Helgens fristelse- Småretter og Cosmopolitan

- Annonse-

Det er sikkert flere enn meg som setter pris på litt hyggelig selskap av gode venner. En kveld hvor vi kan slappe av og snakke sammen om alt som skjer og ikke skjer. En kveld hvor latteren sitter løst hvor vi kan være oss selv uten kjas og mas. Det er en kjennsgjerning at vi trenger vennene våre. Noen venner er nye og andre har vi kanskje hatt helt fra barndommen.

Det å kunne ha en kveld med gode venner gir oss overskudd til å håndtere hverdagene vi står ovenfor. Så, hva med å invitere noen gode venner hjem og serverer dem en fantastisk drink og noe å bite i. Vi har funnet et par forslag til deg som smaker fantastisk.

Enkle småretter

tapas
Lag smårettene av det du liker best.

Når du ber noen på en hyggelig kveld med godt drikke er det koselig å servere litt å bite i samtidig. Lite er mer kjedelig å komme som gjest menes magen rumler og rumler gjennom kvelden. Vi foreslår å servere noen småretter som chorizo, litt godt brød og god olivenolje.

Dette trenger du:

 • 1 chorizo pølse
 • 1 godt brød
 • 1 god oliven olje
 • 1 vellagret spekeskinke
 • 1 glass sorte oliven
 • 1 pk babytomater

 

Slik gjør du:

 

1

 

Kutt chorizo pølsen i halvtynne skiver og stek raskt i en middels varm panne.

 

2

Varm brødet i ovnen på 200 grader noen minutter.

 

3

Sett én pølsebit og én oliven på en tannstikker og sett på et lite fat.

 

4

Kutt brødet i halve skiver, legg spekeskinke på en tallerken med små, søte babytomater.

 

Dekk bordet med brød, olivenolje, spekeskinke, tannstikkerene med chorizo og oliven. Ha olivene som er igjen i en skål og sett på bordet sammen med resten av godsakene.

Cosmopolitan -slik gjør du

Det er ingen tvil om at alt fra tv-serier til instagram kjendiser har mye, og ofte alt å si for populariteter som oppstår. Som med denne drinken, Cosmopolitan. Jenene fra «Sex and the city»,en tv- serie fra 90-tallet, ga denne drinken er voldsom boost, og vi synes det er på tide å gi den et løft igjen.

cosmo 2
Cosmopolitan smaker friskt og har en fin rød farge.

Cosmopolitan er en frisk drink som er rødlig i fargen som kommer av tranbærjuicen som tilsettes. Den serveres i et flott coctail glass, og da gjenstår det bare litt glitter og glam.

Dette trenger du til én person:

 • 3 cl Vodka
 • 1 cl Cointreau
 • 1.5 cl Limesaft
 • 3 cl Tranebærjuice
 • isbiter

Slik gjør du:

 

1

Fyll coctailglasset med isbiter mens du blander ingrediensene.

 

2

Bland sammen vodka, cointreau, tranebærjuice og nypresset limesaft i en shaker. Har du ikke en shaker så bruker du et glass med lokk. Rist glasset godt.

 

3

Hiv ut isbitene fra glassene og ha i den blandede Cosmopolitan drikken.

 

Pynt drinken med en limebåt og hvis du vil kan du ha i en isbit eller to. Drinken smaker best når du lager den rett før den skal servers.

Husk at du ikke å bruke hverken for mye cointreau eller tranebærjuice når du lager denne drinken, hold deg til oppskriften. Det du derimot kan velge å tilsette mer, eller mindre av, er limejuice, smak deg frem.

Med det ønsker vi dere en strålende aften 🙂

 

 

 

- Annonse-

Dette bør du tenke på for den perfekte jobb garderoben

Det er mange måter å fremstå selvsikker og profesjonell på, og hvordan du kler deg er en av dem. Hvordan du kler deg handler...

True Crime- 96 Minutter med galskap av Charles Whitman

1august 1966, klatret Charles Whitman til toppen av tårnet på University of Texas og startet en av de verste masseskytingene i historien. Her er...

Trening på blå resept

Å ta vare på helsen er noe du bør sørge for å prioritere gjennom hele livet. Er du syk er ofte medisiner og legetilsyn...

Horoskop november 2023

Ny måned og nye muligheter. Lurer du på hva stjernene har i vente for deg i løpet av den kommende måned? Svarene får du...

Horoskop Oktober 2023

I det vi går inn i oktober 2023 kan du regne med å gå gjennom en transformasjon som kommer til å gi deg fornyet...

Horoskopet for september 2023

September er den første høstmåneden og vi legger nå for alvor sommeren bak oss. Horoskopet for september 2023 kommer med en mengde muligheter for...