Dette kjennetegner ditt Stjernetegn

- Annonse-

Astrologi er spenende å lese om, og mange har interesse av å prøve å finne ut av hva som venter rundt neste sving.Alle har ett av 12 stjernetegn, etter når de er født på året. Av de 12 stjernetegnene som finnes har alle forskjellige egenskaper på godt og vondt, og vi har tatt en kikk på hva som kjennetegner akkurat ditt stjernetegn. Visste du forresten at noen stjernetegn passer bedre sammen enn andre? Det kan være en idé å tenke litt over det både når det gjelder vennskap og partnere.

Med en oversikt over egenskapene som du besitter i form av ditt stjernetegn vil du også få bedre oversikt over hva du kan forvente av dem rundt deg og hva du kanskje bør jobbe litt med.

Væren 21. mars – 19. april

væren

Væren tar lett initiativ til det meste og er god på å både finne motivasjon og motivere andre. Væren kan også være både utålmodig og egoistisk, men samtidig svært impulsiv. Når det kommer til kjærlighet kan du godt være singel og leve livet, men skulle du ende opp i et forhold er du mer trofast enn godt er noen ganger. Med din positive holdning til livet er du svært godt liket av andre. Det Væren derimot bør være litt påpasselig med er temperamentet som fort kan gå litt over styr. Ord kan bli sagt fortere enn du får tenkt deg om.

Tyren 20.april – 20.mai

tyren

Tyren er fylt med lidenskap og kreativite og elsker å nyte livet til det fulle. De liker godt å samle på ting, noe som ofte kan sees i hjemmet til en tyr. Det kan fort være litt overfylt og Tyren kan ha problemer med å kvitte seg med ting, enda det er ting den ikke har bruk for.  De kan også være sta, grådige og materalistiske. Tyren er ekstremt praktisk anlagt og er fantastisk god på å finne løsninger. Med sin lidenskapelige natur er Tyren er sjarmør av rang og blir ofte både fort og godt likt. Blir En tyr skuffet over deg, eller sveket kan du være ganske sikker på at det aldri blir glemt. En tyr er stort sett snill og grei, men kan være både sta og egenrådig.

Tvillingene 21.mai – 21.juni

tvilling

Som tvilling er du sosialt inteligent og særdeles god til å snakke for deg. Den tosidige tvillingen er allsidig, intelligent, filosofisk og kreativ. På den andre siden er de også manipulerende, useriøse og utålmodige. Mange tvillinger føler ofte at de havner i en «friendszone» når det kommer til kjærlighetslivet. Men for tvillingen så starter nesten alltid et kjærlighetsforhold med vennskap. Tvillingen i deg elsker sladder, og du er litt i overkant nyskjerrig. Samtidig er du spesielt god på å gjøre flere ting samtidig, og en tvilling er alltid godt likt.

Krepsen 22.juni – 22.juli

krepsen

Krepsen er både følsom og full av omsorg og sympati for de rundt seg. Som kreps er du trofast og full av kjærlighet og den som ender opp med deg vil alltid føle seg elsket. Du kan dessverre også være minstenksom og det skal lite til før du kjenner at sjalusien river i deg. Du er ikke fremmed for å få det som du vil, og du er en mester i å manipulere omverdenen til å få deg dit du vil. På den annen side er du den perfekte vennen siden alt av hemmeligheter blir hos deg.

Løven 23.juli – 23.august

løven

En løve kan oppleves både selvopptatt og dominerende, men løven er et naturlig midtpunkt og de som kommer i løvens vei faller som fluer for hver eneste en. De er selvsikre og elsker å høre hvor flotte og fantastiske de er. Men de er også veldig lojale og vil stille opp for deg om du kommer i en knipe. Det er mer til enn løve enn det man ser fra overflaten. Som løve kan du fort bli såret, og du har litt vanskelig for å tilgi.

Jomfruen 23.august – 22.september

jomfruen

Som jomfru er du både litt nervøs og litt skeptisk. Du liker også at ting rundt deg er organisert, samtidig som du liker å jobbe med situasjoner som trenger analytiske egenskaper. Du er nøyaktig og som regel svært opptatt av helse, både din egen og andres. Selv om jomfruen kan være litt forsiktig og sjenert vil en partner alltid føle seg elsket og godt tatt vare på. Med sin iboende skepsis har jomfruen generelle problemer med å stole på andre, noe som gjennom livet kan være et problem.

