Home Helse Sex&Samliv Så ofte bør dere ha Sex

Så ofte bør dere ha Sex

0
Så ofte bør dere ha Sex

Hvor ofte bør vi ha sex? Det er det store spørsmålet mange stiller seg. Noen er mer virile enn andre og synes det er alt for lite med to ganger i uken, mens andre har hverdager som kommer i veien og klarer seg med et par dager i måneden. Det er vel egentlig ikke noe fasit svar på hvor ofte man bør ha sex, men det som er viktig å tenker over er at sex med partneren din er viktig for forholdet. Ikke bare for nytelsens skyld, men også fordi nærhet bringer dere nærmere hverandre.

Hvor ofte par har sex avhenger av alt fra livssituasjon til alder. Flere undersøkelser har faktisk kommet frem til at det er mest vanlig med samleie 2 til 3 ganger i måneden.

Hvor lysten er du?

mann lysten

Menn har oftere lyst på mer sex enn kvinner. Dette kommer frem fra studier som også er gjort i Norge. De tar ofte mer initiativ, faktisk hele tre ganger så mye. Kvinner klarer ikke like lett som menn å skille mellom den seksuelle delen av forholdet og den emosjonelle delen. Mange menn, ikke alle, kan ha sex med partneren sin selv om de egentlig er uenige om en sak, mens kvinner ofte vil ha den emosjonelle delen på plass før det blir fest i sengen.

Kos og klem

kjærester

Det er ikke bare sexen som er viktig, klemmingen og selve intimiteten i forholdet er vel så viktig. Kjærtegn og kos fører oss nærmere hverandre, og er mye viktigere enn mange tror. Når vi tar på hverandre så produserer vi et hormon som påvirker følelsen av samhold og tilhørighet til partneren og til hverandre. Dette er igjen med på å vekke lysten i oss, særlig hos kvinner.

Hvor ofte er regelmessig?

sex 1

De fleste opplever å ha regelmessig samleie med partneren sin, men hva som er regelmessig er opp til hvert enkelt par. Det er viktig at dere finner ut hva som er det rette for dere. Vil han oftere enn deg? Du skal ikke hive deg i halmen fordi du føler at du må, men jevnlig sex vil skape lysten på mer. Du vekker på en måte opp kroppen til å kjenne på lysten, og det er en bra ting, for dere begge. Det viktigste er at dere har det bra når dere velger å tenne lysten i hverandre, ikke hvor ofte det blir.

De lykkeligste parene

par lykkelige

En forskningsrapport viste faktisk at par som har sex én gang pr. uke er de som også er lykkeligst. Mange har sex 1 til 2 ganger i uken, og klarer å holde på både spenningen og hverandre. Det er viktig å ikke la hverdagslivet komme i veien. Livet er kort og det er om å gjøre og gjøre det beste ut av det mens vi er her.

Lyst og ork

sex 2

Det beste er å ha sex når dere orker og har lyst. Husk at både intimitet og orgasme gjør noe godt for kroppen og ikke minst sinnet. Vi føler oss attraktive og formelig stråler når vi kan kjenne på lykkefølelsen på hjemmebane.

 

Husk at alle forhold kan ha tunge perioder og det er ikke da man skal gå ut å jakte på noen andre. Har dere et godt fundament er det bare å jobbe seg gjennom det og forsøke å være nære hverandre likevel. Det behøver heller ikke være slik at jo lengre dere har vært sammen jo sjeldnere skjer det noe moro på sengekanten. Sprit opp sexlivet litt og gled dere over hverandre. Det har dere fortjent begge to.

Lykke til 🙂

Previous article Slik lager du den store TIK TOK trenden- Pasta med Fetaost
Next article Dette bør du vite om Hjerteinfarkt og kvinner
Levana.no sin redaktør og salgsansvarlig er Michelle Myklebostad. Michelle brenner for interiør, smarte løsninger og design. Michelle lider også av kronisk godt humør og daglige latteranfall. I tillegg til å styre Levana.no er hun også redaktør for HusGlede.no..Hun driver også Michelle MCM DESIGN der hun designer hyggelige og flotte krus som selges i hundrevis av butikker over hele Norge. Har du ideer til artikler eller ønsker at vi skriver om din virksomhet er det bare å ta kontakt med Michelle.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here