Disse seriene venter vi på i 2021

- Annonse-

Vi vet at det nye året bringer med seg nye sesonger av serier vi venter på, samt nye serier vi kan glede oss til. Det som er litt spesielt dette året er at mange produksjoner har blitt satt på vent på grunn av den pågående pandemien. Etter å ha stilt spørsmålet, på «seriegruppene» på Facebook, om hvilke serier vi venter på, kom det raskt 6 serier som utpekte seg. De to seriene som ble omtalt flest ganger var The Handmaid´s Tale og selvfølgelig Outlander.

Vinteren er nok den tiden på året vi strømmer flest filmer og serier. Det siste året har vært ekstraordinært da vi har hatt mye ekstra hjemmetid og dermed ekstra tid foran skjermen, så nå gleder vi oss til alle nye serier og sesonger.

The Handmaid´s Tale Sesong 4

Historien om June og The handmaids tale er forventet å komme i løpet av 2021. Det er foreløpig ikke satt noen eksakt dato, men at vi er mange som gleder oss er det ingen tvil om.

Exit Sesong 2

exit 640

Vi venter i spenning på neste sesong av Exit. Serien som er basert på historiene til fire finansmenn har fått mange av oss til å lure på om det virkelig kan stemme at finansverdenen, med alt det innebærer, kan være så brutal som det vi blir forespeilet i serien. Sesong to av Exit har forventet premieretidspunkt i løpet av Mars, med kvinnene ved roret. Dette blir spennende.

Serien vises på NRK

The Witcher sesong 2

the witcher 640

The Witcher startet opprinnelig som en bokserie. Den har også figurert i spillformat frem til Netflix brakte karakterene inn i tv-serie verdenen. Den blir ofte sammenlignet med Game of Thrones og det burde egentlig være grunn nok til å benke seg ned foran skjermen. Vi håper sesong 2 er på skjermen senest til høsten. I mellomtiden kan du hygge deg med sesong 1 på Netflix.

Outlander Sesong 6

outlander

Vi venter i spenning på sesong 6 av Outlander. Serien med det sterke kjærlighetsforholdet mellom Skotske Fraiser og britiske Claire. Claire, som den tidsreisende sykepleieren fra 1945, som plutselig ender opp i Skottland 200 år bak i tid, har kapret våre hjerter og vi venter og venter i spenning på når neste sesong vil ligge klare til oss. Premieredatoen er ikke satt, men vi håper den kommer i løpet av våren.

Serien vises på Viaplay

Furia

Furia 640

Serien som er stemplet som den norske varianten av Homeland. En politisk thriller om radikalisering og fremvekst av høyreekstreme miljøer på nett og i gatene. Denne norske serien gleder vi oss veldig til å se på skjermen. Premieredato er ikke bekreftet, men den kommer på Viaplay i løpet av året.

Stranger Things Sesong 4

stranger things 640

Suksesserien som tok verden med storm fortsetter inn i sin fjerde sesong. Stranger Things er spekket med gode 80-talls referanser, og en historie du bare må se videre. Har du først begynt er det vanskelig å stoppe. Premieredatoen er ikke bekreftet, men vi håper den ikke lar vente på seg for alt for lenge.

Serien vises på Netflix

 

Det er mange serier vi venter på, men mye har dessverre blitt forsinket. Mens vi venter kan vi se gamle sesonger om igjen, eller prøve noen helt nye sjangre.

 

- Annonse-

Disse ormene og slangene finnes i Norge

Norge har en begrenset, men interessant fauna når det gjelder krypdyr. Selv om vi ikke har et stort antall arter, er de som finnes,...

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...