Horoskop- Desember 2022

- Annonse-

Da har vi entret desember måned og selv om vi vet at den er full av hyggelige sammenkomster og sosialt samvær kan det være spennende å se hva stjernene har i vente for oss. Horoskopet for siste måned dette året er klart og vil gi deg noen råd og litt veiledning. Kanskje er du en av dem som synes horoskop er artig å lese om og da er du ikke alene. 12 måneder med 12 stjernetegn og straks er vi på vei inn i det nye året-2023, som garantert kommer til å inneholde mye spennende.

Denne måneden kan være litt tøff for mange. I tillegg til at det er jul bærer stjernene med seg litt turbulente dager så husk å vær tålmodig og nyt de gode dagene. Snart snur solen og vi kan atter en gang se frem i mot sommer og sol.

Væren

væren

Nå er det kanskje på tide å gi opp de drømmene som henger igjen fra den gangen du hadde et stort behov for å bli både sett og hørt. Du er allerede fylt med de kvaliteter som er viktig og du er mer enn god nok som du er. Intet hiarki, ingen pidestall og ingen halvgode argumenter. Du er endelig i ferd med å klare å bryte løs fra gamle mønstre og du kan glede deg over både frihet og selvtillit.

Desember bringer med seg nye karrieremuligheter og frigjør deg fra gamle og lite tilfredstillende tilknytninger. Nå er er du klar for å bevege deg videre gjennom livet med fokus på styrke og empati samtidig som du lytter til din indre stemme.

Tyren

tyren

Hvis du har følt at dette året har vært vanskelig for deg kan du glede deg over at desember endelig gir deg muligheten til å komme litt til overflaten å trekke inn litt luft. Nå får du muligheten til å se gamle mønstre og handlinger fra et nytt perspektiv.

Du vil få en dypere forståelse for alle endringer du har valgt å gjøre det siste året. Denne måneden blir du velsignet med glede, håp og opplevelser. Du vil også få muligheten til praktisere din egen integritet både i den offentlige og på den private arenaen.

Du blir oppfordret til å stå i det og følge hjertet ditt. De som entrer ditt livet ditt vil alltid være en god blanding av ulike type mennesker, men forsøk å se etter det gode i dem alle. Du har gjennom dette året lært deg hvor stor betydning det har i forhold til hvordan du sprer energien din. Ta bedre vare på deg selv ved å snakke sant og del dine ideer.

Tvilling

tvilling

Nå er det på tide å ta en kikk på hvordan media og annet rundt deg har påvirket livet ditt. Er du konstant på utkikk etter drama og en fiende som du kan kjempe mot? Dette er spørsmål som du bør tenke litt over. Det er kanskje på tide å få litt distanse til ting i livet som bærer med seg negative energier.

Nå er tiden inne for deg til å virkelig vurdere hva det er som er dine mål og hva du jobber  mot. Du må sørge for deg selv og ikke begi deg ut på samarbeid som ikke føles riktig. Desember er måneden hvor du skal stå støtt i deg selv og ha integritet på alle arenaer i livet. Vær åpen og ærlig om hva du føler og lytt til magefølelsen.

Krepsen

krepsen

For krepsen vil desember ta med seg litt storm og ruskevær og det kan være du føler deg både sliten og utbrent. Forsøk å slappe av og la stormen gå over av seg selv. Ikke bruk krefter ved å kjempe mot bølgene som allerede er i bevegelse.

Du kommer til å merke fremgang i forbindelse med arbeid og du vil ha nytte av å oppsøke en spesialist til å hjelpe deg fremover. Du nærmer deg en bedre stilling ved den arbeidsplassen du har eller du får tilbud om en helt ny jobb.

I kjærlighetslivet vil du og partneren din endelig få satt i gang noen planer som betyr at dere enten flytter sammen eller planlegger å gifte dere. Selv om dette betyr lykkelige omstendigheter bør du være forsiktig med å sette i gang diskusjoner, det vil ikke komme noe godt ut av det i denne perioden. Len deg tilbake og se det store bildet og ta de små tingene senere.

Løven

løven

Denne måneden vil du føle deg litt mentalt tappet og du kommer til å ha dager hvor du synes du sleper deg gjennom gjørme, men fortvil ikke, det vil bli bedre. Prøv å ikke rugge for mye i båten, men sitt i ro til det værste er over.

Når stemningen rundt deg roer seg kommer du til å bli invitert på noen fantastiske events og det vil dukke opp uante muligheter både privat og i jobbsammenheng. Du vil nå strekke deg mot nye horisonter og du kan glede deg over muligheten til å øke kompetansen i arbeidet ditt med kurs eller skole. Du kan også få muligheten til å oppnå drømmen om å reise mer.

Du kan regne med mer ansvar i livet og prosjekter du har hatt planer om vil endelig se dagens lys. Men husk å ikke ta på deg mer enn du orker og ikke lov mer enn du kan holde for nå vil du få fulle timeplaner fremover.

Jomfruen

jomfruen

Dette er ikke måneden for de store avgjørelsene for her er det fortsatt vind i seilene og storm i kastene. Du kan føle at du blir kastet rundt og du kan kjenne på både utsettelser, frustrasjon og utfordringer. Heng på så godt du kan og ikke sett deg opp mot autoriteter. Dette er ikke tiden for store prosjekter for uansett hvor hardt du prøver vil det være vanskelig å komme seg fremover.

Ser du etter den store kjærligheten vil det dukke opp flere muligheter fremover. Grip det dagen har å by på mens du kan. Det kan se ut som du også kan få ny jobb eller bli forfremmet i den jobben du allerede har. Det kan føles vanskelig å forlate kollegaer og det livet du er vant til, men nye utfordringer ligger i vente foran deg.

