9 Reise-Kontoer du bør følge på Instagram

Vi har nesten ikke ord for hvor mye vi savner å reise. Ikke kun fordi vi savner sol og sommer, men det er virkelig noe eget med å reise rund i verden. Forskjellige lukter og smaker som treffer oss i det vi entrer et fremmed land er helt ubeskrivelig. Så hva gjør vi nå som vi er strandet hjemme i hvert vårt hjem med reiselyst som er til å ta og føle på? Jo, da tar vi en runde på Instagram og drømmer oss bort til reiseperler, til steder andre har vært. Og ikke minst så begynner vi å legge planer. Planer for den dagen vi atter en gang kan hive oss på et fly og oppdage verden.

Vi har funnet 10 instagram kontoer som har reiser som sin lidenskap som hjelper å drømme oss bort til alt fra asurblått hav til små trange gater i nydelige små byer.

Reiseperler

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Reiseperler (@reiseperler)

Reiseperler har en mengde med flotte og inspirerende bilder fra ferier til mange av verdens land. Vi blir skikkelig missunnelig, samtidig som vi elsker å se hva vi kan oppleve fremover.

Reisegutta

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Reisegutta | Travel Boys ??? (@reisegutta)

På tur med Reisegutta! Fantastiske bilder og en veldig gøyal profil. Kontoen har også en hel del videosnutter som gir masse glede og inspirasjon.

Reiselykke

Vi må ikke glemme at det finnes mange vakre perler å oppleve i vårt eget land, og det minner Reiselykke oss på. Forøvrig vant hun prisen for norges beste reiseblogg i 2017, så hun har funnet en hel del perler vi kan hygge oss med.

Reiserebecca

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Reise Rebecca ❤? (@reiserebecca)

Fantastiske bilder fra, helt sikkert, uforglemmelige turer. Det er nesten så du kan føle og ta på stemningen på bildene, og reiselysten sitrer i kroppen.

Theplanetd

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dave & Deb?ThePlanetD (@theplanetd)

Proffe og morsomme er en god kombinasjon. Men det er ikke til å komme i fra at konoten deres har virkelig helt nydelige bilder. Ikke rart de har vunnet en hel del priser både i Forbes med top 10 in travel og 4X Gold Best Travel Blog and Photography. Er du reiselysten og liker å ta bilder så har du noe å se opp til her.

Youngadventuress

Når du dokumenterer livet ditt gjennom bilder så blir resultatet som dette. Fullstendig henrivende og fantastisk !

Goldie_berlin

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sylvia M. (@goldie_berlin)

Ja, takk vi tar gjerne en tur hit, og alle de andre plassene hun har vært.

Budget travel

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Budget Travel (@budgettravel)

Hva med å reise mer for mindre? Det hadde hvertfall passet oss greit. Denne kontoen viser bilder fra mange reiseglade rundt om i verden.

Tuulavintage

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jessica Stein (@tuulavintage)

Vi tar med oss denne også. En bladning av litt fashion og reisebilder, og med et nytt familiemedlem får vi også se noen vakre bilder av ren lykke. Er det noe vi virkelig trenger nå så er det følelsen av at det finnes lykke der ute. Det gir oss alle litt håp.

 

Kjenner du reiselysen krible enda litt mer i kroppen? Det er du ikke alene om og vi gleder oss vil til vi kan bevege oss litt lengre enn egen dørstokk igjen.

Grøssermaraton? Her finner du tidenes thrillere

Vi er mange som setter pris på en skikkelig god grøsser i blant, og det er mange gode thrillere å velge mellom dere ute....

Grått hår? Da bør du prøve dette

Grått hår? Da bør du prøve dette Vi kommer ikke utenom at håret blir grått etter som vi eldes. Noen får også grått hår i...

Jeffrey Dahmer

True Crime er i vinden som aldri før og det lages en mengde med TV-program som kan streames på et utall kanaler. Det er...

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig Botox er et legemiddel som inneholder botulinum toxsin. Dette er et nevro toxsin som...

Horoskopet for mars 2023

Horoskopet for mars 2023 Da ser vi mars på kalenderen og dette er måneden hvor vi kjenner på positiv forventning over hva vi har i...

Eplecidereddik- Naturens eget slankemiddel

Eplecidereddik er en type eddik som er laget av gjæret eplemost. Det kan brukes til en rekke forskjellige formål, både innen matlaging og helse....