Horoskop – Dette kan du vente deg i Oktober 2022

- Annonse-

Det er alltid spennende å se litt fremover i tid og da særlig hva stjernene har i vente. I oktober er det temaet vekst som står på agendaen. I løpet av denne måneden vil vi få muligheten til å starte litt på nytt. Planeten Mercury avslutter sin reise 2. oktober og Pluto forflytter seg til Steinbukken fra 8.oktober. Fullmånen som oppstår i Væren 9. oktober gir oss muligheten til å verdsette våre emosjonelle behov og for en gang skyld, sette oss selv foran alle andre.

Fra slutten av oktober vil vi få en økt intuisjon, samt mer følelser og lidenskap. Her kan vi regne med en aldri så liten tilbakebetaling fra karma. Det vi har sendt ut, vil vi nå få igjen. Det kan bli høye temperaturer fremover og kanskje også litt stagnasjon i ulike prosjekter. Det kan føles som om man står litt på stedet hvil uten det rette momentumet i kroppen. Vi bør også forsøke å holde oss for gode til å involvere oss i krangler. Pust med magen og ikke la alle små bagateller ta plass.

Væren

væren

For Væren så handler oktober om kjærlighet. Er du en av dem som har slitt på kjærlighetsfronten i det siste så kan du glede deg over at oktober er måneden hvor dette snur.

Både fullmånen og Venus vil hjelpe deg på rett spor når det kommer til kjærlighet. Nå er det på tide å gå noen runder og virkelig få en oversikt over hva du ønsker deg og hvilke intensjoner du har.

Koalisjonen i oktober er faktisk så sterk at den vil ha innvirkning på kjærlighetslivet ditt de neste åtte årene. Nå er tiden inne for å sørge for å kommunisere til universet hva du ønsker deg og hva du trenger hjelp til. Energiene er spesielt sterke rundt 25.oktober og det er den perfekte dagen for å sende ut affirmasjoner og ønsker til universet. Her gjelder «spør og du skal få», men husk å være forsiktig med hva du ber om.

Selv om du ønsker deg en partner og føler deg ensom bør du avstå fra å stresse for mye med temaet. Hold deg unna tidligere ekser og dysfunksjonelle forhold. Den korte trøsten du får med gamle bekjentskaper vil, på sikt, stå i veien for din neste store kjærlighet.

Lykke til! Du kan regne med at dette blir en god måned og bruk universet og kraften du har for å få det beste resultatet.

Tyren

tyren

Denne måneden bør du forsøke å ikke bry deg for mye om de små tingene. Forsøk heller å se det store bildet. Det finnes et stort potensiale i å lære av sine feil, men da må du velge å trå litt til side og få litt oversikt.

Sørg for at kreativiteten din får flyte fritt og ikke bli for rigid når du analyserer både deg selv og prosjekter som du har gående. Du kan få til det beste selv om du ikke alltid går alt etter i sømmene.

Tyren har en tendens til å være svært selvkritisk og det kommer svært godt frem i denne måneden. Ta deg en pause og lytt til deg selv. Alt behøver ikke være perfekt for at det skal være bra.

I slutten av oktober vil du se deg selv med litt klarere øyne og ikke minst med mer velvilje. Du kommer til å få masse meldinger og støtte som gir deg «guts» til å fortsette videre med en god følelse og varme energier.

Tvillingene

tvilling

Med fullmånen som viser seg den 9.oktober vil du kjenne på en nysjerrighet samtidig som du vil fremstå mer sjarmerende enn noen gang for de rundt deg. Fantasien og hjernen din vil være ekstremt aktiv og dette bør du benytte deg av.

All denne overstrømmende energien kan gi deg følelsen av å bli overstimulert så husk å ta en pust i bakken mellom slagene. Det er viktig at du er i kontakt med deg selv så trekk deg gjerne litt tilbake hvis du har behov for det.

