Pesta Core- Dette trender nå

- Annonse-

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer Tik Tok over en lav sko, og det kan kanskje være litt problematisk å forså hvorfor. Drakter, fargerike topper og høyhelte sko er vekk som dugg for solen. Nå er det helt andre faktorer som gjelder. Det beste med trenden er nok at den er varm, og mest sannsynlig har du det du trenger liggende i skuffer og skap.

Nå er det nemlig trendig med ullgenser, ullskjørt og ullsokker. Ikke trenger det å matche heller, men synes du det er litt vanskelig å treffe skikkelig på trenden kan du tenke på at du skal være varm.

Slik kler du deg-Pesta Core trenden

Vi kjenner til Pesta fra folketroen hvor pesten ble fremstilt som en gammel og gråblek kjerring som gikk fra gård til gård med sopelime og rive. Brukte hun sopelimen på gården så døde alle, ble riven brukt så overlevde noen. Nå er ikke pesta core trenden ment å være noen trussel om hverken død eller sykdom, men mer en varm trend som passer perfekt på kalde dager.

Noe av det som kanskje er best med pesta core trenden er muligheten for å kle seg godt og varmt, fra topp til tå, og kanskje også helt uten sminke. I tillegg er trenden perfekt for deg som allerede har skapet fult av ullgensere og ullsokker. Med pesta core trenden kler du deg i ull fra nederst til øverst, og fra innerst til ytterst, lag på lag.

Slik får du pesta core looken

Start med en tynn ullgenser, ulltights og ullsokker, gjerne hjemmestrikket. Finn et ullskjørt, eller en kjole, gjerne i ull. Klesarven er kjent for å ha flotte, lange ullskjørt med knyting, som har fått en voldsom oppsving i det siste, nettopp på grunn av Pesta Core trenden. Finn en ullgenser eller ulljakke som passer til, Miks og match som du vil, her er alt lov. Hvert fall så lenge du bruker ull.

Stapp ullgenseren ned i skjørtet eller brett den inn over kjolen. Avslutt med et par kraftige sko. For å toppe det hele kan du ta på et sjal som du binder over hodet og rundt halsen, samt en flott ull-cape. D blir du perfekt kledd for å pesta core trenden, samtidig som du er skikkelig god og varm.

Den beste trenden i kulden

Selv om Pesta er kjent fra folkeeventyret som er grå, gammel kjerring er det fult mulig å ta denne trenden et steg opp. Lag en ny vri på pesta! Bruk hjemmestrikk etter bestemor eller spice opp Pesta med en kofte eller kappe i flotte og jordaktige farger. Sørg for kontraster i det fantastiske materialet som ull faktisk er.

Du kommer garantert til å vekke oppsikt. Vekk er tanken om at det er kjedelig med strikk, og du slipper å fryse med et par iskalde jeans. Nå kan du med hell bruke ull-tightsene og ullsokken du fikk til jul. Gjør deg selv litt ekstra mystisk hvis du virkelig vil ta Pesta Core trenden ett hakk videre.

Lurer du på hvordan andre kler seg for å matche Pesta Core? Ta en kikk på Tik Tok med #pestacore så vil du få en hel del med ideer.

Lykke til!

- Annonse-

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...