Derfor bør du onanere hver dag

I følge NHI.no så er onani seksuell nytelse som du gir deg selv. Å onanere er en sunn aktivitet som du kan unne deg selv hvor og når det måtte passe deg. Når vi når vårt klimaks så frigjøres endorfiner som gir oss deilig lykkefølelse. Onanering kan faktisk være med å forserke immunforsvaret og hjelpe mot hovedverk. Kroppen er et unikum i sitt slag også her. Kroppens glade lyster og total nytelse er, heldigvis, bra for både hodet og resten av kroppen. Vi har tatt en kikk på hva du kan forvente deg om du gir deg selv en liten høydare hver dag, og det er ikke rent lite, skal vi tro ekspertene.

Å onanere ofte er sunt

Jenter og kvinner onanerer vanligvis ved å gni, stryke eller presse mot klitoris, som er den mest følsomme seksuelle delen hos kvinner. Du kan også velge å bruke hjelpemidler som vibratorer som, for mange, vil øke spenningen og utløsningen. Husk likevel på at mye av det som gjør onanering en god ting for kropp og sjel er orgasmen du får.

onanere
Tar du på deg selv jevnlig vil du bli bedre kjent med kroppen din.

Demper stress

Det er ikke, på noen måte, farlig å onanere hver dag. Du kan gjøre det så ofte du vil, men blir du sår bør du selvfølgelig roe ned litt. Onanering hjelper til med å dempe stress, og orgasmen fungerer som kroppens eget lykke serum.

Bedre syklus

Det er vist i studier at kvinner som onanerer ofte har sunnere og regelmessig mensturasjonssyklus kontra de kvinner som sjelden eller aldri tar på seg selv.

Frir deg for giftstoffer

Når du onanerer og får en orgasme så hjelper du kroppen med å rense ut giftstoffer som kroppen ikke har behov for. I tillegg kan du faktisk også bedre fordøyelsen med jevnlig onanering.

Bedrer imunforsvaret

Med regelmessig onanering vil du holde immunforsvaret ditt i sjakk slik at det blir lettere å unngå ulike sykdommer som forkjølelse og/ eller influensa. Heller en deilig orgasme enn en spiseskje tran for å si det sånn.

Smertelindrende

Jevnlige orgasmer kan virke smertelindrende for kroppen. Både migrene og muskelverk har vist seg å bli mindre fremtredende når kroppen får en utløsning. Så tidene med «beklager jeg har vondt i hodet » er over. Sørg heller for å få en dyp og god orgamse.

Søvnfremkallende

Mange liker å få en god orgasme rett før de skal legge seg. Det er en kjensgjerning at med en utløsning vil kroppen slappe av og falle enklere til ro. Nok et godt påskudd for å unne seg en liten kosestund når søvnens time er kommet.

 

Det er veldig individuelt hva man gjør når man er i et parforhold, men å onanere selv om man har en partner er sunt, og noe du burde gjøre selv om dere har regelmessig samleie. Onanering gjør at du bli kjent med kroppen din og ikke minst, blir tryggere på deg selv og hva du liker.

Fun Fact: Det har oppstått en mengde myter i årenes løp, og et par av dem er at man kan få både svak helse og nærmest bli blind hvis du onanerer. So not true!

Grøssermaraton? Her finner du tidenes thrillere

Vi er mange som setter pris på en skikkelig god grøsser i blant, og det er mange gode thrillere å velge mellom dere ute....

Grått hår? Da bør du prøve dette

Grått hår? Da bør du prøve dette Vi kommer ikke utenom at håret blir grått etter som vi eldes. Noen får også grått hår i...

Jeffrey Dahmer

True Crime er i vinden som aldri før og det lages en mengde med TV-program som kan streames på et utall kanaler. Det er...

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig Botox er et legemiddel som inneholder botulinum toxsin. Dette er et nevro toxsin som...

Horoskopet for mars 2023

Horoskopet for mars 2023 Da ser vi mars på kalenderen og dette er måneden hvor vi kjenner på positiv forventning over hva vi har i...

Eplecidereddik- Naturens eget slankemiddel

Eplecidereddik er en type eddik som er laget av gjæret eplemost. Det kan brukes til en rekke forskjellige formål, både innen matlaging og helse....