Horoskopet for Januar 2023

- Annonse-

Da var året 2022 over med alt det har gitt oss av sorger, gleder og utfordringer, og vi skrider inn i 2023. Det er alltid noe litt vemodig når et år er over. Vi har lagt bak oss et helt år, noen har vi mistet og andre har kommet inn i livet vårt. Med et nytt år liggende foran oss har vi tolv nye ubrukte måneder som du kan gjøre det beste ut av. Nå er tiden inne for å sette planer ut i livet og leve det livet du er ment til å leve.

Vi har tatt en kikk på hva stjernene har i vente for oss i årets første måned, og det er ikke så rent lite du kan se frem til nå som januar skrider sakte, men sikkert frem.

Væren

væren

Januar er måneden hvor værens fokus og ambisjoner virkelig kommer til å gi deg suksess. Bruk denne energien klokelig og bruk færre timer med venner og ha større fokus på arbeidet ditt, det vil garantert gi resultater. Din nyvunnede energi og fokus kan være med på å skape noen gnisninger mellom deg og dine kollegaer, spesielt de som kan føle seg litt truet av dine ambisjoner. Du gjør best i ligge litt lavt i terrenget og ikke bry sjefen din med rykter og små kranglete kollegaer.

Selv om din arbeidsmoral er på topp i denne måneden bør du ikke glemme livet du har hjemme. Du kan føle på et stress i forbindelse med arbeidet ditt og det kan være med på at du trekker deg tilbake på hjemmebanen. Prøv å fordele energien din litt slik at de du er glad i ikke føler seg forbigått.

I slutten av januar vil du kjenne på et indre skifte som gir deg muligheten til å riste av deg de tunge byrdene og bekymringene som du bærer på. Bruk humoren du er i besittelse av ved flere arenaer av livet. Slik kan du klare å stå i stormen og finne tilbake til din lekne natur.

Ta vare på vennskapene dine, du vil ha behov for dem på veien videre. Husk å gi tilbake og vær generøs med alle de som står ved din side. Det du gir er det du vil få tilbake og du vil komme langt hvis du sørger for å takke for de godene som kommer din veg.

Tyren

tyren

2023 kan fort vise seg å bli ditt beste år på lenge. Nå er tiden inne for å manifistere dine drømmer og du vil oppleve å ha hellet på din side. Rist av deg feriefølelsen og sett i gang. Heldigvis så er ikke veien fra fest- og feriefølese til jobb-modus spesielt lang og du vil føle deg inspirert til å tiltre i de rollene du ønsker deg.

Denne måneden vil også bringe med seg stabilitet og endringer i kjærlighetslivet så du bør ikke bli overrasket om du og din kjære vil ha noen dype samtaler om deres felles fremtid.

Med en ny start på det nye året er tiden inne for å tillate deg å drømme stort. Gi deg selv muligheten til å fantasere og bruk den, da vil du nå langt. Når du frigjør kreativiteten din kan det være med på å hjelpe deg med å finne den rette veien videre, spesielt når det kommer til fremtidige ambisjoner. Fra midten av januar bør du sette ut i livet det du har hatt planer om en stund.

Fra slutten av januar bør du sørge for at du får den respekten du fortjener og bryt ut av den syklusen som har tatt fra deg både selvtillit og autoritet. Sørg likevel for at du opptrer rettferdig og vær litt mer diplomatisk i diskusjoner som kan oppstå. Selv om tyren er kjent for å være både sta og litt hissig bør du sørge for å være litt ekstra tålmodig, det vil gagne deg både i privatlivet og på jobben din.

Tvillingen

tvilling

Du starter det nye året med en følelse av litt kaos i kroppen. Universet vil gjerne at du møter det nye året med både utvikling og selvrealsiering og det kan føles vanskelig. Ikke stritt i mot, for dette vil bare være godt for deg. Du vil raskt finne ut hvilke områder av livet ditt som har behov for endringer og det beste du kan gjøre er å bare la utviklingen gå sin gang.

