Horoskop November 2022

- Annonse-
Da har november meldt sin ankomst og vi er enda et skritt nærmere både jul og slutten av dette året. Starten av denne måneden setter dype relasjoner og andre forhold på prøve. November kan være måneden hvor vi bestemmer oss for å bytte retning i livet samtidig som vi tar en nøye gjennomgang av våre personlige mål. November kommer også med nyheter om spennende events og opplevelser.
Denne måneden er perfekt til å manifistere penger, jobb og helse. Faktisk så er det slik at du kan få alt du ønsker deg bare du ønsker deg det sterkt nok og følger drømmene dine.

Væren

væren

Det har vært trange tider en stund og du har passet godt på lommeboken din, men nå kan det se ut til at du kan få et lite pusterom. I midten av måneden vil du få litt ekstra og uventede penger mellom hendene, og er du smart så setter du litt av det til side slik at du har litt ekstra når du virkelig trenger det.
Det største lærdommen du kan ta med deg nå er at du aldri vet hvor eller hva livet bringer deg. Nettopp derfor bør du alltid sørge for å ha noen ekstra kroner i bakhånd, det vil også få deg til å føle deg som den voksne og ansvarsfulle personen som du er i ferd med å bli.

Tyren

tyren

November sørger for at du kommer nærmere din hjertes utkårede eller store forelskelse. Nå får du også muligheten til å skape kontakt på et dypere nivå som du virkelige kommer til å sette pris på. Husk å passe deg for sjalusien og usikkerheten som kan komme til overflaten i midten av måneden.
I slutten av november finnes det en mulighet til å bedre forholdet ditt, men det avhenger av om du er villig til å la deg omslutte av all den energien som kommer. Nå er det viktig at du oppfører deg modent og ikke lar øyeblikkets frustrasjon ta overhånd. Tenk deg nøye om før du fortsetter fremover og ikke la impulsive handlinger lede an mer enn nødvendig.

Tvillingen

tvilling
Hvis du er kjent med tarot kort og betydningen av Narren så vet du hvilken kosmisk energi som du blir utsatt for nå. På den ene siden så er dette tiden for en ny begynnelse, men på den annen siden må narren alltid være veldig forsiktig med hvor den setter ned foten. Et feiltrinn og du kan snuble utfor skrenten av et fjell fortere enn du aner.
Nå er tiden inne for å gå forsiktig fremover spesielt når det kommer til nye bekjentskaper og forhold. Du kan gjerne ta et stort steg fremover og ha tillit til prosessen, men det er viktig at du har planene klare.

Krepsen

krepsen

Dette er måneden som kan være med på å skape problematiske og utfordrende diskusjoner med venner og kollegaer, men du vil likevel fremstå som sosial, naturlig og jovial. Nå er tiden inne for å snakke fra hjertet og fortelle de rundt deg sannheten som du kanskje har holdt for deg selv.

Disse nye relasjonene til de du er glad i vil ha en slags magisk glød som vil sørge for en ekte nærhet i mange år fremover. Så lenge du klarer å krype ut av skjellet ditt og være ekte mot de rundt deg kan du være helt sikker på at livet ditt kommer til å blomstre på mer enn én måte. Ikke være redd for å vise verden ditt sanne jeg.

Løven

løven

Dette er måneden hvor du bør sørge for å gjøre noe med karrieren din. Å ha jobb kun for å ha en jobb uten at du blir hverken inspirert eller motivert er ikke det du bør jobbe mot nå. Nå er det på tide å begynne på nytt og vurdere dine fremtidige karriere valg.

November gir deg muligheten til å vekke den kreative siden av deg og hjelpe deg med å bevege deg fremover samtidig som du kan implementere den kunstneriske og artistiske siden av deg. Gå til det som gjør deg glad, nå kan du alle dine drømmer bli oppfylt.

Jomfruen

jomfruen

Dette er måneden hvor du bør ta kontakt med de du er glad i og du kan regne med et par emosjonelle utbrudd i kjølevann av det hele. Dette vil få deg til å føle deg både trygg og sikker på fremtiden.

