Disse seriene venter vi på i 2021

Vi vet at det nye året bringer med seg nye sesonger av serier vi venter på, samt nye serier vi kan glede oss til. Det som er litt spesielt dette året er at mange produksjoner har blitt satt på vent på grunn av den pågående pandemien. Etter å ha stilt spørsmålet, på «seriegruppene» på Facebook, om hvilke serier vi venter på, kom det raskt 6 serier som utpekte seg. De to seriene som ble omtalt flest ganger var The Handmaid´s Tale og selvfølgelig Outlander.

Vinteren er nok den tiden på året vi strømmer flest filmer og serier. Det siste året har vært ekstraordinært da vi har hatt mye ekstra hjemmetid og dermed ekstra tid foran skjermen, så nå gleder vi oss til alle nye serier og sesonger.

The Handmaid´s Tale Sesong 4

Historien om June og The handmaids tale er forventet å komme i løpet av 2021. Det er foreløpig ikke satt noen eksakt dato, men at vi er mange som gleder oss er det ingen tvil om.

Exit Sesong 2

exit 640

Vi venter i spenning på neste sesong av Exit. Serien som er basert på historiene til fire finansmenn har fått mange av oss til å lure på om det virkelig kan stemme at finansverdenen, med alt det innebærer, kan være så brutal som det vi blir forespeilet i serien. Sesong to av Exit har forventet premieretidspunkt i løpet av Mars, med kvinnene ved roret. Dette blir spennende.

Serien vises på NRK

The Witcher sesong 2

the witcher 640

The Witcher startet opprinnelig som en bokserie. Den har også figurert i spillformat frem til Netflix brakte karakterene inn i tv-serie verdenen. Den blir ofte sammenlignet med Game of Thrones og det burde egentlig være grunn nok til å benke seg ned foran skjermen. Vi håper sesong 2 er på skjermen senest til høsten. I mellomtiden kan du hygge deg med sesong 1 på Netflix.

Outlander Sesong 6

outlander

Vi venter i spenning på sesong 6 av Outlander. Serien med det sterke kjærlighetsforholdet mellom Skotske Fraiser og britiske Claire. Claire, som den tidsreisende sykepleieren fra 1945, som plutselig ender opp i Skottland 200 år bak i tid, har kapret våre hjerter og vi venter og venter i spenning på når neste sesong vil ligge klare til oss. Premieredatoen er ikke satt, men vi håper den kommer i løpet av våren.

Serien vises på Viaplay

Furia

Furia 640

Serien som er stemplet som den norske varianten av Homeland. En politisk thriller om radikalisering og fremvekst av høyreekstreme miljøer på nett og i gatene. Denne norske serien gleder vi oss veldig til å se på skjermen. Premieredato er ikke bekreftet, men den kommer på Viaplay i løpet av året.

Stranger Things Sesong 4

stranger things 640

Suksesserien som tok verden med storm fortsetter inn i sin fjerde sesong. Stranger Things er spekket med gode 80-talls referanser, og en historie du bare må se videre. Har du først begynt er det vanskelig å stoppe. Premieredatoen er ikke bekreftet, men vi håper den ikke lar vente på seg for alt for lenge.

Serien vises på Netflix

 

Det er mange serier vi venter på, men mye har dessverre blitt forsinket. Mens vi venter kan vi se gamle sesonger om igjen, eller prøve noen helt nye sjangre.

 

Slik blir du kvitt urinveisinfeksjon helt naturlig

Det er mange som til stadighet sliter med urinveisinfeksjon og det er ikke alltid det er behov for å ty til antibiotika. Det er...

Slik strikker du en enkel genser av restegarn

Er du en av dem som elsker å strikke så har du garantert garnrester igjen av alt du har strikket. Har du haugevis med...

Horoskop Februar 2023-Dette kan du forvente denne måneden

Ny måned med nye muligheter og ett skritt nærmere våren med sol og varme. Vi går en deilig tid i møte og kanskje er...

Slik kan du klare å bli mindre sjenert

Sjenanse er en følelse av ubehag eller nervøsitet som oppstår når man er i selskap med andre mennesker. Det kan være en reaksjon på...

Derfor bør du unne deg litt tid i en sauna så ofte du kan

Sauna er et rom eller en bygning som blir varmet opp til høye temperaturer og har vanligvis benker eller senger som folk kan ligge...

Slik holder du deg sunn og slank med Middelhavsdietten

Middelhavsdietten er et kosthold som er populær i områdene rundt Middelhavet, samt i land som Italia, Hellas og Spania. Middelhavsdietten er kjent for å...