Denne Datingsiden må du aldri bruke

Det er mange som har funnet hverandre på en datingside og ikke bare gjennom Tinder. Tinder er for mange den ultimate sjekkekanalen tross det litt frynsete rykte appen har fått hos noen. Det er ingen skam i å bruke hverken en app eller en datingside uavhengig om du er ute etter litt hygge for en kveld eller et langvarig forhold. Du trenger heller ikke være ung og lovende for å bruke Tinder appen, men innimellom er det greit med en datingside som har en spesiell alder som utgangspunkt.

Datingsider for de på 50+ begynner å bli mer og mer populære, men det er faktisk én av de sidene du bør ligge langt unna, nemmelig «Singles50».

Kostbart

betalingskort

Du kan opprette en gratis profil og mange har erfart at de får hendvendelser fra flere personer, men du får ikke lest dem før du har betalt for et tre måneders medlemskap, som faktisk koster så mye som 1500 kr.

Umulig å avslutte medlemskap

dating app

Mange datingsider, eller andre sider, som krever et betalt medlemskap har ofte et enkelt registreringssystem for å bli medlem, men det er ikke alltid like enkelt å avslutte medlemskapet. Dette har vært tilfellet for flere medlemmer av «Singles50». Datingsiden vil fortsette å tappe penger av kontoen din frem til du har fått avsluttet medlemskapet. Mange må rett og slett sperret bank kortet sitt, slik at det kortet som ligger inne på betalingssiden ikke lengre er aktivt. Da kan det heller ikke trekkes mer penger av deg.

Falske kontoer

chat

En annen utfordring med «Singles50» som brukerene har opplevd er å få kontakt med falske kontoer. Når du endelig får tilgang til alle dine såkalte hendvendleser er det flere som opplever at det er falske profiler hvor flere av kontoene har samme bildet, og alle meldingene som kommer inn kommer fra robotchat.

Ulovlig i følge markedførngsloven

markedting

Ifølge markedsføringsloven skal det være like enkelt å melde seg ut av tjenesten som det er å melde seg inn. Dessverre finnes det flere eksempler på tjenesteleverandører som ikke etterkommer den delen av markedsføringsloven.

Elendige tilbakemeldinger

Vi har tatt en kikk hos trustpilot.com hvor du kan skrive en anmeldese om en nettside, om du er fornøyd eller ei, og her slaktes «singles50» fra flere frustrerte brukere.

  • «Svindel. Veldig vanskelig å avslutte medlemskapet.»
  • «Bare én ting som hjelper. Sperr kortet!!Dette er organisert svindel»
  • » Styr unna! Jeg har enda ikke kommet meg ut, og blir trukket 2500 kr nesten hver mnd. Har kontaktet advokat, så blir en sak av dette»

Og slik fortsetter det. Facebooksiden til «singels50» er ikke det hakk bedre, og daglig strømmer det til frustrerte brukere som fortsetter å bli tappet for penger.

Det finnes en løsning

slett meg

Du kan få Hjelt til å komme deg ut av både denne siden og andre sider ved å kontakte slett meg.no.

  • Du kan også sperre kortet ditt.
  • Ta kontakt med forbrukerombudet.
  • Blir regningen sendt til inkasso kan du «omtviste kravet «. Da kommer dere til å møtes i forliksrådet. Da får du muligheten til å legge frem din side av saken. Ta med deg all mail korrespondanse, og ta skjermbildet av meldinger du har forsøkt å sende dem, samt svarene du har fått. Og ikke minst, banktransaksjonene.

Denne datingside bør du bruke

dating

Sukker.no er den siden du bør satse på hvis du vil være aktiv på en datingside. Den har lite klager og har god omtale både på sosiale medier og på nett. Her ligger alt til rette for at du skal få en god opplevelse, og du kan melde deg ut når du ikke vil være aktiv lengre.

 

«Singles50″ reklamerer med slagordet » Den eksklusive datingside for single i moden alder», men dette er dessverre en side som driver med hardnakka svindel og du bør for alt i verden holde deg langt vekk.

Grøssermaraton? Her finner du tidenes thrillere

Vi er mange som setter pris på en skikkelig god grøsser i blant, og det er mange gode thrillere å velge mellom dere ute....

Grått hår? Da bør du prøve dette

Grått hår? Da bør du prøve dette Vi kommer ikke utenom at håret blir grått etter som vi eldes. Noen får også grått hår i...

Jeffrey Dahmer

True Crime er i vinden som aldri før og det lages en mengde med TV-program som kan streames på et utall kanaler. Det er...

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig Botox er et legemiddel som inneholder botulinum toxsin. Dette er et nevro toxsin som...

Horoskopet for mars 2023

Horoskopet for mars 2023 Da ser vi mars på kalenderen og dette er måneden hvor vi kjenner på positiv forventning over hva vi har i...

Eplecidereddik- Naturens eget slankemiddel

Eplecidereddik er en type eddik som er laget av gjæret eplemost. Det kan brukes til en rekke forskjellige formål, både innen matlaging og helse....