Rundt 10.Oktober vil du nok en gang få glede av dine kommunikasjonsferdigheter. Er det noe du prøver å få utrettet eller få gjennomslag for så er dette dagen å gjøre det på.

Når det nærmer seg den 22. oktober bør du trekke deg litt tilbake og holde deg unna soiale medier og annet som kan være med på å stimulere deg. Len deg tilbake og slapp av, for både du og den aktive hjernen din får mer enn nok å henge fingrene i fra slutten av måneden.

Kreps

krepsen

Oktober måned er den måneden hvor Krepsen endelig kan sørge for å få det som den vil, og er den perfekte perioden for å planlegge fremtiden. Når Merkury gjør sin inntreden 2.oktober kommer du til å hige etter å sette drømmer, planer og ideér ut i livet.

Du har kjent på ønsker og drømmer de siste ukene, men du har vært for redd til å gjøre noe med dem, men nå kommer du endelig til å kjenne på styrken til å stå løpet ut. Både fullmånen og Venus vil gi deg det sparket du trenger for å virkelig satse og gå for gull.

22. oktober er den dagen i livet hvor du virkelig får muligheten til å manifistere dine mål og håp for fremtiden. Den 25. oktober bør du sørge for å gå videre i prosessen for denne dagen gir deg muligheten til å kreere den fremtiden du vil ha. Send ut alt du kan ha av positive energier og gi universet klar beskjed om hva du ønsker deg. Kjenn det, si det og send det ut.

Løven

løven

Oktober er en stor måned også for Løven, men det krever styrke og kontroll for å få det beste ut av mulighetene som melder seg. Både din sjel og ånd vil kreve vekst i denne månenden, men du må finne indre styrke og være modig nok til å endre livstilen din. Skal du komme videre bør du sørge for en sunn og produktiv livsstil.

For å nå dine mål innenfor kjærlighetslivet, med samarbeidspartnere og i arbeidslivet må du endre holding og begynne å ta alt du har rundt deg og ønskene dine på alvor.

Du må fri deg fra fortiden. Ved å holde fast på alt som har skjedd kan du få problemer med din personlige utvikling. «Realise and let go», er det som gjelder nå.

For å oppnå den sukssess du ønsker må du holde hodet høyt mens du jobber med både selvtilliten og motet ditt. Jo bedre selvtillit du har jo lettere vil det være for deg å bevege deg fremover uten problemer.

Jomfruen

jomfruen

Har du tenkt mye på økonomi i det siste så kan du glede deg over at nå vil investeringene dine endelig bære frukter. Penger du har utestående vil komme tilbake til deg så det monner.

I slutten av måneden kan du regne med et karriereskifte. En jobb du lenge har ønsket deg  og som vil gi deg en bedre inntektsstrøm vil endelig bli din. Med din kreativitet og engasjement i jobben vil du bli inspirert til å ta en viktig rolle som kommer til å gi resultater.

Hvis du vurderer å utvide geskjeften din ved å ansette flere folk eller engasjere noen til et prosjekt bør du gjøre det rundt den 25.oktober. Dette er tiden som passer best til å bygge karrieren videre samtidig som du vil få noen ekstra kroner i lommeboken.

Vekten

vekten

Vekten er kjent for å være et av de mest følsomme stjernetegnene og oktober er en måned fylt med følelser. Du vil føle et stort behov for å sette alle andre foran deg samtidig som du føler at du renner over av følelser og sentimentalitet.

Din omtenksomhet og snillhet stopper heller ikke her. Etter som måneden går vil du kjenne på følelsen av å ville snakke fra hjertet. Nå kommer du virkelig til å sette inn støtet når det kommer til å manifistere dine romantiske ønsker for fremtiden. Dette vil føles helt naturlig for deg og det mye fordi du allerede er av den følsomme sorten når det kommer til kjærlighet og parforhold.

I slutten av oktober vil du ha tro og selvtillit nok til å ta et dypdykk ned i dine innerste ønsker og begjær. Lytt til hjertet, ha tillit og la universet styre resten. Dette klarer du.

