Disse bøkene bør du ønske deg nå

- Annonse-

Enten du er en av dem som elsker å lese eller har en hobby som å lage mat eller strikke så finnes det alltid en bok. For deg som setter pris på en god bok kan du glede deg over at du aldri føler deg alene. Med en bok i hendene får fantasien fritt spillerom, men også bøker om andres opplevelser kan være til både inspirasjon og hjelp i hverdagen.

Vi har funnet noen av de mest populære bøkene for øyeblikket som du kan kjøpe enten til deg selv eller noen du bryr deg om. Med en ny bok i hendene kan du glede deg til flere timer med underholding.

Abida Raja – frihetens øyeblikk

Abida Raja, søsteren til en av Norges fremste politikere forteller nå sin historie om hvordan det var å vokse opp i en norsk-pakistansk familie i Olso på 80-tallet. Dette er historien om løsrivelsen fra foreldrene og ektemannen hun ble tvangsgiftet med.

Det er fortellingen om en mor som flykter med de fire barna sine – uten utdanning, et sted å bo eller egen bankkonto – og forsøker å skape sitt eget liv.

Dette er kanskje årets viktigste bok både for kvinner med innvandrer bakgrunn og for alle andre som ikke kjenner verdenen på innsiden slik som de lever i den hver dag.

 

 

Her kan du se nærmere på boken og bestille den til deg selv eller som gave. 

Blodmåne

Endelig har Jo Nesbø kommet med en ny bok i serien om den lett fordrukne politietterforskeren Harry Hole. Denne gangen har Harry reist til Los Angeles for å drikke seg i hjel etter at livet hans er gått i stykker.

I Oslo er to jenter forsvunnet og drept. Én av de mistenkte er en kjent eiendomsbaron.  Den mistenkte eiendomsbaronen vil  hyre Harry Hole  som privatetterforsker.

Nok en gang blir en av bøkene til Jo Nesbø kåret til en klokkeklar sekser og som vanlig leverer han en «page turner» av dimensjoner.

 

 

Her kan du bestille Blodmåne og få den tilsendt rett hjem i posten. 

 

Dødsfrisk

Denne har vi ventet på! Boken fra selveste Christine Koht som har overlevd flere år i skyttergravene i kreftens jerngrep. Ut av dette har boken Dødsfrisk blitt til som er bok til trøst og oppmuntring.

I en verden der mestring er selve idealet, hvordan er det å ikke kunne mestre noe som helst? Eller er det kanskje den virkelige kunsten, den virkelige utfordringen, å mestre det å ikke kunne mestre? Dødsfrisk handler om det å ha opplevd og overlevd svært alvorlig sykdom. Med leken penn og svart humor skriver Christine Koht om stort og smått, livet og døden – og viktigheten av å ha en sherpa eller flere i livet sitt.

 

Her kan du se nærmere på boken og bestille den hjem i posten. 

 

Det jeg lærte av bestefar

Jens Kvernmo er blitt kjent som en eventyrmann med lidenskap for jakt, fiske og friluftsliv. I denne boka forteller han hvordan bestefaren lærte ham alt om villmarka og det å sette pris på naturen. Gjennom fortellingene om Jens og bestefar får du innblikk i hvordan du kan gi barn og barnebarn friluftsglede.

Du får Jens og bestefar sine beste råd for å klare seg ute i det fri, med overnatting i telt og snøhule, sløying av fisk og hvordan tenne et best mulig bål.

 

 

Her kan du se nærmere på boken og bestille den hjem i posten.

 

Edderkoppen

Edderkoppen er enda en fantastisk krim av Lars Kepler hvor vi  møter en kaldblodig, kalkulert gjerningsmann som planlegger ni drap hvor det niende offeret er Joona. For tre år siden mottok Saga Bauer et postkort med en truende tekst om en pistol med ni hvite kuler – en av dem venter på Joona Linna.

