Horoskop- Slik Blir Mars 2021


Med Mars kommer også første vår måneden. Endelig kvitrer fuglene igjen og solen varmer mer enn hva den har gjort på lang tid. Du lurer kanskje på hva fremtiden har i sikte for deg, og vi har tatt en kikk på hva stjernetegnene har å fortelle oss. Kanskje står du ovenfor noen viktige og vanskelige valg? Eller lengter du etter den ene spesielle som kan gi deg det du håper på. Våren og sommeren har med seg mye glede og kjærlighet og du bør være den som tar i mot det universet har å by på.

La stjernene rettelede deg til å ta de valgene som er viktig for deg. Rop høyt hvis dine kollegaer eller sjefer ikke hører deg, ta for deg og lev livet ditt.

Vannmannen 21. Januar til 18. Februar

vannmannen

Denne måneden maner til økonomisk forsiktighet og du blir bedt om å tenke deg om en ekstra gang før du bruker pengene dine, spesielt de pengene du ikke har.

Fra den 21 vil du bruke tid på å ta vare på vennene dine. Alt fra en telefonsamtale til zoommøter og du kommer til å ta opp kontakten med de som har vært borte fra deg en stund.

Fra den 28 er det kunnskap og lærdom som kommer til å ta ekstra plass. Kompetanseheving på jobb eller private web kurs vil gi deg ekstra kunnskap i sekken du kan komme langt med.

Fiskene 19. Februar til 20.Mars

fiskene

Nå skal du gjøre stas på deg selv og gi deg selv en ekstra påskjønnelse. Med bursdag i denne måneden kan du glede deg over alt som skjer.

Mars tar også med seg ønsket om å gjøre hjemmet ditt om til din egen lune svære og kanskje tiden er inne til å flytte, bytte hus.

Fra den 15 kommer du til å oppta ditt sosiale liv og gamle venner kommer på plass igjen.

Fra den 21 vil du få en gledelig økonomisk nyhet. Penger kan dukke opp fra ingensteds og de kommer til å komme godt med.

Væren 21. Mars til 20. April

væren

Å være på topp i arbeidslivet betyr at du vet alt som skjer i din industri. Mars kommer med en påminnelse om at fra den tredje så vil du sparke i gang mulighetene for flere og viktige kontakter slik at du kommer deg fremover i enten jobben din eller at du får en høyt ettertraktet jobb.

Fra den 21 vil du føle at du får en ny start i livet. Fra den 28 bør du ta litt ekstra hensyn til helsen din. Du blir bedt om å ta bedre vare på deg selv og trening burde stå på din fremtidige «to do list».

Tyren 21. April til 21. Mai

tyren

Mars er måneden hvor du tenker på økonomien din og jobber ekstremt hardt med å få budsjettet til å gå opp. Du burde kutte ned på utgiftene dine så vil du få bedre økonomisk handlingsrom.

Fra den 13 vil du sørge for dine venner som du alltid har hatt med deg, og som du vet du kan stole på, de vennene i livet ditt som virkelig betyr noe.

Fra den 20 kommer du til å ønske å skape litt mer varme og solskinn i livet ditt og en deilig ferie kan bli planlagt. Bra for deg og noen du er glad i.

Tvillingen 22. Mai til 21. Juni

tvilling

Du har mye som skjer i livet ditt om dagen og mars måned blir intet unntak. Endelig får du ånden over deg til å gjøre alt du har skjøvet foran deg i lang tid, nå kan ingenting stoppe deg. Du har hverken tid eller overskudd til mennesker i livet ditt som ikke henger med i løpet ditt, nå er det full fart.

Denne måneden vil du bli påminnet hvor dine grenser går og du kommer til å klare å sette grensen klart og tydelig. Hvis venner og familie ikke respekterer dine valg kommer du til å la dem få høre det.

Det er på tide å gjøre de endringene i livet som du stadig har tenkt på, men ikke fått deg til å gjøre.

Krepsen 22. Juni til 22. Juli

krepsen

Denne måneden bringer tankene dine tilbake til den gangen du kom deg opp og frem i livet. Hva har du lært og hvordan kan du bruke den lærdommen for å nok en gang komme deg fremover i livet?

Fra den 13 denne måneden vil du forsøke å lære deg selv bedre å kjenne, og du burde begynne å skrive dagbok. Få alt du tenker og ønsker deg ned på papiret.

Fra den 21 vil du tenke mer på karrieren din. Vil du være der du er eller vil du videre i livet. Du har mye bra i vente, men husk å nyte øyeblikkene.

Løven 23. Juli til 23. August

løven

Nå er det endelig på tide å samle vennene dine og ta kontakt med dem du kanskje har glemt en stund. Du kommer til å være hyper fokusert på å ta igjen alt det forsømte med dine venner, og du kommer til å elske å endelig få tilbake den gamle kontakten, selv om det bare er på telefonen.

Jobb vil også oppta mye av tankene dine fremover. Får du virkelig den anerkjennelsen du fortjener? Hvis ikke skal du vite at nye muligheter er på vei, bare husk å gripe sjansen når den kommer.

Jomfruen 24. August til 23. September

jomfruen

Noen ganger må du snakke høyt så de rundt deg kan høre deg og nå er det på tide at du blir hørt. Du kommer med strålende ideer på jobben og denne gangen kommer de til å lytte og se potensialet i deg.

Fra den 21 kommer du til å gjøre gode avtaler og du kommer godt ut av det uansett hva avtalen innebærer.

Unn deg selv noe du har ønsket deg lenge og husk at du er god nok.

Vekten 24. September til 23. Oktober

vekten

Du kommer til å bli tilbudt kurs og skole for å bedre kunnskapen og kompetansen din. Og det kommer til å gi deg store fordeler. Du lurer nok på om du har gått etter målene dine så hardt som du burde, men nå har du muligheten til å gjøre det du har lyst til.

