Horoskop- Slik blir April 2021

- Annonse-

April har gjort sitt inntog og nå har du nok en måned foran deg som vil gi deg moro, muligheten til å skape nye relasjoner eller rett og slett bare bli en bedre utgave av deg selv. Dagene har blitt lysere og vi er på vei inn i en god periode, gled deg over hva livet har å tilby. Har du det vanskelig om dagen så husk at det går over og livet blir bedre. Finn en måte å stå i det hele på og livet vil åpenbare seg med alt det gode det har å tilby. La stjernene rettlede deg og se hva som venter deg.

Vannmannen 21. Januar til 18. Februar

vannmannen

Forbered deg på å føle deg ekstra intelligent og karesmatisk denne måneden. Du vil studere nye emner og temaer, og du kommer til å forundre alle rundt deg med all din kunnskap. Sommerfugler vil rase rundt i kroppen din og du kommer til å ønske deg en god porsjon romantikk. Husk at å forelske seg i noen kan gjøre deg sårbar samtidig som du vil gå å lure på om din utkårede føler det samme for deg. Gjennom måneden bør du gå noen runder å tenke over hvordan du kommuniserer med andre. Lytter du når andre prater? Venter du på din tur, snakker du når du har noe viktig å si, eller tier du i frykt? Husk å holde deg positiv og tenk at du er mer enn god nok.

Fiskene 19. Februar til 20.Mars

fiskene

Ta et dypt åndedrag. April er her og sier til deg at du skal roe ned og finne litt fred og ro denne måneden. Du må huske å komme deg i balanse for du kommer i en periode til å føle deg desorientert og distrahert. Både dine følelser og din fantasi kommer til å stjele litt fokus fra deg. Fokuser! Økonomi vil også oppta tankene dine i April. Du rådes til å finne nye økonomiske mål som går overens med dine ønsker og behov på det nåværende tidspunkt. Du har en god utbetaling ventende på deg rett rundt hjørnet.

Væren 21. Mars til 20. April

væren

Her er det bare å ta fart for nå er væren i sitt ess. Du har en dypere følelse for livet. Samtidig som du streber etter å bli den beste utgaven av deg selv, og ikke minst satser du på å klare det som av andre blir sett på som umulig. Du kan likevel få følelsen av kommunikasjonsproblemer, samt at du kan føle deg forvirret over hva du skal gjøre videre. Men du trenger ikke å engste deg, det kommer mye bra likevel. Du kommer til å føle deg pakket med energi og du har mye å se frem til.

Tyren 21. April til 21. Mai

tyren

Denne måneden er det stille før stormen. Gi deg selv god tid til å prosessere alle følelser som du har gått og båret på. Fremtiden kan se litt ullen ut og det kan være vanskelig å se hvor du er på vei og hvilke planer du burde satse på. Men tro det eller ei, uansett hvor vanskelig alt kan føles nå så har du en begivenhetsrik måned foran deg.

Denne måneden vil gi deg muligheten til å gi slipp på all skyld, forvirring og smerte som du har båret rundt på. Vekten vil løsrives fra dine skuldre og du vil få det mye bedre, følelsesmessig. Det vil føles vanskeligere før det blir bedre, men alt du trenger er å ha tiltro til prosessen. Du må møte mørket før du kan fri deg fra det.

Tvillingen 22. Mai til 21. Juni

tvilling

Denne måneden er det dine drømmer som gjelder. Du vil få hjelp til å identifisere hva dine inspirasjonskilder egentlig er I det du bestemmer deg for å gjøre en positiv innvirkning på resten av verden. Du kan føle deg litt frustrert over hvordan du skal komme deg dit du vil, men dette beviser bare at livet er et maraton og ikke en sprint. Strekk ut en hånd til mennesker som deler dine verdier og som vil være med å bidra til dine visjoner. Å samarbeide med andre krever at du gir slipp på egoet ditt og lærer deg å samarbeide. Noe som ikke alltid er like enkelt for deg. Lærer du deg derimot dette vil det komme mye godt ut av nye samarbeid.