Selv om du kan ha en litt ustabil følelse vil det hjelpe deg å lytte til båe hjertet og fornuften. Du skal gjennom et litt røft terreng, men du vil komme styrket ut av det. Prøv å huske på at enhver diskusjon eller konflikt bærer med seg lærdom slik at du kommer videre. Denne litt tøffe starten, og veien, kommer til å tvinge deg til å se nærmere på livet ditt. Gi slipp på dumme valg du har tatt i fortiden og gå inn i fremtiden med godt mot, dette kommer til å gå bra.

Fra slutten av januar vil du få hjelp til å gripe dagen og noen vil støtte deg videre på din veg. Husk at når en dør lukkes så åpnes en annen.

Krepsen

krepsen

Mens andre stjernetegn starter det nye året med en viss følelse av stress og uro vil du fortsette å ri på bølgen av ferie- og fest følelse med deilige måltider og hyggelige minner.

Siden du starter det nye året under litt roligere omstendigheter så sitter du i en unik posisjon hvor du kan gi deg selv litt ekstra pleie. Bruk denne gode energien til å skynde deg sakte, unn deg litt luksus og nyt livet. Gled deg selv med litt egenpleie som en deilig massasje eller manikyr. Gjør det du måtte ønske, du har fortjent det.

Det er store sjanser for at romantikken kan blomstre i denne perioden, spesielt i begynnelsen av måneden. Sørg for at du er synlig og delta på alt fra festlige begivenheter til Tinder og andre møtearenaer. Nå får du også muligheten til å tenke over tidligere forhold og sørge for at du ikke gjør samme feilen igjen.

Dette året gir deg også muligheten til å bli den beste versjonen av deg selv. Bryt ut av gamle mønstre og rutiner og du vil se suksessen komme din veg.

Løven

løven

Denne måneden må du regne med et stramt regime for å klare å holde styr på alt fra jobb, helse og dine daglige rutiner. Nå er det viktig at du prioriterer nøysomt og riktig. Med så mye hengende på dine skuldre kan du fort oppleve en litt begrenset tålmodighet og du kan føle deg irritabel og sliten. Du må prøve å holde fokus og få utløp for stress og frustrasjon ved å jorde deg og finne tid til deg selv.

I midten av januar vil du oppleve en periode hvor du vil kjempe litt ekstra i arbeidet ditt for å oppnå dine personlige mål. Du vil også ha et ønske om å hjelpe andre, men spar den energien til deg selv. Hvis du har satt deg noen nyttårsforsetter som å bryte dårlige vaner, eller finne en ny jobb, bør du bruke energien din på å ta de første stegene til å faktisk gjøre noe med utfordringene dine.

Fra slutten av januar vil luften rundt deg fylles med en harmonisk energi med fokus på gode relasjoner. Denne energien vil kretse rundt romantiske følelser og er du heldig vil du oppleve kjærlighet ved første blikk. Det er fult mulig at universet sender deg din sjelevenn, men husk å ha med deg hodet slik at du ikke gjør noen ugjennomtenkte valg.

Jomfruen

jomfruen

Du er kjent for å være generøs med både tiden, energien og resursene dine, men nå vil universet at du setter deg selv først en stund. Nå handler alt om hva du har behov for og spesielt hvis venner og familie har tatt mye av tiden din i det siste. Heldigvis kan dine nye prioriteringer styrke båndene mellom deg og dine kjære. Husk å være tydelig i all kommunikasjon slik at du slipper missforståelser.

Du kan også oppleve å bli satt litt tilbake i denne perioden. Kreativiteten kan svikte og du kan føle deg overfølsom. Ta det helt med ro, alt vil bli bedre, men bruk tiden på å planlegge hva ditt neste skritt bør være. Isteden for å føle deg frustrert og oppgitt gå heller noen runder med deg selv og gled deg over at det kommer bedre tider.

Selv om du føler deg litt utmattet må du fortsatt sørge for å gå på arbeid og gjøre dine daglige gjøremål. Ta litt ekstra hensyn til helsen din fremover og drikk mye vann og spis sundt og riktig. Lær deg å meditere og kom i kontakt med ditt indre, det vil gjøre deg roligere og du vil få bedre overblikk over situasjonen du befinner deg i.

