Maxi skjørt- nå trender dette

Maxi skjørt er i vinden som aldri før og de kommer i en hel del lekre varianter. Et Maxi skjørt er langt og rekker ned til anklene og passer til de fleste, enten du er høy eller lav. Maxi-skjørt er allsidige og kan styles på mange måter for å skape forskjellige looks. Nå kommer de også i en hel del ulike varianter og modeller, både med mønster, som jeans skjørt og i strikk. Et maxi skjørt passer perfekt for høsten, men kan også brukes både vår og sommer.

Du kan bruke et maxi skjørt til de fleste anledninger, enten det er til hverdags, som jobb antrekk eller til festen. Alt avhenger av hvordan du styler det. Vi har sett på hvordan du bruker og styler et maxi skjørt slik at du alltid ser flott ut, uavhengig av anledning.

Til hverdags

TIL BUTIKK

Et jeans skjørt passer perfekt både til hverdags og fest og kan styles både opp og ned. For den hverdagslige stilen kommer du langt med sneakers og en enkel overdel. Du kan bruke både en enkel t-skjorte eller en skjorte.

Fullfør antrekket med et par sneakers eller ankelstøvletter, og gjerne med en cardigan eller en jeansjakke.

Selv om moten nå tilsier at overdelen skal gå over midjen, kan du fint legge overdelen på innsiden av linningen også. Det bestemmer du selv.

TIL BUTIKK

Jobb antrekket

TIL BUTIKK

Et maxi skjørt passer perfekt som en del av et jobb antrekk. Velg gjerne et skjørt med mønster så kan du matche med ulike overdeler. Et maxi skjørt med mønster kan også brukes til fest om du ønsker det. Da har du et plagg som passer til det meste.

Kombiner skjørtet med en løs eller tettsittende overdel og match med ankelstøvler eller sneakers.

TIL BUTIKK

Sofistikert og elegant

TIL BUTIKK

Velg et maxi skjørt i enten i sateng eller i strikk for å få den perfekte sofistikerte stilen. Match gjerne med en strikket genser eller en elegant bluse. Stilen nå heier veldig på overdel og skjørt i samme farge, men du kan selvsagt velge det du liker best.

Hæler gir alltid et sofistikert uttrykk, men her kan du også bruke både sneakers og ankelstøvletter. Husk at skoene skal være rene!

TIL BUTIKK

Avslappet stil

TIL BUTIKK

For en avslappet stil passer maxi skjørtet perfekt. Enten du velger et skjørt i strikk, sateng eller denim er det umulig å gjøre feil. Her er alt lov. Match skjørtet etter dagsformen. Et satengskjørt med en strikket genser passer perfekt og ser alltid bra ut, samtidig som du ser avslappet ut.

Bruk de skoene du liker best, men husk at de må være rene. Spesielt hvis du bruker sneakers. Lite ødelegger et antrekk mer enn utslitte og skitne sko.

TIL BUTIKK

Kveldsantrekket

TIL BUTIKK

Klar for en kveld med jentene? Da passer det perfekt med et maxi skjørt. Det kan styles akkurat som du ønsker. Enten med en topp med masse detaljer, eller en enkel variant med en populær topp uten armer og med hals.

Match maxi skjørtet med høye hæler for den ekstra flotte looken. Gjerne noen spisse sko og de kan fint være i en kontrast farge for litt ekstra «spice».

TIL BUTIKK

 

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker til Lindex.no

spot_img

Eplekake-Høstens deiligste fristelse

Lite smaker så godt som norske epler og nå er de å få både i hagen og på butikken. Det finnes en mengde oppskrifter...

Hvordan håndtere en narsissist?

Å håndtere en narsissist kan være utfordrende, spesielt fordi narsissister ofte har en oppblåst selvfølelse og mangler empati for andre. For deg som har...

Dette bør du vite om stjernetegnet Tvillingen

  Stjernetegnet Tvillingen er det tredje tegnet i dyrekretsen og er kjent for sin dobbelthet, allsidighet og nysgjerrighet. Tvillingene styres av planeten Merkur, som er...

Derfor bør du spise valnøtter hver dag

Det er en kjent sak at nøtter er bra for helsen, og det gjelder også for valnøtter. De har en fyldig smak og passer...

3 beste aperitiffer du kan servere hele året

Du har sikkert sett det på ulike TV-serier, og spesielt i seriene fra 80-tallet, serveringen av en aperitiff. Aperitiffer er alkoholholdige drikker som serveres før...

Hudpleierutine for voksen hud med akne

Voksen hud med akne kan føles vanskelig å få bukt med. Mange velger medisinske preparater hvis de er sterkt plaget, men du kan også...