Horoskop- Mai 2021

- Annonse-

Lurer du på hva du har i vente fremover? Vi har tatt en kikk på hva mai-måned har å by på, bortsett fra vår og lyse kvelder. Mai vil sende over litt positiv energi til livene våre, hvor våre ønsker fort kan gå i oppfyllelse. Fullmånen bringer med seg den beste tiden for kreativitet og vitalitet. I tillegg sies det at når vi er under innflytelse av fullmånen vil vi til tider føle oss sentimentale.

Mai kommer med godt nytt for alle tegnene. Denne måneden inneholder både en ny begynnelse og stryke til å gjøre noe med livet.

Væren 21. Mars til 20. April

væren

Denne måneden er ditt personlige fokus knivskarpt. Familieansvar og enkelte hendelser kan ta deg bort fra dine personlige ønsker og planer. Ikke kjemp i mot utfordringene og ikke forsøk å rømme fra dine forpliktelser. Nå står du faktisk i en situasjon hvor du kan frigjøre minner fra barndommen, eller frigjøre deg fra begrensningene som du kanskje føler at du har. Å være tålmodig med familien og dens problemer kan være svært frigjørende til slut. Hold fast ved dine drømmer. Øyeblikket hvor du kan gå videre vil komme, og dette vet du selvfølgelig, slik du alltid gjør.

Tyren 21. April til 21. Mai

tyren

Dette er Tyrens måned og årvåkenhet er nøkkelordet ditt. Mennesker og omstendigheter vil entre livet ditt og vil gi deg mange nye erfaringer. Dine vennskap og relasjoner vil ta en ny vending og få en ny betydning. Dette vil gjelde alle typer av relasjoner, som fra nære vennskap til familien. Denne reisen vil lære deg mye, så gjør deg klar til livets reise. Det kan være du velger å delta på et kurs som vil øke din kompetanse. Du kan aldri lære for mye og du har mye bra som kommer seilende din veg fremover.

Tvillingen 22. Mai til 21. Juni

tvilling

Er det dine penger, mine penger eller våre penger? Dette er spørsmål som du tenker mye på om dagen. Siden penger stimulerer deg mentalt finnes det ingen trusler i dette spørsmålet. I stedet følger det med et nytt syn på hvordan du skal se på penger som en resurs og hvordan du skal bruke dem. Prøv noe nytt med pengene dine denne måneden ved å ikke tenke, men føle. Prøv å ikke tenke deg til alle svarene, men føl deg frem til hva du mener er riktig. Dette kan hjelpe deg på flere områder i livet.

Krepsen 22. Juni til 22. Juli

krepsen

Denne måneden bør du ta et tilbakeblikk på de siste månedene. Hva har du lært i denne perioden? Hva har du lært deg å mestre? Du kan bli sett på som det mest sårbare tegnet i overgangen fra en måned til en annen. Du ledes ofte av impulsivitet og følelser. Du er generelt sett svært ærlige og sier ting rett ut, og det kan tidvis skape problemer for deg, også denne måneden. Du kan oppleve litt søvnprobroblemer, men du vil komme deg etterhvert.

Løven 23. Juli til 23. August

løven

Denne måneden gir rom for unikhet og vennskap gjennom ulikheter. Gjenoppta kontakten med gamle venner og vær åpen for nye bekjentskaper. Ikke kast og bruk, men vent på at de rundt deg velger deg. Det kan være du kommer i kontakt med noen spesielle personer, og de kommer inn i livet ditt for å lære deg noe. Selv om de ikke er klar over sin rolle overfor deg vil du ha godt av å ha dem i livet ditt. I tillegg bør du åpne opp for gruppe aktiviteter og du vil oppdage at du fungerer godt som en leder. Følge den gylne regel hvor du elsker betingelsesløst  og husk at for å bli elsket må du elske.