Vekten

vekten

Du er full av energi og ser virkelig frem til å gå fra ferie-modus til jobb-modus. Likevel vil du dette året føle på en endret innstilling. Alle gamle rutiner vil bli kastet på dør og du er klar for å starte på nytt. Nå er tiden inne for å finne din nye normale hverdag og du vil bruke all energi du har på å bedre jobb situasjonen din. Kanskje vil også dine nære relasjoner få glede av ditt nye og energiske deg.

Nå blir du bedt om å lytte til hjertet ditt særlig når det kommer til fremtidige målsettinger og din egen selvtillit. Alt som skjer nå vil inspirere deg og du vil få støtte fra den andre siden. Nå er det viktig at du følger intuisjonen din. Regn også med at kjærlighetslivet ditt kan få en oppsving. Har du allerede en kjær i livet ditt kan du se frem til en periode med spenning, humor og romantikk.

Du ser lyst på fremtiden og er optimistisk med tanke på hva 2023 har å by på. Januar kommer med forandringer som du ikke klarer å stå i mot. La fantasien løpe løpsk og sett deg mål for alt du vil oppnå i dette kommende året. Ikke vær redd for å ta de ukonvensjonelle valgene eller å følge drømmene dine. Nå bør du ta sjansen på å realisere det du tidligere bare har drømt om. Du vil få all den støtte og hjelp som du trenger så du har mye å glede deg til fremover.

Skorpionen

skorpionen

Du er et av de stjernetegnene som ofte sitter litt i bakgrunnen og observerer. Det er lite som går deg hus forbi og du får med deg de minste detaljer. Du er en mester i å få med deg det meste både i private relasjoner og i jobb sammenheng. Du er en nyttig medhjelper, men også en farlig fiende. Likevel kan denne perioden være litt vanskelig for deg når det kommer til kommunikasjon og din tilbaketrukne holdning. Flere vil oppsøke deg og din medfødte nyskjerrighet vil gjøre det vanskelig for deg å stå i mot.

I en periode vil du føle et ønske om å trekke deg tilbake samtidig som energien kan føles litt tung og seig. Dette kan føles som vanskelig terreng å manøvrere seg rundt i og det kan hende du føler at alt du har jobbet for nå plutselig setter deg et steg tilbake. I tillegg til å føle deg både uinspirert og litt tung i hodet kan du få problemer på kjærlighetsfronten. Gi likevel ikke opp, for det kommer bedre tider om litt.

Fra slutten av januar vil du kjenne et behov for å få hjemmet ditt oppdatert til det århundre vi faktisk lever i. Selv om du setter pris på et tiår som ikke er så oppdatert som nå er det på tide å bevege seg fremover.

Du vil også få muligheten til å samle både hjertet og hjernen spesielt når det kommer til å bryte gamle mønstre som ikke gjør noen nytte for seg i dag. Husk at du ikke kan kontrollere andre mennesker, kun hvordan du velger å respondere på dem.

Skytten

skytten

Nå er tiden inne for å ta en kikk på deg selv og ta tak i den selvdestruktive oppførselen din, for nå går du inn i en periode med en heftig dose med reality sjekk. Denne nye erkjennelsen vil ha mye å si for pengebruken din og nå må du rydde opp i overforbruket som gjorde seg gjeldende i forbindelse med julen.

Selv om alt kan føles litt vanskelig for øyeblikket så er det godt å vite at universet kun vil hjelpe deg slik at du kan oppnå dine drømmer. Nå vil du reise deg igjen etter en turbulent periode og dette er den eneste måten du kan starte på nytt igjen på.

Denne vanskelige tiden kan også ha inflytelse på dine personlige forhold og du kan oppleve at dere er mer uenige med hverandre enn vanlig. Heldigvis vil disse uoverenstemmelsene bedre seg fra midten av januar og du vil gå inn i en periode med mer forståelse og harmoni. Nå er det kanskje på tide med en liten unnskylding, men vei dine ord med omhu.

Uavhengig av hva de siste ukene har kastet mot deg vil du gå inn i en bedre periode med både humor og latter. Husk likevel å tenke før du snakker ellers kan du ende opp med å angre deg. Strø om deg med omtanke og kjærlighet og denne perioden vil bli lettere å håndtere enn først antatt.

