Brat Green-sesongens farge på neglelakk

Følger du med på sosiale medier så har du garantert fått med deg trenden «brat green», neglelakk fargen som alle snakker om. I sommer er det trenden brat summer som har tatt verden med storm. Ut med det uskyldige og inn med det lekne og litt rampete. Dermed har også grønne negler fått vind i seilene. Grønn i alle varianter, men det er helst den knallgrønne fargen du bør ha på neglene nå hvis du vil være trendy.

Grønne negler ser faktisk utrolig flott ut og spesielt til solbrun sensommer hud. Du kan velge den grønnfargen du liker best, men vil du være mest mulig trendy bør du velge den som er så knall som mulig. Du får også øyenskygge i denne litt grelle grønnfargen og den ser fantastisk ut til blå øyne. Virkelig verdt å prøve.

Perfekt dekke med «mellow in the meadow»

 

TIL BUTIKK

Med Essies midtsommerkolleksjon for 2024 får du blant annet denne lekre neglelakken. En grønn neglelakk i en lys farge med gul undertone. Perfekt til solbrun hud og passer faktisk til det meste. Med denne får du en neglelakk som gir perfekt farge uten å etterlate striper.

TIL BUTIKK

Nydelig grønn med glans

 

TIL BUTIKK

Med denne grønnfargen fra Opis høstkolleksjon kommer du garantert til å bli lagt merke til. Nydelig dus grønn med glans. Neglelakken gir en herlig farge og den holder i hele 7 dager. Husk å stelle neglene før du legger på neglelakken.

TIL BUTIKK

Herlig mintgrønn

 

TIL BUTIKK

Denne grønnfargen er ikke langt i fra å være vår favoritt. Den skiller seg godt ut og har en formula med god dekkevne og sitter godt. Børsten er tilpasset alle neglestørrelser slik at du slipper striper under påføringen.

TIL BUTIKK

Infinite Shines i en lekker grønntone

 

TIL BUTIKK

Med denne vakre grønne neglelakken fra OPI får du en neglelakk med en banebrytende formel. Den har en forhåndsherdet gelteknologi som gir både glans, perfekt dekkevne og lang holdbarhet. Siden neglelakken har en gellignende formula får du et jevnt og flott resultat som holder i hele 11 dager.

TIL BUTIKK

Møt høsten med denne

 

TIL BUTIKK

Her får du en perfekt neglelakk i en dyp grønn farge som kommer med 3-i-1 funksjon. Formelen kombinerer både base coat, holdbar farge og top-coat, alt i ett og samme neglelakkstrøk. Med denne trenger du ikke gå i salong for å få perfekte negler, du kan fint gjøre det selv hjemme, med et like godt resultat. Lakken herder på 30 sekunder og varer i opptil 10 dager.

TIL BUTIKK

Lykke til og gled deg til å bruke vakre grønne farger gjennom sensommeren og høsten. Grønt passer til det meste og med litt glans og god dekkevne kommer du til å få perfekte negler.

Husk å stelle neglene dine før du legger på neglelakk og la aldri neglelakken fremstå flassete og sliten, det ser sjuskete ut. Da bør du heller bruke noen få minutter på å fjerne den gamle neglelakken og heller gå uten. Lite ser så sluskete ut som negler som ikke er stelt.

spot_img

Slik steller du en Monstera

En Monstera, ofte kjent som vindusbladplanten, trenger ikke å være veldig vanskelig å lykkes med, men den krever en kombinasjon av riktig lys, vanning...

Horoskop oktober 2024

Vi går nå inn i vektens sesong og den vil hjelpe oss med å holde balansen, men med alt av astrologiske hendelser som ligger...

Snarveien til egen bedrift – Start egen virksomhet og skap en ny inntektskilde med lavest mulig risiko

Drømmer du om å starte egen virksomhet? Bygge opp noe eget og få en mer fleksibel arbeidshverdag? Du er ikke alene om det, men...

Om stjernetegnet Krepsen

Stjernetegnet Krepsen er det fjerde tegnet i dyrekretsen og er kjent for sin følelsesmessige dybde, omsorgsfulle natur og sterke tilknytning til hjem og familie....

Blåbær- En av de fem sunneste matvarene du kan spise

Det er ikke uten grunn at blåbær er noe av det sunneste du kan spise. De er fulle av antioksidanter og vitaminer og har...

Maxi skjørt- nå trender dette

Maxi skjørt er i vinden som aldri før og de kommer i en hel del lekre varianter. Et Maxi skjørt er langt og rekker...