Horoskop- Slik blir Februar 2021

- Annonse-

Ny måned med nye muligheter. Denne måneden vil det være stort fokus på vennskap. Denne måneden bør du ta en god kikk på hva som fungerer og ikke fungerer i livet ditt. Menneskene i livet ditt er alltid viktig, men de blir spesielt viktig i denne måneden. Denne perioden bør du bruke tid sammen med vennene dine, del en flaske vin og snakk om det som opptar dere. Selv noe så enkelt som å ringe en gammel venn du ikke har snakket med på en stund er viktig nå. Selv om februar handler om sosialt samvær ( enten live eller via telefonen) vil du også ha et stort behov for alene tid. Dager som handler kun om deg. Nyt det og bruk tiden for alt den er verdt.

Du kommer til å revurdere en del saker i livet ditt gjennom februar. Du vil gå noen runder med deg selv om de du har rundt deg. Hvem stoler du fult og helt på, og hvem kan du klare deg uten.

Vannmannen 21. Januar til 18. Februar

vannmannen

Dette blir en måned du sent vil glemme. Du vil oppleve en mengde med fantastisk energi, og du er den heldige mottakeren av alt som er godt. Venner kan komme på døren med alt fra kaffe, kake til godteri og du kommer til å ta vell i mot dem.

Kreativiteten vil blomstre og du kommer til å boble over av nye ideer. Store prosjekter på jobb, ingen problem! Du kommer til å finne måter til å få mer ut av dagen din på, og du kommer til å blomstre.

Fiskene 19. Februar til 20.Mars

fiskene

Du har løpt mer enn du burde i det siste og universet kommer med en velmenende beskjed til deg. Slapp av og ta vare på deg selv. Skriv ned tankene dine enten i en dagbok eller lag små noveller. Det viktigste er at du setter ord på det du tenker og føler.

Du kommer til å ønske å trekke deg litt tilbake og det er helt i orden. Det er ingen skam i å skru av telefonen og bare være for deg selv litt. Det kommer større og bedre dager, garantert.

Væren 21. Mars til 20. April

væren

Februar legger stort trykk på kontakt med andre mennesker i forbindelse med jobb og nye muligheter. Oppdater Linkedin profilen din og kontakt venners venner og sørg for at du går fremover. Sørg også for at du skaper tid og rom for dine beste venner.

Bruk også litt tid til å ta hensyn til helsen din. Gjør mer av det som gjør deg bra og husk at å ta en 10- minutters pause en gang i blant vil gjøre deg sterkere til å klare å stå i hverdagskaoset. En time- out vil gjøre deg desto mer fokusert på det du har foran deg.

Tyren 21. April til 21. Mai

tyren

Februar vil presse deg til å komme i gang med det som henger over deg. Som å endelig begynne å trene f.eks. Samtidig vil du bli tvungen til å tenke over hva du egentlig vil med livet ditt. Er du fornøyd med den veien livet ditt er på vei eller ønsker du endringer?

Du vil hjelpe dine venner som trenger deg denne måneden. Enten det er å brette opp armene og gi helt fysisk hjelp eller om du stiller opp for en venn som trenger en skulder å gråte på.

Tvillingen 22. Mai til 21. Juni

tvilling

Denne måneden vil trekke deg i flere retninger, men det behøver ikke være en slitsom affære. Du kommer til å få ny informasjon om et tema du tenker mye på og du kommer faktisk til å agere på denne nye informasjonen som kommer til overflaten. Kanskje velger du å melde deg på et matkurs eller du melder deg på yoga. Men husk å ikke slite deg helt ut med tiden du har til rådighet.

Tenk nøye gjennom hva du egentlig vil med livet ditt, er du der du ønsker å være? Har du den jobben du alltid har ønsket deg? Dette er tiden til å starte opp med det du alltid har villet drive med. Ta en sjanse og gjør det du virkelig ønsker.

