Slik får du Strålende Vinterhud

- Annonse-

Nå er det den tiden på året hvor vi alle går rundt og stort sett ser gustne, slitne og grå ut. Det er kaldt og guffent ute, samt veldig tørt inneklima hos de fleste. Alt dette er ingen fordel for huden vår. Med riktig pleie kan du sørge for at du får hud som ser frisk og strålende ut, selv på denne litt gufne tiden på året.

Det finnes mange metoder som sørger for en frisk og glødene hud, og vi har funnet frem tipsene som kommer til å få deg til å skinne som en tidlig vår.

Skrubb og ansiktsmaske

skrubb 1
Skrubb ansiktet og unn deg selv en velgjørende maske, det vil gjøre underverker for huden din.

Å bruke en ansiktsmaske nå og da kan gjøre underverker for huden din. Gi ansiktet ditt en lett skrubb som fjerner tørr hud og døde hudceller. Deretter har du på en ansiktsmaske,  gjerne en maske med en «glow» effekt for ekstra glød.

Fuktighet

dagkrem
Husk å smøre ansiktet med en god krem med masse fuktighet.

Gjennom hele vinteren når vi er mye inne i tørr luft er det viktig å tilføre huden så mye fuktighet som mulig. Bruk en god fuktighetskrem sammen med et fuktighetsgivende serum.

Solbrun hele året

primer
VI ser straks litt freshere ut med litt farge i ansiktet.

På vinteren er det en fordel å bruke en selvbruningskrem. Bruk en selvbruning til ansiktet som du blander med fuktighetskremen. Smør deg hver dag frem til har oppnådd den brunfargen du ønsker.

Husk leppene

gloss
Gi leppene dine en jevnlig skrubb, så ser de flotte ut.

Både kropp, ansikt og leppene dine har godt av å bli skrubbet jevnlig gjennom vinteren. Bruk en god skrubb, enten i form av såpe eller en micorfiber klut med skrubb, så fjerner du døde hudceller og tørr hud. På leppene bør du bruke en leppeskrubb sammen med en god leppepomade.

La enkel sminke gi deg glød

make up
Bruk gjerne diskre make up på dagtid, med litt rouge i kinnene ser du frisk og opplagt ut.
  • Det føles godt å friske opp ansiktet litt med litt diskre sminke, men det er viktig at du behandler huden din pent før du legger på make-up. Start med en en god primer. Den vil jevne ut huden, fyller ut porer og fine linjer, samt at sminken vil sitte bedre gjennom dagen.
  • Med en litt gusten hud og få timer med dagslys kan det være greit å ha på litt concealer under øynene og litt highlighter innerst i øyekroken, da får du et mer våkent blikk.
  • Fortsett med en god dagkrem med farge og litt pudder i riktig farge. Husk at på denne tiden av året bør den ikke være for mørk.
  • Ha litt rouge på kinnene, opp mot tinningen og dus det ut nedover. Et tips er å ha på litt rosebalm på kinnene for ekstra glød.
  • Ram inn øynene med en mascara som gir øyevippene dine lengde og fylde. En god mascara vil være med på å gi deg et åpnet blikk, og ingen kan motstå ekte dådyrøyne.
  • Avslutt med en enkel gloss med litt farge og du kommer til å se nydelig ut.

 

Nå på vinteren er det ikke mye make up som skal til for at du skal se våken og litt mer «fresh» ut. Husk at det er stor forskjell på dag-sminke og kvelds-sminken. På dagtid bør du sminke deg slik at det ser så naturlig ut som mulig. Bring frem det vakre i deg.

Selv om vi har en hel del restriksjoner om dagen er det ingenting i veien for å gjøre seg litt flid med seg selv. Det får oss til å føle oss bedre, selv i en litt tung hverdag.

 

 

 

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...