Personlige forhold går generelt gjennom en del endringer i november og nå er det på tide å ta en dypere titt på dine nære relasjoner og bestemme deg for hvilke personer du vil ha livet ditt. Nå er det på tide å kvitte deg med de som spiser opp all energien din og du vet godt hvem du bør ha i livet ditt og ikke, når du bare får tenk deg litt om.

Vekten

vekten

Denne måneden kan føles litt ekstraordinær og ubalansert i forhold til energien som kjennes. Det er en liten smule med friksjon mellom informasjonen som kommer ut og det som du intuitivt føler.

Forsøk å ikke ta alt så personlig selv når mange føler for å starte krangler og argumentasjoner. Du er en sensitiv sjel så du bør gjøre det du kan for å ikke la deg berøre for mye.

November kommer med en sterk følelse av empati og omsorg. Du vil få en oversikt over det store bildet når det kommer til livet du velger å leve.

Skorpionen

skorpionen

Denne måneden vil du virkelig begynne å revurdere dine bekjentskaper og partnerskap. Uansett hva slags relasjoner det er snakk om må du være villig til å inngå kompromiss og finne en måte å fungere best mulig på. Men husk at du ikke skal gå på kompromiss med deg selv hele tiden, i blant må du stå stødig i valgene dine.

Du skal ikke gi opp din indre ro kun for å glede noen andre. Behold styrken du har og bruk den når det er behov for den. November vil gi deg styrke til å ta grep på områder som kanskje har blitt liggende, men nå er tiden inne for å gjøre endringer.

Skytten

skytten

I november ønsker universet at du skal holde fokus på deg selv en stund. Mennesker og situasjoner som du ikke har orket å ta tak i kommer nå opp og frem i lyset. Disse utfordringene vil hjelpe deg å utvikle deg videre og endelig ta grep i hverdagen din slik at det du ønsker deg mest av alt er innenfor rekkevidde.

Nå er det den ideelle perioden for å fokusere på det du ønsker å skape eller å gi liv til. Tenk fremover og ikke bakover. La fortiden ligge, mens du griper fremtiden med begge hender. Tiden er inne for endringer og hvis du kjenner godt etter så har du visst det en stund.

Steinbukken

steinbukken

November kommer med øyeblikk av glede og gir deg styrke til å ta noen risikofylte hopp i livet. Du skal ikke løpe avgårde å investere alle pengene dine, eller kaste deg hodestups inn i et nytt prosjekt, men du skal lære deg viktigheten av å leve i nuet og være tilstede i hvert øyeblikk.

Hvis du er i tvil om mulighetene som dukker opp bør du sørge for å diskutere alternativene åpent og ærlig med dine nærmeste venner eller andres om står deg nær.

Vannmann

vannmannen

Selv om du er en av de stjernetegnene som virker mest rolig av dem alle er du også en av dem som det er mest tak i. Når det kommer til karrieren din er det lite som kan komme mellom deg og dine planer, bortsett fra dem som ønsker å hjelpe deg på reisen.

Nå er tiden inne får å være åpen mot dem som tar kontakt med deg gjennom Linkedin eller andre tilsvarende plattformer. De vil hjelpe deg til å komme videre med karrieren din. De kan tilby deg råd og hjelp som kan gi deg noen fortrinn for å komme deg opp og frem. Til gjengjeld bør du tilby din tid og energi til de rundt deg.

 Fiskene

fiskene

Du føler kanskje at du ikke har vært spesielt heldig i det siste, men i løpet av november vil lykken snu seg drastisk til din fordel. De kommende ukene bringer med seg positive endringer så regn med at karrieren din vil ta av og utvikle seg i ulike retninger.

Mot slutten av måneden kan du regne med å få fantastiske nyheter som vil ha en stor innvirkning på dine profesjonelle fremtidige mål. Kanskje vanker det en forfremmelse eller en lønnsøkning som du lenge har gått og håpet på.

Uansett hva som kommer din veg kan du være sikker på at mye av det du alltid har ønsket deg er i ferd med å gå i oppfyllelse.  Feire suksessen din uten å være sjenert eller ydmyk, dette har du fortjent.

Lykke til og gjør det beste ut av hver dag.

- Annonse-

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...