Hit bør du reise på Kjæresteferie

- Annonse-

Det kommer en dag hvor vi alle endelig kan sette oss på et fly igjen og oppleve verden. Vi håper virkelig det er i nær fremtid. Frem til det kan vi drømme oss bort å se på alle steder vi aldri har vært, men som vi inderlig kunne tenke oss å oppleve. Vi har plukket 10 favoritter som vi kunne tenke oss å ta med kjæresten vår til.

Bare tanken på å kunne ha sand mellom tærne mens vi nipper til en Margarita gjør oss mo i knærne, og vi gleder oss til vi kan pleie forholdet igjen uten måtte å sitte hjemme i samme stue dag etter dag.

Bali

bali
Bali

Velger du en ferietur til Bali vil du oppleve fantastisk natur, vakre strender og små koselige byer. Bali har vakre regnskoger, et rikt dyreliv og er kjent for sin alsidige kunst. Med en ferie til Bali kan du velge mellom områder som passer for dem som er glade i en fest, eller du kan feriere et sted hvor det er rolig med sand mellom tærne og kun med øyne for hverandre.

Bosnia

bosnia
Bosnia

En tur til Bosnia er kansje ikke det du tenker på aller først hvis du skal på kjærestetur, men Bosnia er et veldig vakkert land og absolutt verdt et besøk. Velger dere å besøke byen Mostar vil du føle at du vandrer inn i en episode av 1001- natt. Bosnia vil by på opplevelser du aldri hadde regnet med å oppleve. Frodig natur og romantiske forssefall finnes flere steder. Bosnia bør oppleves med bil.

Maldivene

maldivene
Maldivene

Maldivene er kjent for sine fantastiske kritthvite strender og turkise hav. Her kan dere snorkle i romantiske laguner og se på flotte havskilpadder. Du skal lete lenge etter en mer romantisk plass enn dette øyriket i det Indiske hav.

Italia
Portofino
italia

Velger du en tur til Italia kan dere glede dere over mengder med deilig mat, kultur og vakre bygninger med områder som er som tatt ut av en romantisk film. I Sør-Italia kan dere nyter late dager på stranden med en god blanding av luksus og kultur. Har dere ikke mulighet til å feriere flere dager er Italia perfekt for en langhelg.

Albania

albania
Albania

Albania er for mange et relativt nytt og spennende reisemål. Du kan komme deg til Albania via flere reisebyråer og er definitivt verdt et besøk. Her får du mye for pengene, og du kan oppsøke både strendene og innlandet og få et innblikk i det ekte og autentiske. Mye av den albanske maten er inspirert av Italia og er godt kjent for sine smaker med deilige lokale råvarer. Mange av strendene er rullsteinsstrender, men du kan fint finne noen sandstrender også. Liker du å snorkle er det mange vakre plasser du kan oppleve.

Hellas

santorini
Hellas

Når du hører om Hellas tenker du mest sannsynlig på små fiskelandsbyer og hvitkalkede hus med koselig restauranter og vennlige fastboende. I Hellas får du alt du kan ønske deg. Alt fra steder hvor det er festligheter og liv til mindre steder hvor du får hvilepuls og deilige dager.

Thailand

thailand
Thailand

Thailand er kjent for sitt fantastiske klima og det er ikke rart at mange reiser tilbake igjen og igjen. Flyreisen er lang, men sover du litt går det kjapt. Strendene er hvite og havet er krystallklart. Maten er kjent og kjær, og på de litt større plassene dukker det opp små spiseplasser på hvert eneste fortau når kvelden nærmer seg. Også i Thailand får du mye for pengene dine og du kan nyte late dager i deilige omgivelser.

Cuba

cuba
Cuba

En reise til Cuba er en helt spesiell ferie. Stranden er dekket av hvit og myk sand og nydelig krystallklart vann. Men Cuba, og spesielt byen Havanna, er noe helt eget. Her er det som om du reiser flere år tilbake i tid og kan kjenne på en helt spesiell atmosfære. Cuba har masse å by som alt fra snorkling til fallskjerm, eller bare en helt rolig dag.

Montenegro

montenegro
Montenegro

Montenegro kan friste med milelange strender, godt bevarte middelalderbyer og en fargerik kultur. Avstandene er korte og det er mye og se og oppleve. Det serveres deilig mat med inspirasjon fra flere steder i verden. Montenegro er et rimelig land og feriere i og du kommer garantert til å stortrives.

Bahamas

bahamas
Bahamas

Du lurer kanskje på hvorfor vi har valgt et bilde fra Bahamas med bildet av en gris? Bahamas er nemmelig kjent for tamme, svømmende griser. Ingen vet hvordan grisene havnet der, men de bader og koser seg dagen lang. Med mer enn 300 solskinnsdager i året, og med nær beliggenhet til Florida, er Bahamas en favorittdestinasjon for mange. Reiser du hit kommer du garantert til å skape deg minner for livet.

 

Da er det bare å lene seg tilbake og vente på muligheten til å kunne sette seg på et fly og se verden igjen 🙂

- Annonse-

Dette bør du tenke på for den perfekte jobb garderoben

Det er mange måter å fremstå selvsikker og profesjonell på, og hvordan du kler deg er en av dem. Hvordan du kler deg handler...

True Crime- 96 Minutter med galskap av Charles Whitman

1august 1966, klatret Charles Whitman til toppen av tårnet på University of Texas og startet en av de verste masseskytingene i historien. Her er...

Trening på blå resept

Å ta vare på helsen er noe du bør sørge for å prioritere gjennom hele livet. Er du syk er ofte medisiner og legetilsyn...

Horoskop november 2023

Ny måned og nye muligheter. Lurer du på hva stjernene har i vente for deg i løpet av den kommende måned? Svarene får du...

Horoskop Oktober 2023

I det vi går inn i oktober 2023 kan du regne med å gå gjennom en transformasjon som kommer til å gi deg fornyet...

Horoskopet for september 2023

September er den første høstmåneden og vi legger nå for alvor sommeren bak oss. Horoskopet for september 2023 kommer med en mengde muligheter for...