Desember er også måneden hvor både kreativiteten og fertiliteten er på topp, men det kan komme dager hvor du føler deg litt missforstått rundt disse temaene. Tenk deg nøye om og kommuniser dine ønsker og behov så tydelig du klarer.

Vekten

vekten

Gjør som de andre gjennom denne måneden og bevege deg med strømmen. Du kan oppleve utsettelser både hjemme og på jobb så det beste du kan gjøre nå er å vente. Desember måned kan være en litt vanskelig måned for mange så ikke stress for dette er faktisk en skjult velsignelse.

Dette kan være med på å bedre både helsen din og rutinene dine. I tillegg til både daglige oppgaver i hjemmet og på jobb. Om du står uten arbeid for øyeblikket så har du endelig muligheten til å søke de stillingene du ønsker, eller skaffe deg mer utdannelse.

Er du i et forhold så kan du glede deg over at dette er måneden hvor kjærlighetslivet virkelig vil blomstre. For dere som er single kan dette være måneden hvor du endelig finner din «soulmate».

Skorpionen

skorpionen

Nå går du inn i måned hvor hell og lykke i kjærlighetslivet endelig vil manifistere seg. Det samme gjelder for både vennskap og kreativitet. Om du har vært litt vel spandabel i det siste og brukt mer penger enn du har er det på tide å forsøke å stramme inn selv om det faktisk er desember og jul.

Skorpionen er kjent for å være sosial og omgjengelig og du kan glede deg over at dette står sterkt gjennom hele måneden. Kos deg og tilbring tid med de du er glad i, men tenk deg om to ganger før du tar en avgjørelse.

I desember kan du komme til å finne din store kjærlighet samtidig som du endelig kommer til å bedre helsen din. Sørg likevel for gode rutiner både privat og på jobb.

Skytten

skytten

Dette er din måned kjære skytte for nå har du bursdag! Og på denne tiden av året skinner du om kapp med stjernene. Nå har du muligheten til å endelig flytte alle brikkene dine i den retningen du ønsker å gå.

Siden dette er måneden som er full av energier kan du også fort havne i problemer og konflikter, spesielt hvis du er i et forhold. Om frustrasjonen virkelig begynner å ta plass så forsøk å nærme deg problemene med følsomhet og forsiktighet. La sinne og aggresjon ligge, det vil ikke føre deg langt denne gangen.

Du er en av de heldige denne måneden som kan glede deg over at det kommer litt hell og lykke din veg. Ønsker du deg litt positiv utvikling rundt områder som hjem, familie og jobb bør du slå til nå-mens du kan.

Du har mange måneder foran deg med glede og lykke både når det kommer til romantikk, kjærlighetsliv og kreativitet. Nå kan du også oppleve både lønnsforhøyelse, ny jobb eller du lander en lukrativ avtale. Du har mye å se fremover til så du kan virkelig glede deg til alt du har i vente.

Steinbukk

steinbukken

Dette er kanskje ikke måneden hvor du bør ta de store beslutningene og du bør regne med litt frustrasjon og utfordringer i forbindelse med arbeidet ditt, din mentale helse eller helsen generelt. Du kan ha en følelse av å være både sliten og utbrent så sørg for å få nok hvile.

Nå er tiden inne for de gode relasjonene så ta gjerne kontakt med de du bryr deg om og bruk tid sammen med dem, også de som du kanskje har hatt et turbulent forhold til.

Du trer nå inn i en periode hvor du vil føle på lykke og glede over hjemmet ditt og spesielt familien din. Mot slutten av måneden vil du også få muligheten til å forfølge dine drømmer og planer, så grip dagen mens du har den.

Vannmann

vannmannen

Desember vil føles som en litt treg og kjedelig måned og du bør holde deg unna diskusjoner som involverer alt fra meninger om forholdet til meninger og utfordringer med barn.

Selv om desember er måneden hvor det ofte renner ut litt mer penger enn vanlig vil din økonomi denne måneden faktisk ikke være så verst for deg.

For de steinbukkene som er single er dette måneden hvor man bør se etter sin hjertes utkårede. Er du i forhold kan dette være perioden hvor du bør gjøre et forsøk på å livne opp kjærligheten og få tilbake gnisten.

Desember vil gi deg muligheter til å både lære mer, dyrke hobbyen din og ikke minst, reise mer. Dukker det opp gamle bekjente bør du bruke tiden på å enten å rydde opp i gammel grums eller bli en del av hverandres liv igjen.

Fiskene

fiskene

Desember er full av voldsomme energier og fiskene slipper heller ikke unna utfordringene. Den beste måten å overkomme dette på er å forsøke å finne en ny veg fremover i stedet for å bli stående å stampe i noe som kanskje ikke fører til noe.

Selv om hverdagen tidvis kan føles tung så vil du også være den heldige mottakeren av både mirakler og flaks. Bruk det til å forme det livet du ønsker og lev drømmelivet. Faktisk så vil du ikke ha så mye flaks som nå på de neste 12 kommende årene.

Hvis du har vært bekymret for økonomien kan du glede deg over at det ser positivt ut fremover, men husk å legge litt til side. Du kan se frem til et sosialt liv og du vil sette ekstra stor pris på venner og familie.

Lykke til med desember måned og gled deg til det nye året som er rett rundt hjørnet.

- Annonse-

Disse ormene og slangene finnes i Norge

Norge har en begrenset, men interessant fauna når det gjelder krypdyr. Selv om vi ikke har et stort antall arter, er de som finnes,...

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...