Horoskop – Slik blir Januar 2021


I januar 2021 vil du ha fokus på å finne tilbake til deg selv. Finn tilbake til det indre barnet i deg og fri deg fra innordninger og regler som har blitt påtvunget deg av andre. Endelig er tiden kommet slik at du kan utvikle dine talenter og bli den beste versjonen av deg selv. Planetenes posisjon i Januar 2021 vil hjelpe deg å forbedre dine romantiske relasjoner, samt ditt forhold til barn. Når det kommer til kjærlighet kommer du til å finne en ny måte å uttrykke deg selv på. Du kan få mye glede av uttrykke deg kreativt. Kanskje vil du oppleve nye talenter hos deg selv som kan gi deg en ny og givende hobby.

Vannmannen 21. Januar til 18. Februar

vannmannen

I begynnelsen av denne måneden føler du et sterk behov for å verne om ditt privatliv.  En uklar situasjon kommer til å oppstå samtidig med at mye føles uklart. Livet er i stadig endring, og det kan føles vanskelig. Dog kan disse endringene vise seg å føre til det best tenkelige utfallet. Et samarbeid med søsken eller andre familiemedlemmer kan oppstå. En avtale vedrørende økonomi kan se dagens lys.

Fra midten av januar kan du oppleve spenning og vanskeligheter på hjemmefronten, men det ser ikke ut til å være alvorlig. Perioden er hele veien fylt med harmoni, om enn i litt mindre grad i akkurat denne korte perioden.

Fiskene 19. Februar til 20.Mars

fiskene

Du vil oppleve at noen tar kontakt med deg vedrørende noe personlig, og dine resurser kan bli et diskusjonstema. Diskusjonen kommer til å bli løst til det beste for alle. Følelsen av plikt og ansvar kommer til å fremstå som viktig i denne situasjonen. Du jobber mye og det tar mye av tiden din, men dette kommer til å gi deg bedre økonomi på sikt.

Sørg for gode dialoger og si hva du mener til rett person til rett tid.

Væren 21. Mars til 20. April

væren

Denne måneden kan du oppleve utfordrende tider med hensyn til diner personlige mål og de rundt deg som du er glad i. Du kan føle deg frustrert, og det kan være nyttig å gå noen runder med deg selv og starte litt på nytt. Nye fakta rundt din problemstilling kan komme på bordet, og det er mye mulig at dine bekymringer bare er blåst ut av proposjoner.

Ny lærdom og erfaringer gjennom nære venner vil gi deg løsningen på utfordringene du nå står i, og du kan finne løsninger så lenge du er villig til å lytte og lære.

Tyren 21. April til 21. Mai

tyren

Selv om du har følt det vanskelig en stund vil Januar gi deg gode nyheter rundt investeringer og økonomi. Perioden du har vært igjennom vil gi deg nyttig lærdom for fremtiden. Noen vil gi deg den tryggheten du har behov for når det kommer til nære relasjoner. Dine høye ambisjoner og høye standard kan i denne måneden gi deg noen utfordringer. Du blir nødt til å være mer fleksibel enn hva som er naturlig for deg, men du vil oppnå en viktig lærdom med hensyn til ditt virke.

Denne måneden må du ha fokus på kommunikasjon.

Tvillingen 22. Mai til 21. Juni

tvilling

Januar er måneden hvor du bekymrer deg for økonomien. Har du felles økonomi med noen vil dette absolutt bli et tema, spesielt med tanke på fremtiden. Vær åpen for en dialog rundt tema, og det vil vise seg at din partner har solide og gode løsninger for dine bekymringer. Du kan bli kontaktet av en gammel venn som har gode nyheter til deg i denne situasjonen.

Ta med deg et åpent sinn underveis, det vil vise seg å være deg til nytte.

Krepsen 22. Juni til 22.Juli

krepsen

Ditt harde arbeid vil endelig bli anerkjent, og du kan stå foran en lønnsøkning eller en ny og bedre stilling. I denne forbindelse kan du oppleve at partneren din gir deg unødvendige bekymringer som sørger for at du må gjøre noen vennskapelig grep for å få han/ hun til å forstå dine valg og din veg.

Det kan hende du føler at mangel på riktig utdannelse kan stå i veien for deg, men fortvil ikke, din erfaring vil likevel få deg dit du vil.

Løven 23. Juli til 23. August

løven

Du har store ønsker om komme deg vekk og reise på ferie. Men situasjonen i verden og rundt deg gjør dine ønsker vanskelig å oppfylle. Husk at det er en tid for alt og for øyeblikket har du et ansvar som tilsier at du ikke kan reise noe sted, hverken innenlands eller utenlands. Du sitter kanskje med ambivalente følelser rundt arbeidsplassen din, men ved å ta en samtale med ledelsen vil dette være enkelt å finne ut av.

Du kan kjenne på en litt hissig følelse rundt en dialog med partneren din, men sørg for å tenke før du sier noe du ikke mener.

Jomfruen 24. August til 23. September

jomfruen

Du har store bekymringer rundt økonomien i parforholdet ditt, men med en skikkelig gjennomgang vil det komme frem informasjon du ikke kjente til. En åpen og god dialog bør finne sted og løse utfordringen du føler du står ovenfor, slik at harmonien gjenopprettes.

En strålende mulighet for personlig økonomisk vinning er rett rundt hjørnet for deg, noe du også vil få god lærdom av.