Steinbukk

steinbukken

Når det nye året tikker inn vil du føle at du har full kontroll på livet ditt. Du vil overgå både dine egne og andres forventinger, men husk å holde bena på jordet og beveg deg metodisk fremover. Du vil finjustere dine fremtidige planer og holder du fokus vil du oppnå suksess på de fleste arenaer i livet. Husk å gi slipp på gamle hendelser og ta deg en pust i bakken underveis, det kan du ha godt av.

Det ligger kjærlighet i luften for Steinbukken denne måneden og du kan se frem til både harmoni og romantikk. Nå er du så heldig at du vil oppleve litt luksus i livet samtidig som du kan legge problemer og bekymringer bak deg for en stund. Har du fått et nytt bekjentskap kan du se frem til gode følelser og opplevelser med romantiske middager og gode samtaler.

Fra slutten av januar kan det dukke opp litt gnissninger i din bekymringsløse hverdag. Nå vil du bli utfordret til å utvikle deg og ikke bli overrasket om det dukker opp uventede utgifter eller andre uroligheter. Utfordringene du blir utsatt for kan sees på som en prøvelse på hvordan du håndterer stress, problemer og uforutsette hendelser. Nå må du lære deg å holde fokus og ikke la deg stresse av de små tingene. Bruk noen minutter hver dag til å takke for dagen, ta noen pusteøvelser og senk skuldrene. Dette klarer du.

Vannmann

vannmannen

Selv om det nye året kommer seilende kan det være du føler for å gjøre som bjørnen og gå i hi. Du ønsker å holde en lav profil og holde deg for deg selv. Nå gjelder det bare å komme seg gjennom den ene dagen etter den andre, selv om familien nok vil sørge for at du ikke får være helt alene. Ikke vær redd for å sette grenser hvis de rundt deg ikke respekterer dine ønsker for litt ekstra privatliv, du vil komme sterkere tilbake.

Du gjør lurt i å ta ekstra vare på deg selv en liten stund nå. Du kan oppleve en periode hvor du vil føle deg litt hjelpeløs og forvirret. Selv godt gjennomtenkte planer kan vise seg å ikke bli satt ut i livet i denne perioden. Prøv å ikke la deg bli oppjaget, det vil bedre seg. Ta ekstra godt vare på deg selv og trekk deg litt tilbake. Nå kan det være en god periode for å gjøre de små tingene hjemme som du har tenkt på en stund.

Fra slutten av januar vil du komme tilbake fra din selvvalgte isolasjon og du vil endelig få tilbake energien og humøret. Du vil også finne ork til å fortsette videre på den veien som du har planlagt for 2023.

Fiskene

fiskene

Du er en følsom sjel og sjelden redd for å vise deg hverken sårbar eller emosjonell, men nå er det viktig at du holder følelsene dine litt i sjakk. Det betyr ikke at du ikke skal bry deg, men du skal holde kortene litt tettere til brystet enn vanlig. Januar sørger for at du vil gi et godt inntrykk på kollegaer og andre profesjonelle du møter på din veg. Prøv å gjøre noe sosialt med de du jobber sammen med, det vil hjelpe deg både i den jobben du har og ved andre fremtidige arbeidsplasser.

Du vil få en mulighet til å slå deg løs og være både kreativ og leken. Det vil dukke opp et sterkt ønske om å bli anerkjent for dine talenter så sørg for å bli både sett og hørt. Nå vil du også få muligheten til å komme følelsesmessig tettere på dine nærmeste venner, noe du vil ha glede av i lang tid fremover.

Selv om du er både introvert og ekstrovert bør du ligge lavt i midten av måneden. Minner fra fortiden kan finne på å dukke opp og du kommer til å ønske å trekke deg tilbake. Husk bare at total isolasjon sjelden er bra for noen.

Bruk tilgangen du har til sosiale medier og telefonen når du ikke ønsker å forlate tryggheten i ditt eget hjem så slipper du å gå på akkord med deg selv og dine ønsker om avslappning og komfort. Dette er bare en periode og den vil passere slik den har gjort tidligere.

Lykke til med den første måneden i det nye året. Vi får alle litt utfordringer, men jevnt over ser det ut til av vi har mye å se frem til.

Lykke til.

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...