Horoskop- Slik Blir Mars 2021

- Annonse-

Med Mars kommer også første vår måneden. Endelig kvitrer fuglene igjen og solen varmer mer enn hva den har gjort på lang tid. Du lurer kanskje på hva fremtiden har i sikte for deg, og vi har tatt en kikk på hva stjernetegnene har å fortelle oss. Kanskje står du ovenfor noen viktige og vanskelige valg? Eller lengter du etter den ene spesielle som kan gi deg det du håper på. Våren og sommeren har med seg mye glede og kjærlighet og du bør være den som tar i mot det universet har å by på.

La stjernene rettelede deg til å ta de valgene som er viktig for deg. Rop høyt hvis dine kollegaer eller sjefer ikke hører deg, ta for deg og lev livet ditt.

Vannmannen 21. Januar til 18. Februar

vannmannen

Denne måneden maner til økonomisk forsiktighet og du blir bedt om å tenke deg om en ekstra gang før du bruker pengene dine, spesielt de pengene du ikke har.

Fra den 21 vil du bruke tid på å ta vare på vennene dine. Alt fra en telefonsamtale til zoommøter og du kommer til å ta opp kontakten med de som har vært borte fra deg en stund.

Fra den 28 er det kunnskap og lærdom som kommer til å ta ekstra plass. Kompetanseheving på jobb eller private web kurs vil gi deg ekstra kunnskap i sekken du kan komme langt med.

Fiskene 19. Februar til 20.Mars

fiskene

Nå skal du gjøre stas på deg selv og gi deg selv en ekstra påskjønnelse. Med bursdag i denne måneden kan du glede deg over alt som skjer.

Mars tar også med seg ønsket om å gjøre hjemmet ditt om til din egen lune svære og kanskje tiden er inne til å flytte, bytte hus.

Fra den 15 kommer du til å oppta ditt sosiale liv og gamle venner kommer på plass igjen.

Fra den 21 vil du få en gledelig økonomisk nyhet. Penger kan dukke opp fra ingensteds og de kommer til å komme godt med.

Væren 21. Mars til 20. April

væren

Å være på topp i arbeidslivet betyr at du vet alt som skjer i din industri. Mars kommer med en påminnelse om at fra den tredje så vil du sparke i gang mulighetene for flere og viktige kontakter slik at du kommer deg fremover i enten jobben din eller at du får en høyt ettertraktet jobb.

Fra den 21 vil du føle at du får en ny start i livet. Fra den 28 bør du ta litt ekstra hensyn til helsen din. Du blir bedt om å ta bedre vare på deg selv og trening burde stå på din fremtidige «to do list».

Tyren 21. April til 21. Mai

tyren

Mars er måneden hvor du tenker på økonomien din og jobber ekstremt hardt med å få budsjettet til å gå opp. Du burde kutte ned på utgiftene dine så vil du få bedre økonomisk handlingsrom.

Fra den 13 vil du sørge for dine venner som du alltid har hatt med deg, og som du vet du kan stole på, de vennene i livet ditt som virkelig betyr noe.

Fra den 20 kommer du til å ønske å skape litt mer varme og solskinn i livet ditt og en deilig ferie kan bli planlagt. Bra for deg og noen du er glad i.

Tvillingen 22. Mai til 21. Juni

tvilling

Du har mye som skjer i livet ditt om dagen og mars måned blir intet unntak. Endelig får du ånden over deg til å gjøre alt du har skjøvet foran deg i lang tid, nå kan ingenting stoppe deg. Du har hverken tid eller overskudd til mennesker i livet ditt som ikke henger med i løpet ditt, nå er det full fart.

Denne måneden vil du bli påminnet hvor dine grenser går og du kommer til å klare å sette grensen klart og tydelig. Hvis venner og familie ikke respekterer dine valg kommer du til å la dem få høre det.

Det er på tide å gjøre de endringene i livet som du stadig har tenkt på, men ikke fått deg til å gjøre.