Krepsen 22. Juni til 22. Juli

krepsen

Denne måneden kjører du hard konkurranse om å være den aller beste I nesten alt du gjør. Du vil fylles med selvsikkerhet og du vil fremstå klar og tydelig. Nå er tiden kommet for å søke på drømmejobben, sats alt du har og se hvor det bærer deg. Skulle du føle det litt vanskelig å holde fokus trenger du ikke å bekymre deg, for April vil føre deg til uante steder. Selv om du føler underveis at du konkurrere mot noen som er bedre enn deg, må du huske at alle har sine kvaliteter og slutt med å sammenligne deg med andre.

Løven 23. Juli til 23. August

løven

I April handler alt om å fokusere på din egen reise, uavhengig av hva de rundt deg måtte mene om det. Du vil få hjelp til å fortelle din historie og du vil endelig forstå hvor langt du er kommet. Du vil kanskje være litt forsiktig med å la andre få vite hva du føler, men bruk tiden på å bygge opp selvtilitten og gjør deg klar til å åpne deg. April gir deg muligheten til å reise og til å føle litt på spontaniteten, til å ta steget ut av komfortsonen. Forøk å holde balansen mellom dine ønsker for frihet og dine behov for daglig struktur og orden.

Jomfruen 24. August til 23. September

jomfruen

Denne måneden kan du glede deg over en sterk intuisjon og du kommer til å føle om noe er riktig eller galt I mang en situasjon. Stol på deg selv og din magefølelse! Nå er tiden inne for å slippe all dødvekt som holder deg tilbake. Nå er det viktig at du fokuserer på det som kan få deg videre og ikke la andre hindre deg i å nå dine mål. Husk å ikke dvele for lenge med det som allerede virker ferdig. Gå videre og bruk kreftene dine på noe annet. Hold orden på økonomien din og betal ned så mye gjeld du klarer, det vil du få god nytt av senere.

Vekten 24. September til 23. Oktober

vekten

Denne måneden er det sjarmen din som står I høysetet. Den sjarmen som du er så inderlig kjent for gjør seg virkelig gjeldene nå. Du søker bekjentskaper på en til en nivå og dette blir svært viktig for deg. Husk å leve I nuet, øyeblikkene du har akkurat nå kan være mer enn bra nok. Forhold og bekjentskaper du har vil bare bli bedre denne måneden. Sørg for å lage dypere relasjoner som du fortjener. Jobb med å bli den beste utgaven av deg selv. Fortiden din kan ta litt plass et øyeblikk og da bør du gi deg selv tid til å jobbe deg gjennom det.

Skorpionen 24. Oktober til 22. November

skorpionen

Denne månenden bringer med seg et livsendrende og et organisert skifte for deg. Du kommer til å føle at det er viktig for deg å være mer detalj orientert I forhold til det aller meste. Denne energien er perfekt når du trenger å få gjort mye på kort tid. Følg en gitt rutine og du kommer garantert I mål. Dette er perioden du bør starte et nytt treningsprogram eller bare gi hverdagen din litt mer struktur og god planlegging. Du kan føle at du sliter litt med gamle og negative mønstre, men dette vil bedre seg. Hold fokus, beveg deg fremover og hold deg til planen.

Skytten 23. November til 21. Desember

skytten

April starter med å kreve litt moro og hygge. Du vil bli inspirert til å ta del I alt som gir deg glede og fornøyelse. Du må ikke ofre det gøye som kan skje I daglig livet mot seriøsitet, for til syvende og sist er det det som gleder deg som holder deg gående. Du kan stå ovenfor et forhold hvor kommunikasjonen skrangler litt, men dette vil gå seg til. Det kan dukke opp et kreativt prosjekt som du kommer til å elske. Kjærlihgeten står sterkt denne måneden og du kan faktisk bli hodestups forelsket, nyt det, men vær forsiktig.

Steinbukken 22. Desember til 20. Januar

steinbukken

April gir deg mye moro, men samtidig ønsker du deg dype og gode relasjoner. Det er ingenting i veien for å omslutte seg med litt kjærlighet og omtanke. Du kan være på vei til nye veier i ditt personlige liv. Nå er det på tide å ta et oppgjør med alt i ditt personlige liv. All usikkerheten du føler kan du forsøke å gjøre noe med. Tilbring mer tid med dem du elsker og lag nye strukturer for hverdagen din. Behandle dem rundt deg med respekt

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...