Kunne du bodd her? Verdens mest omtalte og hjemsøkte bolig

- Annonse-

Du husker kanskje skrekkfilmen «The Amityville Horror»? Historien om familien Lutz som ble så plaget av å bo i drømmehuset at de så seg nødt til å forlate huset i all hast. Bakgrunnen for den intense historien skal ha utgangspunkt i et et drap som ble gjort i huset, og hvem vet, kanskje var huset virkelig hjemsøkt. Etter mange år er dette huset igjen for salg, men eierene sliter, merkelig nok, med å få solgt eiendommen.

Listepris på huset var i utgangspunktet satt til 1.45 millioner dollar, men har blitt redusert til 955 000 dollar. Noe som i dag utgjør en pris på nesten 11 millioner kroner. Relativt kostbart for å aldri ha et rolig øyeblikk i sitt eget hjem.

Huset består av 10 rom og er bygget i 1920 i vakker Kolonistil. The Amityville house ble brukt i filmatiseringen av The Amityville Horror i 1979. Både filmen og boken som ble laget på bakgrunn av familiens hendelser ble kronet med tittelen » bestselgende bok» og filmen ble nominert til en Oscar.

The Amityville – Huset som ble hjemsøkt

i 1975 flyttet George og Kathy Lutz inn i huset sammen med sine tre barn. Etter en kort stund kunne Lutz familien melde om merkelig og grusomme opplevelser i huset. Det var også disse opplevelsene som ble starten på boken og brukt som utgangspunkt for filmen.

Etter 28 dager forlot Lutz familien sitt nyinnkjøpte drømmehus fordi de mente seg terrorisert av paranormale hendelser. Det var mange og lange dager for familien Lutz og i følge filmen hersket det ingen tvil om at dette huset virkelig var hjemsøkt og familien så ingen annen utvei enn å forlate huset.

Selv om familien Lutz har grusomme minner fra huset så nekter dagens eiere av The Amityville for at det er husets grusomme historie som er årsaken til at de ønsker å selge. Årsaken skal være så enkel som at paret har gått fra hverandre og de skal fortsette livet på hver sin kant.

Huset skal ikke ha plaget noen beboere de siste tiårene og skal etter sigene fremstå som et helt normalt hus. Paret som bor i huset i dag forteller at de kun har gode minner tilknyttet huset og har ikke merket noe unormalt der i de tyve årene de har hatt huset i sitt eie.

Ingen onde ånder

Megleren som har fått i oppgave å selge det berømte huset benekter på det sterkeste at årsaken til at de har redusert prisen på eiendommen har noe å gjøre med at huset skal være besatt av onde onder eller spøkelser. Prisfallet handler rett og slett om at husprisene generelt har falt og da er det naturlig å følge markedet.

Huset ble flyttet fra sin originale plassering i 1981 og til området det står på i dag. Kanskje var det den originale tomten hvor huset stod som var hjemsøkt og ikke selve huset? Det er mye som tyder på det med tanke på familien Fragos aldri har hatt noen urovekkende opplevelser i huset overhodet.

Filmen The Amityvill Horror

Har du ikke sett filmen The Amityvill Horror? Da bør du benke deg ned foran tvén og glede deg til en kveld med en av verdens mest omtalte thrillere. Er du lettskremt? Da bør du styre unna. Vi legger ved et utkast fra filmen som kom ut i 2005 så kan du selv avgjøre om du har nerver nok til å se den.

Det er laget to filmer om Amityville. Den første kom i 1979 og den andre ble utgitt i 2005. Det hersker ingen tvil om at begge filmene virkelig har klart å formidle de grusomme opplevelsene som oppstod i huset.

Lykke til og inviter en venn for dette kan bli en lang kveld.

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...