Krepsen 22. Juni til 22. Juli

krepsen

Denne måneden bringer tankene dine tilbake til den gangen du kom deg opp og frem i livet. Hva har du lært og hvordan kan du bruke den lærdommen for å nok en gang komme deg fremover i livet?

Fra den 13 denne måneden vil du forsøke å lære deg selv bedre å kjenne, og du burde begynne å skrive dagbok. Få alt du tenker og ønsker deg ned på papiret.

Fra den 21 vil du tenke mer på karrieren din. Vil du være der du er eller vil du videre i livet. Du har mye bra i vente, men husk å nyte øyeblikkene.

Løven 23. Juli til 23. August

løven

Nå er det endelig på tide å samle vennene dine og ta kontakt med dem du kanskje har glemt en stund. Du kommer til å være hyper fokusert på å ta igjen alt det forsømte med dine venner, og du kommer til å elske å endelig få tilbake den gamle kontakten, selv om det bare er på telefonen.

Jobb vil også oppta mye av tankene dine fremover. Får du virkelig den anerkjennelsen du fortjener? Hvis ikke skal du vite at nye muligheter er på vei, bare husk å gripe sjansen når den kommer.

Jomfruen 24. August til 23. September

jomfruen

Noen ganger må du snakke høyt så de rundt deg kan høre deg og nå er det på tide at du blir hørt. Du kommer med strålende ideer på jobben og denne gangen kommer de til å lytte og se potensialet i deg.

Fra den 21 kommer du til å gjøre gode avtaler og du kommer godt ut av det uansett hva avtalen innebærer.

Unn deg selv noe du har ønsket deg lenge og husk at du er god nok.

Vekten 24. September til 23. Oktober

vekten

Du kommer til å bli tilbudt kurs og skole for å bedre kunnskapen og kompetansen din. Og det kommer til å gi deg store fordeler. Du lurer nok på om du har gått etter målene dine så hardt som du burde, men nå har du muligheten til å gjøre det du har lyst til.

Fra den 28 vil du ha store ønsker om egentid, men samtidig føler du for å ta vare på vennene dine. Sørg for å fordele tiden din likt, du er også viktig.

Skorpionen 24. Oktober til 22. November

skorpionen

Denne måneden starter dessverre med litt bekymringer rundt økonomien din. Det burde ikke stresse deg alt for mye. I blant hjelper det å bare lufte sine bekymringer med en venn, og få noen gode råd med seg på veien.

Fra den 13 vil du få et økende behov for å være for deg selv. Tenn noen lys, lag deg en varm kopp med te og kryp under pleddet, det vil gjøre deg godt.

Fra den 28 vil du kjenne på lysten til å bedre helsen din, og du kommer til å jobbe hardere med treningsplanen din.

Skytten 23. November til 21. Desember

skytten

Denne måneden er det hjemme ditt som står i høysetet. Er du fornøyd med hvordan du har det nå eller vil du sette inn en ekstra innsats for å komme deg dit du vil. Der hvor du har et hjem som er og blir din trygge svære.

Når det kommer til arbeidsplassen din gir denne måneden deg mulighetene til å komme nærmere dine kollegaer. Samarbeid er tross alt beste måten å nå både bedriftens mål og dine egne mål.

Ta en runde med vennene dine. Spis noe god mat og snakk om det som opptar dere. Enten om det skjer via zoom eller med et par venner hjemme vil det gjør deg godt.

Steinbukken 22. Desember til 20. Januar

steinbukken

Denne måneden gir deg ekstra energi til å virkelig gjøre det stort på jobb, det vil gi deg ekstra respekt og en kjærkommen inntekt. Du vil klare å skape gode relasjoner til dine kollegaer som igjen vil gi deg gode fremskritt på på arbeidsplassen.

Siste del av måneden vil du føle viktigheten av å fornye deg. Gamle ting kastes ut av både hjemmet og sjelen og nye impulser tar plass. Dette blir en bra måned.

 

Lykke til med Mars måned, den bli mer spennende enn du kanskje trodde.

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...