Eplecidereddik- Naturens eget slankemiddel

Eplecidereddik er en type eddik som er laget av gjæret eplemost. Det kan brukes til en rekke forskjellige formål, både innen matlaging og helse. Eplecidereddik er en type eddik som lages ved at ren pressesaft fra hele eplet gjennomgår en fermetringsprosess. Det vil si at det er fremstilt av fermentert eplesaft.  Denne edikken er en allsidig ingrediens som kan brukes til matlaging, bedre helsen og sørge for finere hud og hår.

Eplecidereddik har flere kjente helsefordeler som å hjelpe til med å senke blodsukkernivået hos personer med diabetes. Den er også kjent som en medhjelper til den som vil gå ned i vekt. Selv om eplecidereddikk både kan brukes i matlagning og til personlig pleie er det greit å vite at overdrevent bruk kan gi noen litt ugreie bivirkninger.

Dette bør du vite om eplecidereddik

Det sies at eplecidereddik kan være med på å senke blodsukkeret fordi eddik kan hjelpe kroppen med å absorbere glukose fra maten mer effektivt. Dermed reduseres behovet for insulin.

Eplecidereddik har også blitt undersøkt for sin potensielle evne til å redusere kolesterolnivåene. Eddiken kan dermed bidra til å senke blodtrykket og redusere risikoen for hjertesykdom.

Vekttap med eplecidereddik

En av de mest kjente helsefordelene ved eplecidereddik er dens evne til å hjelpe til med vekttap. Mange benytter seg derfor av denne eddiken når de ønsker å redusere vekten.

Det antas at eddiksyre, en aktiv ingrediens i eplecidereddik, kan bidra til å senke blodsukkernivået, øke metthetsfølelsen og øke fettforbrenningen. Dette vil igjen hjelpe deg med å spise mindre og miste vekt. Noen studier har også vist at eplecidereddik kan bidra til å redusere fettlagring i kroppen.

Ønsker du å bruke eplecidereddik for å gå ned i vekt kan du bruke den som en ingrediens til dressing eller ha et par spiseskjerr i et stort glass med vann og drikke det før hvert måltid.

Få glansfult hår og finere hud

Det sies at eplecidereddik også kan brukes til personlig pleie som for eksempel i håret og på huden. Du kan bruke en blanding av eddik og vann som en naturlig sjampo for å redusere flass og gi håret ditt en sunn glans. Du kan også bruke det som et toner for ansiktet ditt ved å påføre det med en bomullsdott etter rensing av huden.

Naturlig rengjøringsmiddel

Det er mange som bruker eplecidereddik som et naturlig rengjøringsmiddel og desinfeksjonsmiddel på grunn av sine antibakterielle egenskaper. Det kan brukes til å rengjøre overflater som benkeplater, gulv og bad. Bruk det med forsiktighet på fliser og naturstein.

Det kan også brukes til å desinfisere frukt og grønnsaker før de spises hvis du ønsker det, i tillegg til å rense tøyet ditt ved å legge litt i vaskemaskinen.

Bivirkninger

Bruk av eplecidereddik i overdrevne mengder kan gi bivirkninger som blant annet irritasjon av huden, magen og/eller slimhinnene. Noen mennesker kan også oppleve fordøyelsesproblemer hvis de inntar eddik i store mengder. Med jevnlig inntak kan det også skade emaljen på tennene

Som med alle helseprodukter kan det være en idé å konsultere med en lege før du begynner å bruke eplecidereddik jevnlig. Dette gjelder spesielt hvis du har en underliggende medisinsk tilstand.

Lykke til og bruk det med omhu.

 

Grøssermaraton? Her finner du tidenes thrillere

Vi er mange som setter pris på en skikkelig god grøsser i blant, og det er mange gode thrillere å velge mellom dere ute....

Grått hår? Da bør du prøve dette

Grått hår? Da bør du prøve dette Vi kommer ikke utenom at håret blir grått etter som vi eldes. Noen får også grått hår i...

Jeffrey Dahmer

True Crime er i vinden som aldri før og det lages en mengde med TV-program som kan streames på et utall kanaler. Det er...

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig Botox er et legemiddel som inneholder botulinum toxsin. Dette er et nevro toxsin som...

Horoskopet for mars 2023

Horoskopet for mars 2023 Da ser vi mars på kalenderen og dette er måneden hvor vi kjenner på positiv forventning over hva vi har i...

Kunne du bodd her? Verdens mest omtalte og hjemsøkte bolig

Du husker kanskje skrekkfilmen "The Amityville Horror"? Historien om familien Lutz som ble så plaget av å bo i drømmehuset at de så seg...