Fra den 28 vil du ha store ønsker om egentid, men samtidig føler du for å ta vare på vennene dine. Sørg for å fordele tiden din likt, du er også viktig.

Skorpionen 24. Oktober til 22. November

skorpionen

Denne måneden starter dessverre med litt bekymringer rundt økonomien din. Det burde ikke stresse deg alt for mye. I blant hjelper det å bare lufte sine bekymringer med en venn, og få noen gode råd med seg på veien.

Fra den 13 vil du få et økende behov for å være for deg selv. Tenn noen lys, lag deg en varm kopp med te og kryp under pleddet, det vil gjøre deg godt.

Fra den 28 vil du kjenne på lysten til å bedre helsen din, og du kommer til å jobbe hardere med treningsplanen din.

Skytten 23. November til 21. Desember

skytten

Denne måneden er det hjemme ditt som står i høysetet. Er du fornøyd med hvordan du har det nå eller vil du sette inn en ekstra innsats for å komme deg dit du vil. Der hvor du har et hjem som er og blir din trygge svære.

Når det kommer til arbeidsplassen din gir denne måneden deg mulighetene til å komme nærmere dine kollegaer. Samarbeid er tross alt beste måten å nå både bedriftens mål og dine egne mål.

Ta en runde med vennene dine. Spis noe god mat og snakk om det som opptar dere. Enten om det skjer via zoom eller med et par venner hjemme vil det gjør deg godt.

Steinbukken 22. Desember til 20. Januar

steinbukken

Denne måneden gir deg ekstra energi til å virkelig gjøre det stort på jobb, det vil gi deg ekstra respekt og en kjærkommen inntekt. Du vil klare å skape gode relasjoner til dine kollegaer som igjen vil gi deg gode fremskritt på på arbeidsplassen.

Siste del av måneden vil du føle viktigheten av å fornye deg. Gamle ting kastes ut av både hjemmet og sjelen og nye impulser tar plass. Dette blir en bra måned.

 

Lykke til med Mars måned, den bli mer spennende enn du kanskje trodde.


Annonse


Anbefalt lesing

Du har kanskje hørt om den gjennom store deler av høsten? Insta -og Tiktok drikken som har tatt landet med storm, nemlig rødbete latte. En sunn og smakfull latte laget utelukkende på den fantastiske grønnsaken rødbeten. Denne drikken er fri for koffein og pakket med vitaminer og mineraler som sørger for å gi deg en fantastisk start på dagen....
Slovakia er kanskje ikke det landet du tenker på først hvis du ønsker å bedre helsen betraktelig, men det bør du faktisk. Selv om Slovakia er kjent for sin vakre natur både i fjellene og i lavlandet har det også det største og mest moderne senteret for balneoterapi og rehabilitering i sentral Europa, Balnea Health Senter. Dette senteret blir...
Verden er i stadig endring og vi leser daglig om mangel på alt fra korn til medisiner og da kan det være greit å vite hvordan du kan lage ditt eget antibiotikum. Antibiotika er et legemiddel som brukes til å kurere infeksjonssykdommer som er forårsaket av bakterier. Antibiotika fungerer ikke på virus og for å få bukt med virussykdommer...
blåbær hovedbilde
Vi er heldige som har tilgang til det meste av medisiner som gjør at de fleste av oss kan få god hjelp hvis vi oppsøker lege i tide. Det er mange som går på såkalt "blodfortynnende" medisiner som har god effekt av det og holder helsen i sjakk. Vi er også opplært til at frukt og grønnsaker er sunt,...
blodpropp hovedbilde
En blodpropp kan i mange tilfeller gjøre stor skade på kroppen og i verste fall føre til død. En blodpropp stopper opp blodgjennomstrømningen og vil hindre blodet i å strømme fritt til alle organer. Det finnes likevel håp om du kommer deg til behandling så raskt som mulig, og da er de viktig at du kjenner til hvilke tegn...
målebånd
Mange menn engster seg for om de er vellutstyrte nok når det kommer til hva kvinnene liker. Noen har et veldig urealistisk bilde av hvor stor penis bør være for at kvinnene skal sette pris på det han har å tilby. Det er gjort undersøkelser på undersøkelser, den ene sexologen etter den andre bedyrer at "det er ikke størrelsen...
døden hovebilde
Du har kanskje mistet noen som stod deg nær en gang i livet? Ofte så melder tanken seg om hva som skjer når vi dør. Mange tenker at det er ingenting etter vi er døde. Det er som en lang søvn, og det var det. Mens mange andre både håper og tror at det finnes et liv etter døden....
piller
Det hender vi alle får skikkelig hodepine etter en lang natt, eller smerter i når influensa sesongen slår inn. Da er det fristene å hive innpå med reseptfrie smertestillende medisiner, og gjerne en god blanding av flere varianter. Både Paracet og Ibux får du kjøpt reseptfritt på både apoteket og i butikken, men visste du at du helst ikke...
kjæreste hovebilde
Vi er vel mange rundt forbi som, en eller annen gang i livet, har sett på akkuratt Han som vi likte så godt. Sett på han i smug og smilt sjenert når han har sett din veg. Vært usikker på om han liker deg også, og lurt på hvordan du bør gå frem. Kanskje har dere truffet hverandre én...
gå hovedbilde
Du har sikkert hørt om det, at den beste bevegelsen du kan gjøre gjennom en dag er faktisk å gå, i et så godt tempo at du blir varm. Det spiller faktisk en rolle hvor mange skritt du går i løpet av en dag, ikke kun hvor mange minutter du bruker. Men vet du egentlig hvor mange skritt du...

Annonse