Vekten 23.september – 22.oktober

vekten

Vekten er alltid høflig og full av sjarm. De vet å smigre enhver de møter og gode ord er aldri langt unna. En vekt trenger mye oppmerksomhet i et kjærlighetsforhold og de gir kanskje enda mer enn de får. Som vekten er du diplomatisk, og du er den fødte megler hvis konflikter oppstår.

Skorpionen 23.oktober – 21.november

skorpionen

Å være kjæresten til en Skorpion er ikke bare bare. Skorpionen kan være full av mistenksomhet og sjalus,i og som partner kan du måtte bestå flere «tester» før dere kan ha et gjensidig og godt forhold. Som skorpion er du full av følelser, men du kan også være hemmlighetsfull. Er du venn med en skorpion kan du være helt sikker på at du har en venn du kan stole 100 prosent på.

Skytten 22.november – 21.desember

skytten

Skytten har massevis med humor, og går på i livet full av pågangsmot, men de kan også være utålmodige hvis ting skjer for sakte, eller livet går litt seint. Skytten er eventyrlysten og full av ideer. Et mer kreativt tenkende tegn skal du lete lenge etter. For at du som skytte skal kunne være lykkelig sammen med kjæresten din må det alltid skjer noe, og det må være nye opplevelser. Med deg nytter det ikke å sitte stille. SKytten kan dessverre virke litt følelsmessig kald da de ikke alltid er i kontakt med følelsene sine.

Steinbukken 22.desember – 19.januar

steinbukken

Steinbukken er ambisiøs og hengvinde, men de kan også være ganske så stae og kontrollerende. En steinbukk er arbeidsom og sitter sjelden rolig. Som steinbukk liker du når du ting er satt i et system og du er ikke fremmed for å ta ansvar. Du er voldsomt romantisk, men ofte kan du være usikker på om partneren din liker deg så godt som du håper. Usikkerheten din kan være et problem fordi du også bruker lang tid på å stole på folk.

Vannmannen 20.januar – 18.februar

vannmannen

En vannmann er et sammensatt tegn. De kan være både hyggelige, sosiale og ikke minst kreative. Andre ganger kan de fremstå litt indirekte og svevende. Som vannmann har du utpreget rettferdighetssans og til tider kan du kanskje være litt utradisjonell. Du orker ikke å være i et forhold med en partner hvis ikke du føler at dere er likeverdige i forholdet. Du kan bekymre deg for mye om det meste, men du er morsom og veldig flink med mennesker.

Fiskene 19.februar – 20.mars

fiskene

Fiskene kan være litt humørsyke og det kan være litt vanskelig å vite hvor man har dem. Samtidig så er de fornuftige og veldig snille, og det finnes ikke den ting de ikke vil gjøre for deg. Får du kjærligheten fra en fisk kan du være helt sikker på at du kommer til å bli behandlet som en kongelig. Men en fisk liker ikke den som ikke er trofast, så da kan det blir særdeles ugreit. Som fisk er du ikke så glad i å ta ansvar, og vil ofte forsøke å slippe unna. Derimot er du god på å tilspasse deg situasjoner du havner i og kritikk kan du godta, hvis det er berettiget.

 

 

- Annonse-

Dette bør du tenke på for den perfekte jobb garderoben

Det er mange måter å fremstå selvsikker og profesjonell på, og hvordan du kler deg er en av dem. Hvordan du kler deg handler...

True Crime- 96 Minutter med galskap av Charles Whitman

1august 1966, klatret Charles Whitman til toppen av tårnet på University of Texas og startet en av de verste masseskytingene i historien. Her er...

Trening på blå resept

Å ta vare på helsen er noe du bør sørge for å prioritere gjennom hele livet. Er du syk er ofte medisiner og legetilsyn...

Horoskop november 2023

Ny måned og nye muligheter. Lurer du på hva stjernene har i vente for deg i løpet av den kommende måned? Svarene får du...

Horoskop Oktober 2023

I det vi går inn i oktober 2023 kan du regne med å gå gjennom en transformasjon som kommer til å gi deg fornyet...

Horoskopet for september 2023

September er den første høstmåneden og vi legger nå for alvor sommeren bak oss. Horoskopet for september 2023 kommer med en mengde muligheter for...