Slik får du lange øyevipper- helt naturlig

Hovedfunksjonen til øyevippene er å beskytte øynene mot støv og smuss som kan skade øynene. Øyevipper har kort levetid og vokser vanligvis ut igjen etter ca. seks til åtte uker, etter at de har falt av på naturlig vis. Det er lite som er flottere enn et par imøtekommende øyne med lange vipper. Det er ikke alle som har lange øyevipper fra naturens side, men det er fult mulig å få lange og forførende vipper likevel.

Det finnes flere måter å både forlenge og forbedre øyevippene på. Vi kan sette på vippe- extensions og løsvipper. Vi kan bruke mascara for å gi inntrykk av ekstra lange vipper og ikke minst, vi kan bruke vippserum.

Et vippeserum er en type skjønnhetsprodukt som påføres vippene for å forbedre deres utseende og tilstand. Serumet inneholder vanligvis næringsstoffer, vitaminer og ingredienser som stimulerer til vekst og som styrker vippene slik at vippene blir lengre over tid. Bruker du riktig serum kan du få lange vipper uten å gjøre annet enn å smøre inn vippekanten med serumet hver dag.

Flotte vipper med mascare

En vanlig måte å forbedre øyevippenes utseende på er å bruke mascara. Mascara er en type sminke som brukes til å gi øyevippene mer volum, lengde og farge.

Det finnes flere typer mascara tilgjengelig, slik som vanntett, forlengende og volumgivende mascara. Det finnes også mascara som hevder å gi like lange vipper som hvis du hadde satt på vippe-extensions. Kanskje verdt å prøve?

Trenger du ny mascara? Ta en kikk her. 

Løsvipper

Du kan fint bruke løsvipper som limes fast med vippelim for å gi inntrykk av lengre og fyldigere vipper. De kan ofte brukes flere ganger og du klipper dem til slik at de passer til vippekanten din.

Du får også løsvipper som kommer som hele vipper, halve vipper eller vipper som settes på punktvis ,mellom dine egne vipper. Med løsvipper kan du få et dramatisk uttrykk mens du venter på at vippene skal bli lengre. Løsvipper kan faktisk brukes både til hverdags og fest.

Her finner du løsvipper til alle anledninger. 

Vippeserum

Det er vippeserum på markedet som gir både lengre, tykkere og fyldigere vipper på relativt kort tid. Vippeserum bidrar også til å redusere vippehåravfall, samt gi en sunnere, mer glansfull og sterkere vippelinje.

Det er viktig å merke seg at effekten av vippeserum kan variere fra person til person, og det kan ta noen uker eller måneder før du ser resultater. Det er også viktig å følge instruksjonene for påføring av serumet nøye for å unngå eventuelle bivirkninger og for å oppnå optimal effekt.

Sjekk gjerne ingrediensene i serumet og velge det produktet som passer for din hudtype og eventuelle allergier.

Her finner du vippeserum som passer for deg. 

Uansett hvilken metode du velger for å få flottere øyevipper er det viktig å være forsiktig og bruke produkter som er trygge for øynene. Bruk alltid sminkefjerner for å fjerne mascara og andre sminkeprodukter fra øyevippene om kvelden. Unngå å gni på øynene, eller å dra i øyevippene, da dette kan føre til skade på både vipper og øyne.

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Blush.no

Lykke til!

Womanizer- En revolusjon for alle kvinner

Intimitet og seksualitet er viktig å både utforske og nyte, og det er noe womanizer virkelig har satt i høysetet. Womanizer er et revolusjonerende...

Horoskop for Juni 2023

Da har vi entret juni måned og igjen står stjernetegnene i fokus. Hva har du i vente denne måneden og hva bør du gjøre?...

Blodtype A? Da er dette det beste kostholdet for deg

Blodtypedietten er en populær diett som hevder at blodtypen din påvirker hvordan kroppen din fordøyer mat og reagerer på ulike typer matvarer. Ifølge denne...

True Crime- Jenta i kisten

I 1977 ble 20-årige Stan kidnappet når hun stod i veikanten og haiket. Colleen Stan ble holdt fanget og torturert i syv lange år....

Dette bør du vite om overgangsalderen

Overgangsalderen er en naturlig fase i livet til kvinner, men det snakkes dessverre ikke nok om. Overgangsalderen er en tid hvor menstruasjonen stopper opp,...

Sliter du i varmen? Da bør du sjekke ut disse

Er du en av dem som sliter ekstra i varmen, eller er du kanskje på et stadiet i livet hvor hetetoktene kommer kastende på...