Vekten 24. September til 23. Oktober

vekten

Livet ditt på hjemmebane står i fokus denne måneden. Venner kan komme med noe som kan irritere deg. Dette kan igjen føre til irritasjon og uvoerenstemmelser mellom deg og partneren din. En åpen dialog mellom dere alle vil skape balanse for alle parter. En mulighet for investering med en rask avgjørelse kan komme din veg, men din partner vil kanskje ikke være helt enig med deg.

Ikke forhast deg, men tenk deg nøye om før du tar noen overilte avgjørelser.

Skorpionen 24. Oktober til 22. November

Nyheter vedrørende arbeid og dine fremtidige mål vil gjøre seg gjeldende denne måneden. Dette til ta mye av din tid og føre til forhandlinger på arbeidsplassen din. Et økonomisk spørsmål ser ut til å være en del av forhandlingene. Hold hodet kaldt og hjertet varmt i disse diskusjonene slik at du ikke risikerer å bli ført bak lyset.

Du har opparbeidet deg god og nyttig erfaring som vil bli satt pris på, men husk å ikke forhaste deg.

Skytten 23. November til 21. Desember

skytten

Dine ønsker om å oppleve noe nytt henger ikke riktig sammen med lommeboken din, men du vil finne en løsning som gjør at du klarer å kombinere både fornøyelser og dine forpliktelser. Du kan få uventede nyheter vedrørende din partner eller et kommende forhold. I kjølevann av dette kan det dukke opp utfordringer rundt dine budsjett planer, så her må du regne med noen justeringer.

Steinbukken 22. Desember til 20. Januar

steinbukken

Denne måneden vil det være stort fokus på din personlighet. Du vil bli vurdert av dine likesinnede i forhold til hva du bestemmer deg for å fokusere på. Vær klar over at illusjonens makt kan være sterkt tilstede. En hyggelig og uventet hendelse kan overraske deg. Det kan komme justeringer i forbindelse med ditt arbeid som gir deg muligheten for økt inntekt, og du kommer til å gjøre det du kan for å oppnå det du ønsker.

Følelesesmessige utfordringer på hjemmebane må løses for å ikke skape unødvendige friksjoner og misnøye.

Vi ønsker alle en riktig god Januar 🙂

 


Annonse


Anbefalt lesing

Du har kanskje hørt om den gjennom store deler av høsten? Insta -og Tiktok drikken som har tatt landet med storm, nemlig rødbete latte. En sunn og smakfull latte laget utelukkende på den fantastiske grønnsaken rødbeten. Denne drikken er fri for koffein og pakket med vitaminer og mineraler som sørger for å gi deg en fantastisk start på dagen....
Slovakia er kanskje ikke det landet du tenker på først hvis du ønsker å bedre helsen betraktelig, men det bør du faktisk. Selv om Slovakia er kjent for sin vakre natur både i fjellene og i lavlandet har det også det største og mest moderne senteret for balneoterapi og rehabilitering i sentral Europa, Balnea Health Senter. Dette senteret blir...
Verden er i stadig endring og vi leser daglig om mangel på alt fra korn til medisiner og da kan det være greit å vite hvordan du kan lage ditt eget antibiotikum. Antibiotika er et legemiddel som brukes til å kurere infeksjonssykdommer som er forårsaket av bakterier. Antibiotika fungerer ikke på virus og for å få bukt med virussykdommer...
blåbær hovedbilde
Vi er heldige som har tilgang til det meste av medisiner som gjør at de fleste av oss kan få god hjelp hvis vi oppsøker lege i tide. Det er mange som går på såkalt "blodfortynnende" medisiner som har god effekt av det og holder helsen i sjakk. Vi er også opplært til at frukt og grønnsaker er sunt,...
blodpropp hovedbilde
En blodpropp kan i mange tilfeller gjøre stor skade på kroppen og i verste fall føre til død. En blodpropp stopper opp blodgjennomstrømningen og vil hindre blodet i å strømme fritt til alle organer. Det finnes likevel håp om du kommer deg til behandling så raskt som mulig, og da er de viktig at du kjenner til hvilke tegn...
målebånd
Mange menn engster seg for om de er vellutstyrte nok når det kommer til hva kvinnene liker. Noen har et veldig urealistisk bilde av hvor stor penis bør være for at kvinnene skal sette pris på det han har å tilby. Det er gjort undersøkelser på undersøkelser, den ene sexologen etter den andre bedyrer at "det er ikke størrelsen...
døden hovebilde
Du har kanskje mistet noen som stod deg nær en gang i livet? Ofte så melder tanken seg om hva som skjer når vi dør. Mange tenker at det er ingenting etter vi er døde. Det er som en lang søvn, og det var det. Mens mange andre både håper og tror at det finnes et liv etter døden....
piller
Det hender vi alle får skikkelig hodepine etter en lang natt, eller smerter i når influensa sesongen slår inn. Da er det fristene å hive innpå med reseptfrie smertestillende medisiner, og gjerne en god blanding av flere varianter. Både Paracet og Ibux får du kjøpt reseptfritt på både apoteket og i butikken, men visste du at du helst ikke...
kjæreste hovebilde
Vi er vel mange rundt forbi som, en eller annen gang i livet, har sett på akkuratt Han som vi likte så godt. Sett på han i smug og smilt sjenert når han har sett din veg. Vært usikker på om han liker deg også, og lurt på hvordan du bør gå frem. Kanskje har dere truffet hverandre én...
gå hovedbilde
Du har sikkert hørt om det, at den beste bevegelsen du kan gjøre gjennom en dag er faktisk å gå, i et så godt tempo at du blir varm. Det spiller faktisk en rolle hvor mange skritt du går i løpet av en dag, ikke kun hvor mange minutter du bruker. Men vet du egentlig hvor mange skritt du...

Annonse