Home Helse Dette leketøyet bør ALLE Kvinner ha!

Dette leketøyet bør ALLE Kvinner ha!

0
Dette leketøyet bør ALLE Kvinner ha!

Sexlektøy er i vinden som aldri før, og særlig har de fått en oppsving i disse Korona tider. Et av de mest populære produktene er en såkalt «womanizer». Skal vi tro leverandørene vil de «myke trykkbølgene gi deg orgasmer du ikke trodde var mulig» Men hva er egentlig en womanizer og hvorfor bør vi alle ha en? Vi har tatt en nærmere kikk på denne revulosjonerende lille saken som har rykte på seg for å være helt suveren.

En womanizer er et sexleketøy som blir klitoris sin aller beste venn. Den gir en ekstremt god klitoris stimuli, både for de som er veldig følsomme og for de som liker en røffere behandling. En womanizer kan brukes alene eller sammen med en partner.

Orgasmegaranti

womanizer
En womanizer kommer med orgasmegaranti.

En womanizer vil være til god hjelp for deg som kanskje bruker litt tid på å nå ditt klimaks. Med denne kan du enkelt lære kroppen din å kjenne og virkelig få følelsen av hva du vil ha og når du vil ha det. Du kan velge mellom myke og rolige pulseringer eller du kan komme på rekordtid med dype og intense bølger. Utrolig greit hvis du har litt dårlig tid og kjenner trangen til en aldri så liten orgasme i en stressende hverdag. Denne lille saken er kjent for å gi sine kvinner multiorgasmer! Bare det burde være grunn nok til å investere noen kroner i eget vellvære.

Alenetid

bade i badekar
Sørg alltid for å få alenetid.

Er det vanskelig med alenetid? I en hektisk hverdag med alt fra unger til ting som skal gjøres i huset kan det være vanskelig å finne tid til seg selv. Men denne kan du faktisk bruke i dusjen, eller i badekaret. Siden den er både vanntett, passer godt i hånden samt at den er stillegående, kan du stikke deg unna litt og nyte en deilig stund, bare for deg, helt alene.

Bruk leketøy sammen

i sengen
Bruk leketøy sammen eller alene.

Bruker du denne sammen med partneren din kan dere sammen leke dere frem på kroppen din og du kan faktisk være så heldig at du kan komme igjen og igjen. Når han har nådd sitt endelige klimaks betyr det nemmelig at du kan ta en liten pause også ha muligheten til å leke videre med vidunderknappen mens dere sammen finner ut av det. Deilig å tenke på ikke sant?

 

Du skal etter sigende oppleve orgasmer du aldri har kjent maken til, og hva er vel bedre enn å kunne nå klimaks etter klimaks med deilige små trykkbølger som sendes gjennom klitoris og videre opp i kroppen? Jo, enda flere orgasmer. Visste du forresten at en orgasme kan hjelpe deg med å bli kvitt en dundrende hodepine? Så istedenfor å skylde på hodepine burde du sørge for noen kjappe orgasmer så får du tilbake både energien, selvtilitten og ikke minst, du slipper hodepinen.

Previous article Denne serien bør ALLE se!
Next article Horoskop- Slik Blir Mars 2021
Levana.no sin redaktør og salgsansvarlig er Michelle Myklebostad. Michelle brenner for interiør, smarte løsninger og design. Michelle lider også av kronisk godt humør og daglige latteranfall. I tillegg til å styre Levana.no er hun også redaktør for HusGlede.no..Hun driver også Michelle MCM DESIGN der hun designer hyggelige og flotte krus som selges i hundrevis av butikker over hele Norge. Har du ideer til artikler eller ønsker at vi skriver om din virksomhet er det bare å ta kontakt med Michelle.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here