Bli kvitt rynker og slapp hud i ansiktet med denne

Bruken av gua sha har gått som en farsott over sosiale medier og selv om den massive interessen har stilnet litt av for øyeblikket er det fortsatt mange som sverger til dette fantastiske verktøyet som brukes i ansiktet. En gua sha er et lite redskap, laget av stein, som brukes til å stimulere huden slik at man øker blodsirkulasjonen, frakter vekk avfallstoffer og strammer opp huden. Det lille redskapet sørger for å redusere linjer i ansiktet og gjør huden ung og fresh.

Bruken av gua sha består av en gammel massasjeteknikk som har vært brukt i kinesisk medisin i over 2000 år og selv om noen leger mener at hverken teknikken eller redskapet har noe for seg, kan vi nok alle være enige om at 2000 år med gode resultater er bevis nok.

Derfor bør du bruke en gua sha

Gua Sha Tool er et verktøy til bruk i ansiktet som er flat med ulike myke utforminger og er laget av en mineralstein. Denne steinen er formet som et avlangt hjerte og kommer til i hele ansiktet. Ved hjelp av steinen masserer du ansiktet forsiktig slik at den aktiverer blodsirkulasjonen og drenerer lymfevæske.

Ved jevnlig bruk av steinen kan du redusere spenninger og få en forbedret hudtone uten hovne partier. Huden vil også se sunnere ut, samtidig som jevnlig bruk vil være med å bidra til å motvirke fine linjer og gi en fastere hud.

Her kan du se nærmere på gua sha laget av rosenkvarts

Slik bruker du en gua sha

Når du skal bruke en gua sha så starter du med å rense huden godt. Deretter smører du huden i ansiktet inn med en god olje eller et fuktighetsgivende serum. Husk at dette praktiske verktøyet skal gli lett over huden og du skal ikke bruke den på tørr hud. Utfør hver økt 5-10 ganger.

Her kan du kjøpe både gua sha og olje som passer perfekt til ansiktsmassasje.

  1. Start behandlingen bak i nakken ved å holde stenen flatt mot huden. Du vil kjenne hvordan du skal holde stenen slik at det føles mest behagelig, det skal ikke gjøre vondt. Start bakerst i nakken, nederst mot skuldrene, og før stenen rolig opp mot hårfestet. Når du treffer hårfestet rugger du litt på stenen.
  2. Fortsett videre med ansiktet ved å starte nederst på kjevebenet ved haken. Før stenen oppover mot øret i myke bevegelser. Rugg litt på stenen, frem og tilbake, når du kommer opp til toppen av øret og avslutt bevegelsen ved å dra steinen i en liten bue rundt øret.
  3. Gå videre til kinnene og kinnbena. Her kan du gjerne bruke den lengste siden av steinen. Før stenen oppover mot hårfestet fra nederste del av kinnbena. Rugg litt på stenen når du kommer opp til hårfestet. Utfør massasjen på begge sider av ansiktet.
  4. Nå går du videre til øynene og øyenbrynene. Før den flate siden av stenen forsiktig rundt øynene. Før deretter steinen fra øverste delen av nesebenet og opp under øyenbrynene, bruk steinen til å skyv brynene litt oppover.
  5. Avslutt med å ta stenen mellom øynene og beveg steinen over (oppover) pannen mot hårfestet. Gjør det samme fra øyenbrynene og opp mot hårfestet i lange myke bevegelser. Rugg litt på steinen mellom øyenbrynene slik at musklene i bekymrings-rynken får slappet av litt.

Du kan bruke stenen til å massere ansiktet flere ganger i løpet av en uke, for best resultat bør det gjøres jevnlig minimum tre ganger i uken.

Gua sha og faceroller

Vil du virkelig stelle godt med huden din kan du bruke en faceroller sammen med en gua sha. Du kan få begge deler levert i en og samme pakke om du ønsker det. En faceroller vil hjelpe til med å gi glød til ansiktet og løse opp stramme muskler i ansiktet.

Vil du se nærmere på faderoller og gua sha steinen så finner du det her. 

Lykke til og gled deg til å se fantastiske resultater etter en liten stund. Denne steinen er også utrolig å bruke hvis du har hodeverk. Bruk stenene til å massere punktene mellom øyene slik at hodepinen letner.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Blush.no

Slik blir du kvitt urinveisinfeksjon helt naturlig

Det er mange som til stadighet sliter med urinveisinfeksjon og det er ikke alltid det er behov for å ty til antibiotika. Det er...

Slik strikker du en enkel genser av restegarn

Er du en av dem som elsker å strikke så har du garantert garnrester igjen av alt du har strikket. Har du haugevis med...

Horoskop Februar 2023-Dette kan du forvente denne måneden

Ny måned med nye muligheter og ett skritt nærmere våren med sol og varme. Vi går en deilig tid i møte og kanskje er...

Slik kan du klare å bli mindre sjenert

Sjenanse er en følelse av ubehag eller nervøsitet som oppstår når man er i selskap med andre mennesker. Det kan være en reaksjon på...

Derfor bør du unne deg litt tid i en sauna så ofte du kan

Sauna er et rom eller en bygning som blir varmet opp til høye temperaturer og har vanligvis benker eller senger som folk kan ligge...

Slik holder du deg sunn og slank med Middelhavsdietten

Middelhavsdietten er et kosthold som er populær i områdene rundt Middelhavet, samt i land som Italia, Hellas og Spania. Middelhavsdietten er kjent for å...