Kunne du bodd her? Verdens mest omtalte og hjemsøkte bolig

Du husker kanskje skrekkfilmen «The Amityville Horror»? Historien om familien Lutz som ble så plaget av å bo i drømmehuset at de så seg nødt til å forlate huset i all hast. Bakgrunnen for den intense historien skal ha utgangspunkt i et et drap som ble gjort i huset, og hvem vet, kanskje var huset virkelig hjemsøkt. Etter mange år er dette huset igjen for salg, men eierene sliter, merkelig nok, med å få solgt eiendommen.

Listepris på huset var i utgangspunktet satt til 1.45 millioner dollar, men har blitt redusert til 955 000 dollar. Noe som i dag utgjør en pris på nesten 11 millioner kroner. Relativt kostbart for å aldri ha et rolig øyeblikk i sitt eget hjem.

Huset består av 10 rom og er bygget i 1920 i vakker Kolonistil. The Amityville house ble brukt i filmatiseringen av The Amityville Horror i 1979. Både filmen og boken som ble laget på bakgrunn av familiens hendelser ble kronet med tittelen » bestselgende bok» og filmen ble nominert til en Oscar.

The Amityville – Huset som ble hjemsøkt

i 1975 flyttet George og Kathy Lutz inn i huset sammen med sine tre barn. Etter en kort stund kunne Lutz familien melde om merkelig og grusomme opplevelser i huset. Det var også disse opplevelsene som ble starten på boken og brukt som utgangspunkt for filmen.

Etter 28 dager forlot Lutz familien sitt nyinnkjøpte drømmehus fordi de mente seg terrorisert av paranormale hendelser. Det var mange og lange dager for familien Lutz og i følge filmen hersket det ingen tvil om at dette huset virkelig var hjemsøkt og familien så ingen annen utvei enn å forlate huset.

Selv om familien Lutz har grusomme minner fra huset så nekter dagens eiere av The Amityville for at det er husets grusomme historie som er årsaken til at de ønsker å selge. Årsaken skal være så enkel som at paret har gått fra hverandre og de skal fortsette livet på hver sin kant.

Huset skal ikke ha plaget noen beboere de siste tiårene og skal etter sigene fremstå som et helt normalt hus. Paret som bor i huset i dag forteller at de kun har gode minner tilknyttet huset og har ikke merket noe unormalt der i de tyve årene de har hatt huset i sitt eie.

Ingen onde ånder

Megleren som har fått i oppgave å selge det berømte huset benekter på det sterkeste at årsaken til at de har redusert prisen på eiendommen har noe å gjøre med at huset skal være besatt av onde onder eller spøkelser. Prisfallet handler rett og slett om at husprisene generelt har falt og da er det naturlig å følge markedet.

Huset ble flyttet fra sin originale plassering i 1981 og til området det står på i dag. Kanskje var det den originale tomten hvor huset stod som var hjemsøkt og ikke selve huset? Det er mye som tyder på det med tanke på familien Fragos aldri har hatt noen urovekkende opplevelser i huset overhodet.

Filmen The Amityvill Horror

Har du ikke sett filmen The Amityvill Horror? Da bør du benke deg ned foran tvén og glede deg til en kveld med en av verdens mest omtalte thrillere. Er du lettskremt? Da bør du styre unna. Vi legger ved et utkast fra filmen som kom ut i 2005 så kan du selv avgjøre om du har nerver nok til å se den.

Det er laget to filmer om Amityville. Den første kom i 1979 og den andre ble utgitt i 2005. Det hersker ingen tvil om at begge filmene virkelig har klart å formidle de grusomme opplevelsene som oppstod i huset.

Lykke til og inviter en venn for dette kan bli en lang kveld.

Grøssermaraton? Her finner du tidenes thrillere

Vi er mange som setter pris på en skikkelig god grøsser i blant, og det er mange gode thrillere å velge mellom dere ute....

Grått hår? Da bør du prøve dette

Grått hår? Da bør du prøve dette Vi kommer ikke utenom at håret blir grått etter som vi eldes. Noen får også grått hår i...

Jeffrey Dahmer

True Crime er i vinden som aldri før og det lages en mengde med TV-program som kan streames på et utall kanaler. Det er...

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig

Botox- Et av verdens giftigste skjønnhetsmiddel og vi bruker det frivillig Botox er et legemiddel som inneholder botulinum toxsin. Dette er et nevro toxsin som...

Horoskopet for mars 2023

Horoskopet for mars 2023 Da ser vi mars på kalenderen og dette er måneden hvor vi kjenner på positiv forventning over hva vi har i...

Eplecidereddik- Naturens eget slankemiddel

Eplecidereddik er en type eddik som er laget av gjæret eplemost. Det kan brukes til en rekke forskjellige formål, både innen matlaging og helse....