Jomfruen 24. August til 23. September

jomfruen

Spør hvilken som kunstner som maler og de vil fortelle deg at du først må tre tilbake og vekk fra lerretet og deretter finner perspektivet før de kan lage sitt mesterverk. Ditt utgangspunkt kommer frem når du trer tilbake fra hverdagslivet ditt og sørger for gode, gammeldagse philosofiske dialoger med gode venner. Husk å ta en prat med dem som karakteriseres som eksperter. Slik situasjonen din er nå kan du hverken lære for mye eller se for mye. Du er på jakt etter sannheten og du kommer til å fylle lerretet ditt steg for steg.

Vekten 24. September til 23. Oktober

vekten

Denne måneden vil du har muligheten til å reise tilbake i tid og du vil føle at du er med på en slags «Alice in wonderland» opplevelse. Og som Alice så må du gå veien alene. Du vil sitte igjen med spørsmål til hvilken vei du bør gå. Men du kommer til å innse at hjernens kraft er så kraftig som du tillater den å være. Dette kan bli en emosjonell måned for deg hvor du kommer til å gjennomgå en del forandringer Forsøk å skape balanse mellom dine energier og ikke la negativitet ødelegge for deg.

Skorpionen 24. Oktober til 22. November

skorpionen

Hvis du visste at ingen så på deg eller dømte deg ville du latt håret ditt falle og blitt med på leken? Hvorfor ikke dedikere denne måneden til akkurat det? Til lek og moro! Energiene dine er lagt til rette for denne erfaringen, og du kommer til å finne nye venner. Strekk ut hånden og bli med på opplevelsen og få tilbake gløden din. Lag en liste over hva du vil ha i livet, og gå etter det. Du kommer til å bli overrasket over hvor langt du kan komme.

Skytten 23. November til 21. Desember

skytten

Det kan være det ikke synes enda eller kjennes slik, men dine handlinger gjør deg klar for suksess innenfor karrieren din. Hold nettverket ditt aktivt selv om det virker som om det ikke er til stor hjelp. Uansett hvor du møter på utfordringer så vit at de kommer til å bli snudd til noe positivt. Husk å kontakte noen autoritetspersoner. Jo flere kontakter som blir kontaktet jo bedre vil resultatet ditt bli. Dine partnere kommer til å bringe med seg gode resultater, og du må huske å vise takknemmelighet for det som kommer din veg.

Steinbukken 22. Desember til 20. Januar

steinbukken

Denne måneden bør du søke etter en guru. Du vil kjenne dem igjen for sine unike egenskaper og store indre styrke. De vil ha en stor forståelse for egenskapen som ansvar, som er en kvalitet du kjenner igjen hos deg selv. Her kommer du til å finne et vennskap som trigger deg på et dypere plan. Du kommer også til å fungere som en mentor for noen som er yngre enn deg, eller for noen som har mindre erfaringer enn deg. Trekk pusten dypt og gled deg over forandringene og lærdommen du møter.

Vannmann 21. Januar til 18. Februar

vannmannen

Livets elv fortsetter å bevege seg i usikkert terretorie, og med forskjellig rytme. Sammen med usikkerheten ligger også en liten porsjon med frustrasjon. Det kan hende du føler deg motløs og at tårene sitter løst, noe som er svært ulikt deg. Dette er erfaringer du kommer til å lære av selv om det føles tøft for øyeblikket. Gir du deg selv lov til å føle på sårbarhet og usikkerhet vil du ta et stort steg inn i en ny verden. Når du kommer dit vil du også kunne hjelpe andre å finne sin veg fremover.

Fiskene 19. Februar til 20.Mars

fiskene

Bildene som kommer opp for deg denne måneden er deg i en luftballong som seiler over stille og rolig vann. Ikke klag over livet, istedet bør du være takknemlig for hva du har og hvor langt du har kommet. Du har lite å klage over for øyeblikket og egentlig så er du akkurat der du ønsker å være. La denne måneden være den måneden du føler en altoverskyggende takknemmelighet både ovenfor deg selv og ovenfor andre.

 

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...