Det sto at hun var den eneste som kunne redde ham. Hun viste kortet til Joona, men tiden gikk og trusselen bleknet som en meningsløs provokasjon. Helt til nå. En sekk med en nesten fullstendig oppløst kropp blir funnet bundet til et tre i Kapellskär. En melkehvit patronhylse er funnet på drapsstedet.

Gjør deg klar for søvnløse netter med Edderkoppen.

 

Her kan du se nærmere på Om Edderkoppen og bestille den hjem til deg. 

Vi er ikke her for å ha det morsomt

Hvis du vil lese om bortskjemte middelklassemennesker som graver rundt i sitt eget navlelo, da er dette boken for deg.

Knut er en middelaldrende forfatter med én suksessroman bak seg. Han bor vegg i vegg med Frank, grafisk designer med hjemmekontor og Knuts livsvitne, så å si. Nå er Knut invitert til litteraturfestivalen på Lillehammer, riktignok som stand-in, men likevel. Frank skal få være med og bo gratis på Knuts rom på Breiseth; i det hele tatt har Knut planer om å tyne mest mulig ut av denne festivalen, nå som han endelig har fått en slags ny sjanse.

 

 

Her kan du se nærmere på boken og bestille den hjem til deg.

 

En skikkelig digg kokebok 3

Er du glad i å lage mat som smaker skikkelig godt? Da bør du unne deg denne kokeboken. Over 600 testlagere har bidratt til å sikre at oppskriftene holder hennes høye kvalitet og at de fungerer på kjøkkenet til folk flest.

Hanne-Lene er Norges største og mest populære vegetarprofil, og med denne boken fullfører hun sirkelen på «En skikkelig digg kokebok»-serien med nye 80 fantastiske oppskrifter som skal overbevise hvem som helst at det å spise plantebasert er digg.

 

 

Her kan du se nærmere på denne kokeboken og bestille den hjem. 

 

Etterretning

Frode Kristoffersen og Kjetil Hatlebrekke har begge nøkkelposisjoner i den norske Etterretningstjenesten.

Målet deres er å fortelle hva etterretning egentlig handler om, og i denne boka tar de oss med inn i en verden preget av hemmelighold.

Kristoffersen er brigader og leder for situasjons- og operasjonssenteret i Etterretningstjenesten. Han har vært sjef for Forsvarets spesialkommando og har bred erfaring fra Afghanistan.

Hatlebrekke er fagdirektør i Etterretningstjenesten, hvor han, blant annet, har vært operatør og instruktør i seksjon for spesiell innhenting.

 

 

Her kan du lese mer om Etterretning og få den tilsendt hjem. 

 

Hestekunstneren

En klassisk og rørende roman fra verdensfenomenet Jojo Moyes. I et lite hjørne av London lærer Henri barnebarnet Sarah og hesten hennes å trosse tyngdekraften – akkurat som han selv gjorde i Frankrike femti år tidligere. Men da katastrofen inntreffer, blir fjorten år gamle Sarah overlatt til seg selv.

For advokaten Natasha tar livet også en brå og uventet vending. Hun blir tvunget til å dele hus med sin karismatiske eksmann Mac, samtidig som karrieren hennes utfordres. Når Natasha og Sarahs veier tilfeldigvis krysses, ser Natasha en sjanse til å ordne opp.

 

 

Her kan du se nærmere på Hestekunstneren og bestille den hjem.

 

Bøker er perfekt å gi bort i gave og du kan kjøpe både innbundne bøker eller såkalte paperbacks. Uansett kan du være helt sikker på at de vil bli tatt vell i mot og bli satt stor pris. Kjøper du bøker til deg selv er det bare å glede seg til å lene seg tilbake i fred og ro og nyte en hel verden av spenning og lærdom.

God lesing !

- Annonse-

Disse ormene og slangene finnes i Norge

Norge har en begrenset, men interessant fauna når det gjelder krypdyr. Selv om vi ikke har et stort antall arter, er de som finnes,...

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...