Horoskopet for mars 2023

- Annonse-

Horoskopet for mars 2023

Da ser vi mars på kalenderen og dette er måneden hvor vi kjenner på positiv forventning over hva vi har i vente. Endelig har vi sommeren foran oss og ikke bak oss. Mars er årets første vår måned og nå kan alt bare bli bedre herfra. Vi har tatt en kikk på hva stjernene har i vente for oss i mars måned og det er ikke så rent lite. I astrologien så begynner faktisk ikke det nye året før vi entrer perioden til væren og i år starter den 20 mars.

Januar og februar er måneder som ofte føles spesielt tunge og selv om både mars og april kan være lunefulle måneder vet at vi nå går varmere tider i møtet. I tillegg skal vi stille klokken i mars slik at dagene, nok en gang, blir lysere og lengre.

Væren

væren

Denne måneden bør du bruke de tre første ukene på å fjerne bekymringer og det som tynger deg i hverdagen. Du vil kjenne at det spirituelle blir viktig for deg og du bør tillate deg selv å føle deg sårbar. Følelsene dine er her for å lære deg noe.

Mars måned vil endelig ta deg ut av vinterdvalen og du vil føle at du våkner til livet igjen. Selv om du fortsatt kan føle på etterslepet etter vinteren, sammen med litt generell usikkerhet, vil du kunne tiltrekke deg uante muligheter, også på kjærlighetsfronten.

Den første vår-måneden vil sørge for litt ekstra gode vibrasjoner rundt vennskapene dine og det sosiale nettverket ditt. Din digitale tilstedeværelse kan også føre til en stor mulighet i løpet av de neste tre månedene.

Tyren

tyren

I starten av denne måneden vil du føle deg ekstra jordet med både praktiske tanker og ideer. Samtidig vil du få hjelp til å åpne det tredje øyet som forsterker dine følelser av hva som er viktig for deg i livet ditt.

Vennene dine vil stå sterkt i fokus for deg den første uken i mars. Sørg for å ta kontakt med dem og del gjerne dine fremtidsplaner med dem. Det er store muligheter for at de kan hjelpe deg med å nå målene dine.

I løpet av de siste ti dagene av måneden er det stor sannsynlighet for at du vil føle deg mer selvsentrert. Dette er faktisk en god ting fordi du ubevisst har brukt en del energi den siste tiden og du vil ha godt av å konsentrere deg litt mer om deg selv. Len deg tilbake og lad batteriene.

I andre halvdel av mars kan du føle at du blir kastet ut av komfortsonen din. I stedet for å forsøke å opprettholde ro og orden blir du utfordret til å ri av stormen på bølgene. Endringer kommer enten du vil eller ei, og da er det bedre å henge med og gjøre det beste ut av det.

Karrieren din kan endre seg drastisk. Det er store muligheter for at du vil få en bedre stilling. For å få gevinsten i andre enden må du være villig til å gi litt slipp, og ikke alltid kreve full kontroll på alt.

Tvilling

tvilling

Mars måned vil hjelpe deg med karrieren. I stedet for å alltid forsøke å finne logiske svar blir du nå utfordret til å lytte til magefølelsen når du skal ta en avgjørelse. Du vil stå litt midt i mellom følelsene denne månedene.

Den ene delen av deg ønsker å drømme, mens den andre delen av deg føler behovet for en reell plan. La deg selv leve en stund i uvisshet og ta ting litt som det kommer. Det er ikke alt som trenger å planlegges og alle spørsmål treger ikke et konkret svar.

I slutten av måneden vil du føle for å kommunisere bedre. Du kan flirte og leve livet med stor selvtillit. Mars kan også være måneden for bevegelse. Det kan være du flytter, begynner på en ny utdannelse eller et nytt studie, alt vil føles forfriskende og nytt.

Krepsen

krepsen

Krepsen! Dette er en fantastisk måned for deg. Du vil få hjelp til å utforske din philosofiske side og du vil innby til innholdsrike samtaler og dialoger. Det hele starter faktisk med hvordan du prater » med» og «til» deg selv.

I denne prosessen er det viktig at du er ærlig med deg selv. Bruk gjerne en dagbok til å skrive ned det du tenker og føler. Skriv også ned hva du innerst inne ønsker deg av livet.

I løpet av måneden vil du bytte fokus over til karriere og viktigheten av den. Er du en av dem som drømmer om å bytte beite og bare ta en sjanse? Nå er tiden inne for å sette seg ned å legge planer for å virkeliggjøre drømmen. Dette er måneden hvor du virkelig kan gjøre endringer og sette deg selv på kartet.

Løven

løven

Dette er måneden hvor løven virkelig lever i sin egen verden. Spesielt de tre første ukene vil være en periode hvor du fokuserer innover deg selv. Du søker kontakt med omverdenen på et dypere nivå i stedet for å fokusere på hva du kan gjøre for de rundt deg.

Detter er også måneden hvor du vil tiltrekke deg penger fra uventede kilder. Dette kan også fortsette i lang tid fremover. Len deg tilbake og la mars måned gi deg alt du drømmer om. Ta i mot og vær takknemlig.

Tiden er også inne for å planlegge en reise sammen med gode venner, eller en du har kjær. Vær villig til å endre rutinene dine slik at du utvider horisonten litt, både på det personlige og kreative plan.

Jomfruen

jomfruen

Jomfruen har mye å se frem til denne måneden. Nå vil alles øyne være på deg. Partnerskap og eventuelle giftermål er temaer som står sentralt nå. Ikke bare for denne måneden, men også for lang tid fremover.

