9 Reise-Kontoer du bør følge på Instagram

- Annonse-

Vi har nesten ikke ord for hvor mye vi savner å reise. Ikke kun fordi vi savner sol og sommer, men det er virkelig noe eget med å reise rund i verden. Forskjellige lukter og smaker som treffer oss i det vi entrer et fremmed land er helt ubeskrivelig. Så hva gjør vi nå som vi er strandet hjemme i hvert vårt hjem med reiselyst som er til å ta og føle på? Jo, da tar vi en runde på Instagram og drømmer oss bort til reiseperler, til steder andre har vært. Og ikke minst så begynner vi å legge planer. Planer for den dagen vi atter en gang kan hive oss på et fly og oppdage verden.

Vi har funnet 10 instagram kontoer som har reiser som sin lidenskap som hjelper å drømme oss bort til alt fra asurblått hav til små trange gater i nydelige små byer.

Reiseperler

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Reiseperler (@reiseperler)

Reiseperler har en mengde med flotte og inspirerende bilder fra ferier til mange av verdens land. Vi blir skikkelig missunnelig, samtidig som vi elsker å se hva vi kan oppleve fremover.

Reisegutta

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Reisegutta | Travel Boys ??? (@reisegutta)

På tur med Reisegutta! Fantastiske bilder og en veldig gøyal profil. Kontoen har også en hel del videosnutter som gir masse glede og inspirasjon.

Reiselykke

Vi må ikke glemme at det finnes mange vakre perler å oppleve i vårt eget land, og det minner Reiselykke oss på. Forøvrig vant hun prisen for norges beste reiseblogg i 2017, så hun har funnet en hel del perler vi kan hygge oss med.

Reiserebecca

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Reise Rebecca ❤? (@reiserebecca)

Fantastiske bilder fra, helt sikkert, uforglemmelige turer. Det er nesten så du kan føle og ta på stemningen på bildene, og reiselysten sitrer i kroppen.

Theplanetd

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dave & Deb?ThePlanetD (@theplanetd)

Proffe og morsomme er en god kombinasjon. Men det er ikke til å komme i fra at konoten deres har virkelig helt nydelige bilder. Ikke rart de har vunnet en hel del priser både i Forbes med top 10 in travel og 4X Gold Best Travel Blog and Photography. Er du reiselysten og liker å ta bilder så har du noe å se opp til her.

Youngadventuress

Når du dokumenterer livet ditt gjennom bilder så blir resultatet som dette. Fullstendig henrivende og fantastisk !

Goldie_berlin

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sylvia M. (@goldie_berlin)

Ja, takk vi tar gjerne en tur hit, og alle de andre plassene hun har vært.

Budget travel

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Budget Travel (@budgettravel)

Hva med å reise mer for mindre? Det hadde hvertfall passet oss greit. Denne kontoen viser bilder fra mange reiseglade rundt om i verden.

Tuulavintage

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jessica Stein (@tuulavintage)

Vi tar med oss denne også. En bladning av litt fashion og reisebilder, og med et nytt familiemedlem får vi også se noen vakre bilder av ren lykke. Er det noe vi virkelig trenger nå så er det følelsen av at det finnes lykke der ute. Det gir oss alle litt håp.

 

Kjenner du reiselysen krible enda litt mer i kroppen? Det er du ikke alene om og vi gleder oss vil til vi kan bevege oss litt lengre enn egen dørstokk igjen.

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...