Disse veskene ønsker vi oss nå

- Annonse-

Etter flere år med pandemi hvor alt vi trengte å ta på oss var en enkel joggedress kan vi endelig pynte oss litt igjen og da må vi selvfølgelig ha en veske som matcher antrekket. Nå kan du bruke alt fra små til store vesker, men det er, uten tvil, fantastisk flott med en liten og iøyenfallende veske som rommer akkurat det du har behov for.

En veske er mer enn kun noe du slenger over skulderen for å ta med deg det du trenger. Den er med på å gjøre antrekket ditt mer iøyenfallende og det finnes vesker i alle varianter til alle anledninger. Vi har tatt en kikk på hvilke vesker som er i vinden nå og det er heldigvis mange å velge mellom.

Unik veske i fuskepels

En veske i fuskepels passer til alt og denne vakre saken er satt sammen av mange små baller i sort fuskepels. Den er middels stor og du kan bruke den både til hverdag og til fest.

Vil du se nærmere på denne vesken så finner du den her. 

Lekker mini veske fra Guess

Pudderfarge og gull blir aldri feil og denne lekre vesken er fra anerkjente Guess. Her får du plass til det mest nødvendigste og du kan bruke den til alt fra en tur på butikken til årets festligheter. Med en gull-lenke kan du både ha vesken over skulderen eller holde den i hånden, alt etter hva du liker best.

Her finner du denne nydelige vesken som passer til alt. 

Trendy skulderveske fra Marc Jacobs

Alle bør ha en veske fra Marc Jacobs og denne er et absolutt must denne høst- og vinter. I denne trefargede skinnvesken ser du sofistikert og flott ut uansett anledning. Du kan ha den over skulderen eller i hånden og den kommer garantert til å piffe opp både antrekket og hverdagen.

Her finner du denne lekne og sofistikerte vesken.

Veske med gull-lenke fra Michael Kors

Veskene fra Michel Kors er fortsatt i vinden og er du en av dem som setter pris det klassiske så er denne vesken for deg. Sort veske med gull-lenke og Michael Kors logo er kanskje det eneste du trenger for å fornye deg fremover. Vesken er i skinn og blir bare finere og finere jo mer du bruker den.

Vil du se nærmere på denne vesken så finner du den her. 

Klassisk chopper fra Mikael Kors

Dette er vesken som sørger for at du får plass til alt du har behov for. En kvinnes veske inneholder ofte mer hemmeligheter enn en dagbok og her får du virkelig plass til alt. En veske trenger ikke å være kjedelig selv om den er praktisk.

Her finner du denne lekre shopping vesken.

Lekker liten veske fra Valentino

Valentino vet å lage vesker som setter prikken over i én . Denne vakre lille saken er perfekt når du ikke trenger å ta med deg stort og den vil sørge for å gjøre antrekket ditt enda flottere. Du kan ha den over skulderen eller du kan bære den i hånden, perfekt for alle anledninger.

Her finner du denne herligheten av en veske.

Vakker veske fra Guess i dus rosa

Dette er den perfekte håndvesken fra GUESS i dus rosa med skulder reim. Denne vesken kan du fint bruke hele året og den passer til de fleste anledninger og antrekk. Vesken har tre store lommer og kan brukes både over skulderen eller som en klassisk håndveske.

Vil du se nærmere på denne? Da finner du den her.

Super tøff veske i fleece fra Marc Jacobs

Trenger du en romslig og tøff veske for høst- og vinter så bør du ta en kikk på denne som er laget i holdbar fleece med håndtak. Her får du plass til det meste og passer perfekt for en tur til butikken.

Her finner du årets kuleste fleece veske. 

Paljettveske til alle festlige anledninger

Ingen skikkelig fest uten et dryss av glitter og paljetter. Denne flotte vesken kommer med lenke i gull og er besatt med glitrende perler, perfekt for en natt med festligheter. En veske med paljetter passer til alle festantrekk og du kan være helt sikker på at den blir en suksess.

Vil du ha en veske som stråler og glitrer? Da bør du ta en kikk her. 

Veske med glitrende diamanter

Diamanter er alltid en jentes beste venn og når du får en veske fullsatt av herlighetene så kommer dette garantert til å bli din favoritt. Vesken er avlang med lenke i sølvfarge og piffer opp alle antrekk. Dette er vesken du gleder deg til å bruke og du kommer til å finne mange gode unnskyldinger for å pynte deg litt ekstra.

Vil du ha denne? Da finner du den her.

Det er alltid moro å unne seg en ekstra veske og kjøp gjerne en som du kan ha i lange tider fremover. Med en klassisk veske har du alltid noe klart som kan være med å gjøre antrekket ditt ekstra spennende og stilfullt.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Bubbleroom.no

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...