Horoskop – Slik blir Januar 2021

- Annonse-

I januar 2021 vil du ha fokus på å finne tilbake til deg selv. Finn tilbake til det indre barnet i deg og fri deg fra innordninger og regler som har blitt påtvunget deg av andre. Endelig er tiden kommet slik at du kan utvikle dine talenter og bli den beste versjonen av deg selv. Planetenes posisjon i Januar 2021 vil hjelpe deg å forbedre dine romantiske relasjoner, samt ditt forhold til barn. Når det kommer til kjærlighet kommer du til å finne en ny måte å uttrykke deg selv på. Du kan få mye glede av uttrykke deg kreativt. Kanskje vil du oppleve nye talenter hos deg selv som kan gi deg en ny og givende hobby.

Vannmannen 21. Januar til 18. Februar

vannmannen

I begynnelsen av denne måneden føler du et sterk behov for å verne om ditt privatliv.  En uklar situasjon kommer til å oppstå samtidig med at mye føles uklart. Livet er i stadig endring, og det kan føles vanskelig. Dog kan disse endringene vise seg å føre til det best tenkelige utfallet. Et samarbeid med søsken eller andre familiemedlemmer kan oppstå. En avtale vedrørende økonomi kan se dagens lys.

Fra midten av januar kan du oppleve spenning og vanskeligheter på hjemmefronten, men det ser ikke ut til å være alvorlig. Perioden er hele veien fylt med harmoni, om enn i litt mindre grad i akkurat denne korte perioden.

Fiskene 19. Februar til 20.Mars

fiskene

Du vil oppleve at noen tar kontakt med deg vedrørende noe personlig, og dine resurser kan bli et diskusjonstema. Diskusjonen kommer til å bli løst til det beste for alle. Følelsen av plikt og ansvar kommer til å fremstå som viktig i denne situasjonen. Du jobber mye og det tar mye av tiden din, men dette kommer til å gi deg bedre økonomi på sikt.

Sørg for gode dialoger og si hva du mener til rett person til rett tid.

Væren 21. Mars til 20. April

væren

Denne måneden kan du oppleve utfordrende tider med hensyn til diner personlige mål og de rundt deg som du er glad i. Du kan føle deg frustrert, og det kan være nyttig å gå noen runder med deg selv og starte litt på nytt. Nye fakta rundt din problemstilling kan komme på bordet, og det er mye mulig at dine bekymringer bare er blåst ut av proposjoner.

Ny lærdom og erfaringer gjennom nære venner vil gi deg løsningen på utfordringene du nå står i, og du kan finne løsninger så lenge du er villig til å lytte og lære.

Tyren 21. April til 21. Mai

tyren

Selv om du har følt det vanskelig en stund vil Januar gi deg gode nyheter rundt investeringer og økonomi. Perioden du har vært igjennom vil gi deg nyttig lærdom for fremtiden. Noen vil gi deg den tryggheten du har behov for når det kommer til nære relasjoner. Dine høye ambisjoner og høye standard kan i denne måneden gi deg noen utfordringer. Du blir nødt til å være mer fleksibel enn hva som er naturlig for deg, men du vil oppnå en viktig lærdom med hensyn til ditt virke.

Denne måneden må du ha fokus på kommunikasjon.

Tvillingen 22. Mai til 21. Juni

tvilling

Januar er måneden hvor du bekymrer deg for økonomien. Har du felles økonomi med noen vil dette absolutt bli et tema, spesielt med tanke på fremtiden. Vær åpen for en dialog rundt tema, og det vil vise seg at din partner har solide og gode løsninger for dine bekymringer. Du kan bli kontaktet av en gammel venn som har gode nyheter til deg i denne situasjonen.

Ta med deg et åpent sinn underveis, det vil vise seg å være deg til nytte.

Krepsen 22. Juni til 22.Juli

krepsen

Ditt harde arbeid vil endelig bli anerkjent, og du kan stå foran en lønnsøkning eller en ny og bedre stilling. I denne forbindelse kan du oppleve at partneren din gir deg unødvendige bekymringer som sørger for at du må gjøre noen vennskapelig grep for å få han/ hun til å forstå dine valg og din veg.

Det kan hende du føler at mangel på riktig utdannelse kan stå i veien for deg, men fortvil ikke, din erfaring vil likevel få deg dit du vil.

Løven 23. Juli til 23. August

løven

Du har store ønsker om komme deg vekk og reise på ferie. Men situasjonen i verden og rundt deg gjør dine ønsker vanskelig å oppfylle. Husk at det er en tid for alt og for øyeblikket har du et ansvar som tilsier at du ikke kan reise noe sted, hverken innenlands eller utenlands. Du sitter kanskje med ambivalente følelser rundt arbeidsplassen din, men ved å ta en samtale med ledelsen vil dette være enkelt å finne ut av.

Du kan kjenne på en litt hissig følelse rundt en dialog med partneren din, men sørg for å tenke før du sier noe du ikke mener.

Jomfruen 24. August til 23. September

jomfruen

Du har store bekymringer rundt økonomien i parforholdet ditt, men med en skikkelig gjennomgang vil det komme frem informasjon du ikke kjente til. En åpen og god dialog bør finne sted og løse utfordringen du føler du står ovenfor, slik at harmonien gjenopprettes.

En strålende mulighet for personlig økonomisk vinning er rett rundt hjørnet for deg, noe du også vil få god lærdom av.

Vekten 24. September til 23. Oktober

vekten

Livet ditt på hjemmebane står i fokus denne måneden. Venner kan komme med noe som kan irritere deg. Dette kan igjen føre til irritasjon og uvoerenstemmelser mellom deg og partneren din. En åpen dialog mellom dere alle vil skape balanse for alle parter. En mulighet for investering med en rask avgjørelse kan komme din veg, men din partner vil kanskje ikke være helt enig med deg.

Ikke forhast deg, men tenk deg nøye om før du tar noen overilte avgjørelser.

Skorpionen 24. Oktober til 22. November

Nyheter vedrørende arbeid og dine fremtidige mål vil gjøre seg gjeldende denne måneden. Dette til ta mye av din tid og føre til forhandlinger på arbeidsplassen din. Et økonomisk spørsmål ser ut til å være en del av forhandlingene. Hold hodet kaldt og hjertet varmt i disse diskusjonene slik at du ikke risikerer å bli ført bak lyset.

Du har opparbeidet deg god og nyttig erfaring som vil bli satt pris på, men husk å ikke forhaste deg.

Skytten 23. November til 21. Desember

skytten

Dine ønsker om å oppleve noe nytt henger ikke riktig sammen med lommeboken din, men du vil finne en løsning som gjør at du klarer å kombinere både fornøyelser og dine forpliktelser. Du kan få uventede nyheter vedrørende din partner eller et kommende forhold. I kjølevann av dette kan det dukke opp utfordringer rundt dine budsjett planer, så her må du regne med noen justeringer.

Steinbukken 22. Desember til 20. Januar

steinbukken

Denne måneden vil det være stort fokus på din personlighet. Du vil bli vurdert av dine likesinnede i forhold til hva du bestemmer deg for å fokusere på. Vær klar over at illusjonens makt kan være sterkt tilstede. En hyggelig og uventet hendelse kan overraske deg. Det kan komme justeringer i forbindelse med ditt arbeid som gir deg muligheten for økt inntekt, og du kommer til å gjøre det du kan for å oppnå det du ønsker.

Følelesesmessige utfordringer på hjemmebane må løses for å ikke skape unødvendige friksjoner og misnøye.

Vi ønsker alle en riktig god Januar 🙂

 

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...