Disse seriene venter vi på i 2021

- Annonse-

Vi vet at det nye året bringer med seg nye sesonger av serier vi venter på, samt nye serier vi kan glede oss til. Det som er litt spesielt dette året er at mange produksjoner har blitt satt på vent på grunn av den pågående pandemien. Etter å ha stilt spørsmålet, på «seriegruppene» på Facebook, om hvilke serier vi venter på, kom det raskt 6 serier som utpekte seg. De to seriene som ble omtalt flest ganger var The Handmaid´s Tale og selvfølgelig Outlander.

Vinteren er nok den tiden på året vi strømmer flest filmer og serier. Det siste året har vært ekstraordinært da vi har hatt mye ekstra hjemmetid og dermed ekstra tid foran skjermen, så nå gleder vi oss til alle nye serier og sesonger.

The Handmaid´s Tale Sesong 4

Historien om June og The handmaids tale er forventet å komme i løpet av 2021. Det er foreløpig ikke satt noen eksakt dato, men at vi er mange som gleder oss er det ingen tvil om.

Exit Sesong 2

exit 640

Vi venter i spenning på neste sesong av Exit. Serien som er basert på historiene til fire finansmenn har fått mange av oss til å lure på om det virkelig kan stemme at finansverdenen, med alt det innebærer, kan være så brutal som det vi blir forespeilet i serien. Sesong to av Exit har forventet premieretidspunkt i løpet av Mars, med kvinnene ved roret. Dette blir spennende.

Serien vises på NRK

The Witcher sesong 2

the witcher 640

The Witcher startet opprinnelig som en bokserie. Den har også figurert i spillformat frem til Netflix brakte karakterene inn i tv-serie verdenen. Den blir ofte sammenlignet med Game of Thrones og det burde egentlig være grunn nok til å benke seg ned foran skjermen. Vi håper sesong 2 er på skjermen senest til høsten. I mellomtiden kan du hygge deg med sesong 1 på Netflix.

Outlander Sesong 6

outlander

Vi venter i spenning på sesong 6 av Outlander. Serien med det sterke kjærlighetsforholdet mellom Skotske Fraiser og britiske Claire. Claire, som den tidsreisende sykepleieren fra 1945, som plutselig ender opp i Skottland 200 år bak i tid, har kapret våre hjerter og vi venter og venter i spenning på når neste sesong vil ligge klare til oss. Premieredatoen er ikke satt, men vi håper den kommer i løpet av våren.

Serien vises på Viaplay

Furia

Furia 640

Serien som er stemplet som den norske varianten av Homeland. En politisk thriller om radikalisering og fremvekst av høyreekstreme miljøer på nett og i gatene. Denne norske serien gleder vi oss veldig til å se på skjermen. Premieredato er ikke bekreftet, men den kommer på Viaplay i løpet av året.

Stranger Things Sesong 4

stranger things 640

Suksesserien som tok verden med storm fortsetter inn i sin fjerde sesong. Stranger Things er spekket med gode 80-talls referanser, og en historie du bare må se videre. Har du først begynt er det vanskelig å stoppe. Premieredatoen er ikke bekreftet, men vi håper den ikke lar vente på seg for alt for lenge.

Serien vises på Netflix

 

Det er mange serier vi venter på, men mye har dessverre blitt forsinket. Mens vi venter kan vi se gamle sesonger om igjen, eller prøve noen helt nye sjangre.

 

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...