Nå er tiden inne for å ta noen runder med deg selv og finne ut av hva slags venn og kjæreste du ønsker å være. Du har en høy standard, men pass deg så den ikke begrenser deg. Forhold kan være så myer mer enn hva du kanskje tenker at det bør være.

Du vil tre inn i en periode som kan føles litt vanskelig fordi mye i livet ditt vil føles usikkert og ustabilt. Denne måneden er det meningen at du skal lære, og akspetere, at alt ikke kan planlegges. Enkelte ting i livet er usikkert og vi kan ikke alltid vite hva som skjer i morgen.

Vekten

vekten

Mars er måneden hvor du skal fokusere på å ta vare på deg selv og gi deg litt egenkjærlighet. Selv om du har hatt problemer med å være konsekvent med tidligere treningsmål kommer du til å ha fokus på helsen fremover.

Du vil fylles med en indre styrke gjennom måneden, spesielt fordi du endelig har klart å være ærlig mot deg selv. Du vil gjenoppta kontakten med en nær venn og du gjør lurt i å innvie vennen din i hva som er dine planer og mål fremover.

Du vil klare å se litt fremover i forhold til hva du ønsker å oppnå. Du vil nå dine mål uten de største anstrengelsene, men husk å være takknemlig for det som kommer din veg.

Skorpion

skorpionen

Du kan få alt du ønsker denne måneden, men hva er det egentlig som står høyest på ønskelisten? Som skorpion så kan det være du ønsker deg det meste som kjærlighet, penger, suksess og fantastisk helse.

Du anbefales å først og fremst fokusere på hva slags venn du er for deg selv. Snakker du til deg selv med respekt, kjærlighet og tålmodighet? I det øyeblikket du fokuserer på ditt eget forhold til deg selv vil du oppdage at dine private relasjoner og bekjentskaper også vil bli bedre.

Alt gjennom denne måneden vil føles merkelig, som om det meste er i forandring. Det er svært sannsynlig at du ikke helt kjenner deg selv igjen i slutten av måneden. Du har en liten jobb og gjøre med deg selv fremover og det gjør du best ved å ta ett og ett steg av gangen. Dette klarer du!

Skytten

skytten

Skytten! Denne måneden vil det være fokus på familien og fortiden din. Du kan havne i en situasjon med et prosjekt du har jobbet med som krever en avgjørelse i nær fremtid. Det kan bety at du må ta en avgjørelse rundt drømmejobben.

Husk at det er helt ok å ta en sjanse i livet, selv om du ikke vet hvor det vil ta deg. Det kan være du føler litt motstand mot å plutselig hoppe ut i det ukjente, men stol på instinktene dine.

Du har mye moro i vente så ta med deg venner og kjente ut på livet. Gå på dater og utnytt din evne til kommunikasjon med glimt i øyet. Nå er tiden inne for å bruke den enorme sjarmen du er i besittelse av.

Steinbukk

steinbukken

Kjære, Steinbukken! Denne måneden kan kanskje føles litt vanskelig for deg på følelsesplanet. Mesteparten av mars handler om å kjenne på de følelsene som du vanligvis ikke orker å kjenne på.

Du føler deg også ekstremt kreativ, kanskje vil du skrive en bok, en sang eller et skuespill. La deg følge med i denne kreative sværen og sørg for å ha en litt mildere fremtoning når det kommer til kommunikasjon med andre, det vil du bli rikelig belønnet for.

Har du følt deg ekstra sliten i det siste er det lov å ta en pause, stoppe opp litt og roe ned. Selv om du roer ned vil du få det slik du ønsker og er du heldig vil det komme en liten økonomisk bedring også.

Vannmannen

vannmannen

Mars måneden kommer til å forandre det meste for deg. Du føler deg som en superhelt som har blitt kastet inn i en ny dimensjon. Nå vil det meste av det livet slik du kjenner det bli fullstendig forandret. Heldigvis for deg så har du evnen til å omstille deg til omstendighetene rundt deg raskere enn mange andre.

Mange vil finne veien til deg for veiledning og støtte, spesielt i tiden fremover. Det er opp til deg å avgjøre hvor mye energi du føler at du har, og hvem du har muligheten til å hjelpe. Det er også lov å skjemme bort seg selv litt mens dette pågår.

Du må gjerne trekke deg tilbake hvis du ønsker det. Du må også sørge for å finne en måte å ventilere på slik at du får oversikt over tanker og drømmer.

Fiskene

fiskene

Denne måneden handler alt om deg kjære fisken. I begynnelsen kan du føle deg litt sjenert og ukomfortabel med all oppmerksomheten, men du må lære deg å stå i fokus og ikke rømme fra det.

Sørg for å ta økonomien mer på alvor. De neste månedene vil du føle at den spirituelle siden av deg våkner mer til livet og den vil lære deg å forstå sammenhengen mellom åndelig rikdom og økonomisk helse.

Nå er tiden inne for å manifistere rikdommen du ønsker. Jo mer du ser for deg at du selv er økonomisk uavhengig, jo større vil bankkontoen din bli. Se for deg det du ønsker deg og kjenn på hvordan det vil føles å få det innfridd. Gled deg til alt du har i vente!

Lykke til med mars måned !

- Annonse-

Disse ormene og slangene finnes i Norge

Norge har en begrenset, men interessant fauna når det gjelder krypdyr. Selv om vi ikke har et stort antall arter, er de som finnes,...

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...