liker best.

Når du ber noen på en hyggelig kveld med godt drikke er det koselig å servere litt å bite i samtidig. Lite er mer kjedelig å komme som gjest menes magen rumler og rumler gjennom kvelden. Vi foreslår å servere noen småretter som chorizo, litt godt brød og god olivenolje.

Dette trenger du:

 • 1 chorizo pølse
 • 1 godt brød
 • 1 god oliven olje
 • 1 vellagret spekeskinke
 • 1 glass sorte oliven
 • 1 pk babytomater

 

Slik gjør du:

 

1

 

Kutt chorizo pølsen i halvtynne skiver og stek raskt i en middels varm panne.

 

2

Varm brødet i ovnen på 200 grader noen minutter.

 

3

Sett én pølsebit og én oliven på en tannstikker og sett på et lite fat.

 

4

Kutt brødet i halve skiver, legg spekeskinke på en tallerken med små, søte babytomater.

 

Dekk bordet med brød, olivenolje, spekeskinke, tannstikkerene med chorizo og oliven. Ha olivene som er igjen i en skål og sett på bordet sammen med resten av godsakene.

Cosmopolitan -slik gjør du

Det er ingen tvil om at alt fra tv-serier til instagram kjendiser har mye, og ofte alt å si for populariteter som oppstår. Som med denne drinken, Cosmopolitan. Jenene fra «Sex and the city»,en tv- serie fra 90-tallet, ga denne drinken er voldsom boost, og vi synes det er på tide å gi den et løft igjen.

cosmo 2
Cosmopolitan smaker friskt og har en fin rød farge.

Cosmopolitan er en frisk drink som er rødlig i fargen som kommer av tranbærjuicen som tilsettes. Den serveres i et flott coctail glass, og da gjenstår det bare litt glitter og glam.

Dette trenger du til én person:

 • 3 cl Vodka
 • 1 cl Cointreau
 • 1.5 cl Limesaft
 • 3 cl Tranebærjuice
 • isbiter

Slik gjør du:

 

1

Fyll coctailglasset med isbiter mens du blander ingrediensene.

 

2

Bland sammen vodka, cointreau, tranebærjuice og nypresset limesaft i en shaker. Har du ikke en shaker så bruker du et glass med lokk. Rist glasset godt.

 

3

Hiv ut isbitene fra glassene og ha i den blandede Cosmopolitan drikken.

 

Pynt drinken med en limebåt og hvis du vil kan du ha i en isbit eller to. Drinken smaker best når du lager den rett før den skal servers.

Husk at du ikke å bruke hverken for mye cointreau eller tranebærjuice når du lager denne drinken, hold deg til oppskriften. Det du derimot kan velge å tilsette mer, eller mindre av, er limejuice, smak deg frem.

Med det ønsker vi dere en strålende aften 🙂

 

 

 

Womanizer- En revolusjon for alle kvinner

Intimitet og seksualitet er viktig å både utforske og nyte, og det er noe womanizer virkelig har satt i høysetet. Womanizer er et revolusjonerende...

Horoskop for Juni 2023

Da har vi entret juni måned og igjen står stjernetegnene i fokus. Hva har du i vente denne måneden og hva bør du gjøre?...

Blodtype A? Da er dette det beste kostholdet for deg

Blodtypedietten er en populær diett som hevder at blodtypen din påvirker hvordan kroppen din fordøyer mat og reagerer på ulike typer matvarer. Ifølge denne...

True Crime- Jenta i kisten

I 1977 ble 20-årige Stan kidnappet når hun stod i veikanten og haiket. Colleen Stan ble holdt fanget og torturert i syv lange år....

Dette bør du vite om overgangsalderen

Overgangsalderen er en naturlig fase i livet til kvinner, men det snakkes dessverre ikke nok om. Overgangsalderen er en tid hvor menstruasjonen stopper opp,...

Sliter du i varmen? Da bør du sjekke ut disse

Er du en av dem som sliter ekstra i varmen, eller er du kanskje på et stadiet i livet hvor hetetoktene kommer kastende på...