Denne Datingsiden må du aldri bruke

- Annonse-

Det er mange som har funnet hverandre på en datingside og ikke bare gjennom Tinder. Tinder er for mange den ultimate sjekkekanalen tross det litt frynsete rykte appen har fått hos noen. Det er ingen skam i å bruke hverken en app eller en datingside uavhengig om du er ute etter litt hygge for en kveld eller et langvarig forhold. Du trenger heller ikke være ung og lovende for å bruke Tinder appen, men innimellom er det greit med en datingside som har en spesiell alder som utgangspunkt.

Datingsider for de på 50+ begynner å bli mer og mer populære, men det er faktisk én av de sidene du bør ligge langt unna, nemmelig «Singles50».

Kostbart

betalingskort

Du kan opprette en gratis profil og mange har erfart at de får hendvendelser fra flere personer, men du får ikke lest dem før du har betalt for et tre måneders medlemskap, som faktisk koster så mye som 1500 kr.

Umulig å avslutte medlemskap

dating app

Mange datingsider, eller andre sider, som krever et betalt medlemskap har ofte et enkelt registreringssystem for å bli medlem, men det er ikke alltid like enkelt å avslutte medlemskapet. Dette har vært tilfellet for flere medlemmer av «Singles50». Datingsiden vil fortsette å tappe penger av kontoen din frem til du har fått avsluttet medlemskapet. Mange må rett og slett sperret bank kortet sitt, slik at det kortet som ligger inne på betalingssiden ikke lengre er aktivt. Da kan det heller ikke trekkes mer penger av deg.

Falske kontoer

chat

En annen utfordring med «Singles50» som brukerene har opplevd er å få kontakt med falske kontoer. Når du endelig får tilgang til alle dine såkalte hendvendleser er det flere som opplever at det er falske profiler hvor flere av kontoene har samme bildet, og alle meldingene som kommer inn kommer fra robotchat.

Ulovlig i følge markedførngsloven

markedting

Ifølge markedsføringsloven skal det være like enkelt å melde seg ut av tjenesten som det er å melde seg inn. Dessverre finnes det flere eksempler på tjenesteleverandører som ikke etterkommer den delen av markedsføringsloven.

Elendige tilbakemeldinger

Vi har tatt en kikk hos trustpilot.com hvor du kan skrive en anmeldese om en nettside, om du er fornøyd eller ei, og her slaktes «singles50» fra flere frustrerte brukere.

  • «Svindel. Veldig vanskelig å avslutte medlemskapet.»
  • «Bare én ting som hjelper. Sperr kortet!!Dette er organisert svindel»
  • » Styr unna! Jeg har enda ikke kommet meg ut, og blir trukket 2500 kr nesten hver mnd. Har kontaktet advokat, så blir en sak av dette»

Og slik fortsetter det. Facebooksiden til «singels50» er ikke det hakk bedre, og daglig strømmer det til frustrerte brukere som fortsetter å bli tappet for penger.

Det finnes en løsning

slett meg

Du kan få Hjelt til å komme deg ut av både denne siden og andre sider ved å kontakte slett meg.no.

  • Du kan også sperre kortet ditt.
  • Ta kontakt med forbrukerombudet.
  • Blir regningen sendt til inkasso kan du «omtviste kravet «. Da kommer dere til å møtes i forliksrådet. Da får du muligheten til å legge frem din side av saken. Ta med deg all mail korrespondanse, og ta skjermbildet av meldinger du har forsøkt å sende dem, samt svarene du har fått. Og ikke minst, banktransaksjonene.

Denne datingside bør du bruke

dating

Sukker.no er den siden du bør satse på hvis du vil være aktiv på en datingside. Den har lite klager og har god omtale både på sosiale medier og på nett. Her ligger alt til rette for at du skal få en god opplevelse, og du kan melde deg ut når du ikke vil være aktiv lengre.

 

«Singles50″ reklamerer med slagordet » Den eksklusive datingside for single i moden alder», men dette er dessverre en side som driver med hardnakka svindel og du bør for alt i verden holde deg langt vekk.

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...