Skorpionen

skorpionen

Dette blir ingen enkel måned for Skorpionen. På en måte klarer du å se at det er noe godt i verden, men på den annen side kan det vise seg å oppstå noen kamper og du kan føle at du ikke ser tingene helt klart.

Mot slutten av måneden vil du få et lite spark bak slik at du får større tro på deg selv og dine ideér. Du kommer til å klare å bevege deg fremover selv om noen rundt deg uttrykker misnøye om dine fremtidige planer, ønsker og idéer.

I oktober er det viktig at du følger hjertet ditt samtidig som du konsentrerer deg om det som er viktig for deg. Ha troen på deg selv uavhengig av hva alle andre rundt deg mener og synes. Husk at du er stolt og sterk, dette får du til.

Skytten

skytten

Nå er tiden inne for å finne indre harmoni ved å akseptere og gi slipp på mennesker og ting som du ikke kan kontrollere. Du begynner endelig å se hvem som er dine ekte og genuine venner. Noen av de du har i din omgangskrets begynner å vise sitt rette jeg og som ikke stiller opp når du virkelig trenger dem.

Du vil endelig finne styrke til å bevege deg vekk fra situasjoner som tar mer energi fra deg enn hva det gir. Du vil klare å legge fortiden bak deg samtidig som du går videre med livet ditt.

Hvis du har vært involvert i noen form for uoverenstemmelser kan dette være tiden for å finne tilbake til hverandre. Ta tiden til hjelp og ikke regn med at alt er gjort på et øyeblikk.

Vannmann

vannmannen

Oktober er den perfekte måneden til å bringe dine mål og innerste drømmer sammen, og det vil føles enklere enn noen gang å blande disse to. Du har tidligere hatt problemer med kreativiteten og har følt at den har vært blokkert, men nå løsner det endelig.

Nå er tiden inne for å sørge for at dine ønsker og mål blir gjort noe med. Du er ferdig med å sitte på gjerdet å vente, nå er det din tur og du fortjener det.

Selv om det kan føles vanskelig å få til det du ønsker vil du likevel sakte, men sikkert, finne veien videre og samkjøre dine ønsker og mål for fremtiden. Det er nå du skal legge sjenansen på hyllen og vise dem rundt deg hva du er besittelse av, og ikke minst vise frem din kreativitet.

Du kommer til å møte på begeistring og en følelse av nyvunnet selvtillit kommer til å fylle deg, samtidig som du kan regne med massiv respekt fra dine kollegaer.

Fiskene

fiskene

Dette er måneden som virkelig setter ting i perspektiv og du kommer til å føle at du har både orden og kontroll. 9. oktober er dagen hvor du virkelig får testet deg selv. Nå kan du bruke litt tid på å konfrontere din verste frykt, se den rett i hvitøyet og stå i det.

Bruk personligheten din når du skal gå i gang med et nytt prosjekt på jobben, det vil gi deg en etterlengtet økonomisk gevinst. Det kan være du må ta på deg ekstra arbeid og styre flere prosjekter samtidig, men det vil fremstå som noe du ikke vil takke nei til. Du kommer til å ha glede av både arbeidet og de ekstra pengene som kommer inn.

Uansett hvor mye energi du velger å legge i arbeidet ditt så får du her muligheten til å tjene noen ekstra kroner samtidig som du vil gjøre deg selv både synlig og uunnværlig for arbeidsplassen, noe som vil gi deg et stort fortrinn senere.

Ha troen på deg selv og ta sjansen på å endelig vise verden hva du er god for. Du har stått lenge nok i skyggen, nå er det din tur til å skinne.

Verden har nok av problemer om dagen og mange av oss er bekymret, da kan det føles som et lite pusterom å la seg underholde av hva vi kanskje har i vente både når det kommer til kjærlighetsliv og arbeid.

Vi ønsker alle våre lesere en herlig okotber.

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...