8 trendy plagg som holder deg varm

- Annonse-

Vi er inne i en kald tid på året med snø og kalde vindgufs rundt hvert gatehjørnet. Men det betyr ikke at vi ikke kan se bra ut samtidig som vi holder oss varme! Vi har funnet 8 deilige, varme og trendy plagg du kan bruke gjennom vinteren. Noen av dem vil til og med varme deg en kjølig sommerkveld.

Strikk og ull i alle varianter rager høyt på toppen av vinterens trendbilde, og lite er bedre enn en varm mote, så slipper vi å fryse ihjel i tynne nylonstrømper.

Oversized vinterjakke

oversized jakke
Oversized jakke/ Hm.com

Denne jakken har gjort braksuksess helt fra den kom i butikkene på senhøsten i fjor. Den er god og varm og det er som om å pakke seg inn i et godt og varmt pledd. Den passer til alle anledninger, og du kommer garantert ikke til å fryse gjennom vinteren.

Ribbestrikket Skjørt

Strikket skjørt
Strikket skjørt/ Hm.com

Legglangt ribbestrikket skjørt som passer perfekt til årets tøffe traktorsko. Style skjørtet med en hvit lang skjorte og en vid strikketjakke i bestefar stil. Føl deg flott selv om det er kaldt !

Strikket jakke

strikket jakke
Strikket jakke/ Hm.com

Strikket jakke som passer like bra gjennom vinteren som på en kald sommerkveld. Lite passer bedre enn å finne plagg som har lang levetid i garderoben din, og en jakke som denne er ett av de plaggene.

Strikket joggers

joggers
Strikket joggers/ Hm.com

Deilig strikket joggers med tilhørende genser. Du trenger ikke å fryse selv om du vil slappe av. Denne kan du også fint bruke om du skal en snartur på butikken i vinterkulda. Og har du båt passer den perfekt på svaberget rundt bålet en sommerkveld.

Strikket vest

strikket vest
Strikket vest/ Hm.com

Noen ganger er man bare litt kald og da kan det være godt å kunne ta på seg noe så enkelt som en super trendy og varm strikket vest. En vest som dette passer til absolutt alt, men den er kjempe tøff til en stor og god skjorte.

Slacks i ullmiks

slacks
Slacks/ Hm.com

Et av årets tøffeste og mest trendy plagg må være slacks. Gode, vide bukser som er høye i livet. Denne buksen er ektra god siden den er i ullmiks. Ingen mer frysing på kontoret, helt perfekt.

Høyhalset genser

genser
Høyhalset strikket genser med splitt./ Hm.com

På vinteren trenger vi litt farger og derfor foreslår vi denne genseren i en okergul farge med høy hals og trendy splitter i siden. Høy vrangbord og med vide armer, varm og god. Også er fargen kul og passer vel til det meste.

Strikke lang kjole

kjole
Lang strikket kjole/ Hm.com

Lang strikket kjole er perfekt for alle frysepinner i hele norges land. Super tøff å style til joggers, eller du kan ha den alene med et par tykke strømper.

 

Da er det bare å fortsette å vente på lysere dager, men i mellomtiden kan vi sørge for å holde oss gode og varme. Kose oss med en kakao foran peisen og håpe at verden snart blir seg selv igjen.

 

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...