Krepsen 22. Juni til 22. Juli

krepsen

Denne måneden kan bli litt spesiell for deg. Du vil være fylt av tanker på det ene og det andre og det kan føles vanskelig å finne din plass. Husk å gjøre ditt aller beste og tenk positivt, løsningen vil komme.

Du vil føle deg presset til å legge litt ekstra energi i vennene dine. Ta en telefon og sørg for at de hører i fra deg. Slutten av måneden vil gi deg ro og du kommer til å føle deg bedre enn på lenge.

Løven 23. Juli til 23. August

løven

Februar vil gi deg et stort dytt så du kan gjøre de endringene du lenge har tenkt på. Du går inn i en måned som virkelig smiler til deg. Til din store glede vil hell og lykke følge deg på veien. Lurer du på om du skal bytte jobb? Gjør det, du kommer ikke til å angre.

Du kommer til å ønske å hjelpe noen, kanskje gjennom frivillig arbeid. Det kommer til å gi deg en god følelse og du har både tid og overskudd. Du bør ta en liten kikk på økonomien din, selv om du kanskje ligger litt på etterskudd kommer det til å ordne seg.

Jomfruen 24. August til 23. September

jomfruen

Det er enkelt å bare surfe gjennom livet og være godt fornøyd med de daglige rutinene som du er vant til. Men denne måneden kommer du til å fokusere på hvordan du kan gjøre «godt nok» om til «perfekt».

Du kommer også til å gå noen runder på om du har gjort alt du har ønsket deg så langt i livet. Belag deg på noen endringer når det kommer til arbeidet ditt, og fortvil ikke, fremtiden ser lys ut.

Vekten 24. September til 23. Oktober

vekten

Dette er virkelig måneden for deg. Du kommer til å skinne i alt du gjør. Du kan glede deg over du både ser og føler deg strålende. Du kommer til å revurdere din arbeidsplass. Føler du deg fornøyd med det du har i dag? Hvis ikke, hva vil du egentlig gjøre med livet ditt? Tiden er inne til å gjøre de endringene som vil gjøre deg lykkelig.

Husk på å bruke tid på å slappe av og finne roen. Ta ekstra godt vare på deg selv, du har absolutt fortjent det.

Skorpionen 24. Oktober til 22. November

skorpionen

Denne måneden vil gi deg et kraftig ryddekick. Trenger du virkelig alt det du har samlet opp i årenes løp? Samtidig vil du drømme stort og kanskje du brå bestemmer deg for å flytte. Til et helt nytt sted, en annen by, et annet land, du satser høyt.

Kreativiteten din vil også få seg en kjempe boost. Malekurs, frem med det gamle fotoapparatet, eller du dukker langt ned i kulinariske matretter ingen har sett maken til. Kos deg, nå blir det moro.

Skytten 23. November til 21. Desember

skytten

Tipset du burde følge denne måneden er «tenk før du snakker». Spesielt i begynnelsen av måneden. Du vil ha lett for å ramle ut med ord som kan få deg i vanskeligheter. Tenk deg om et par ganger før du snakker så er du trygg.

Du vil få ekstremt lyst til å delta i fysiske utfordringer og du kommer til å elske det. Denne måneden vil også bringe med seg store ønsker om å tilbringe tid med venner og familie.

Steinbukken 22. Desember til 20. Januar

steinbukken

Du bør være forsiktig med pengene dine. Selv om du føler at du har nok av dem, eller all verdens tilbud raser din veg, kan det være lurt å være forsiktig.

Du kommer til å søke deg til nye jobber, og du kommer til å gå etter de høyeste lønningene. Og har du drømt om å ut å reise igjen bør du sette deg ned å planlegge hvor og når du vil reise.

Lykke til med februar og gjør det beste ut av måneden vi er inne i.

 

- Annonse-

Disse ormene og slangene finnes i Norge

Norge har en begrenset, men interessant fauna når det gjelder krypdyr. Selv om vi ikke har et stort antall arter, er de som finnes,...

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...