Dette ønsker vi oss nå

- Annonse-

Det er ingen sesong som får det til å krible i kroppen som sommeren. Endelig kan vi kle oss lettere, vi får påfyll a D-vitamin og dagene blir varmere. Vi blir brune og ser freshere ut enn når vi gå gjennom vinteren nesten blå i huden og hutrer og fryser hver eneste dag. Nå kommer endorfinene rasende gjennom kroppen og vi har flere måneder hvor vi kan kjenne på pur glede. Vi har funnet 10 ting som vi ønsker oss nå som gjør oss klare til sommer, sol og lange kvelder.

Har du gått i joggedress i hele vinter? Det er du nok ikke alene om, og stilen fremover er heldigvis komfortabel og myk. Men nå kan du endelig kle deg i farger, myke pasteller som kommer til å friske opp både deg og humøret.

Endelig

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av H&M (@hm)

Sommeren nærmer seg og snart kan vi kle oss i luftigere antrekk med sandaler. Dette gleder vi oss til.

Ingen sommer uten

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Pink Attitude Boutique (@shoppinkattitude)

Ingen sommer uten solhatt. Med god størrelse på bremmen kan du sitte timer i solen uten å bekymre deg for brent hodebunn. I tillegg ser den fantastisk ut og passer til alle.

Innerst til ytterst

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cubus (@cubusofficial)

Undertøy trenger ofte å skiftes ut og vi falt pladask for dette settet i en nydelig korall farge. Tenk deg når du er gyllenbrun og lekker!

Farger til å bli glad av

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av United Colors of Benetton (@benetton)

I år skal det matche fra topp til tå og vi elsker dette antrekket fra united colors of benneton. Deilige farger som kommer til å skyve minnene av det tunge året langt bak oss.

Med øye for detaljer

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ONLY (@only_official)

Badedrakt er i vinden som aldri før og vi klarer ikke å ta øynene bort i fra denne skjønningen. Nydelige detaljer på ryggen og høy skjæring.

Ruter og glam

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dior Official (@dior)

På catwalken til Dior kunne vi se disse flotte antrekkene. Inspirert fra herrenes arbeidsantrekk. Fine farger og en lekende stil er gjennomgående og vi ønsker oss alle fargene.

Endelig bikini

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gina Tricot (@ginatricot)

 Det bruser i kroppen bare med tanken på at vi snart kan ligge langstrakte i solen, og hvis du er som oss, så trenger du helt sikkert en ny bikini i år også.

Mix og match med ruter

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av GANT (@gant)

Stilen skal fortsatt være behagelig og ose komfort, men nå skal vi kle oss i farger og ruter. Stjel stilen hos Gant.

Dress to impress

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Lindex (@lindexofficial)

Behagelig og elegant, en kombinasjon som aldri slår feil. Hold samme farge nyanse og hold stilen hele dagen uansett hvilke planer du har.

Sov som en dronning

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ZARA Official (@zara)

Med silke og blonder i renhetens farge kommer du til å både se ut som en drøm og føle deg fantastisk når kvelden siger på. Deilig behagelig stoffer som ligger mykt rundt kroppen med en svalene effekt. Perfekt en varm sommernatt.

Da er det bare å glede seg til badetemperaturer og lange kvelder og la året som har gått få en bedre fortsettelse.

 

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...