torsdag, oktober 6, 2022

Slik kommer du i gang med kryptovaluta på crypto.com


Markedet for kjøp av kryptovaluta er fylt opp av forskjellige kryptobørser som du kan velge mellom. Det viktigste du kan gjøre når du skal investere i krypto er å velge en aktør som er seriøs. I tillegg bør plattformen du velger være enkel å bruke og lett forståelig. Det er fult mulig å kjøpe og selge krypto på flere måter, men den mest populære måten å gjøre det på er å benytte seg av en kryptobørs. Når du skal kjøpe krypto er det flere ting du bør være oppmerksom på før du setter i gang. Du bør ta en ekstra kikk på sikkerheten, kostnadene, utvalget og betalingsmetodene.

Siden det er så mage aktører å velge mellom har vi tatt en kikk på en raskt voksende kryptobørs, crypto.com og sett på hvordan du kan komme raskt i gang med investeringene dine. Crypto.com anses som en av verdens raskest voksende krypto apper og er veldig enkel å bruke.

Slik kommer du i gang med kryptoinvestering

crypto com

Det er ikke vanskelig å komme i gang med kryptoinvestering. Det første du bør gjøre er å finne en kryptobørs som du vi bruke, slik som crytpo.com. Denne fungerer kun som en app som du kan laste ned på telefonen din eller til nettbrettet ditt. Appen fungerer på både I-phone og på Androide telefoner. Gå inn på app store på telefonen eller på nettbrettet og søk opp crypto.com og last ned. Appen er gratis.

Når appen er lastet ned

Når du har lastet ned appen åpner du den og da du vil få spørsmål om å logge inn, registrere deg eller bruke er referanse kode.Trykk på referanse kode eller, referanse code, og skriv inn din referanse kode som du finner her og trykk på ok. Når du bruker en referanse kode så får du automatisk 25 dollar som du kan bruke til å handle krypto for. De pengene blir synlig på din konto når du har gjort ditt første innskudd.

Sign up

Når du har lagt inn referanse koden din får du beskjed om å registrere deg med «sign up».  Her legger du igjen e-post adressen din og du vil måtte verifisere kontoen din fra den mailen du oppgir, så sørg for at du har tilgang til den e-posten du velger fra telefonen eller fra nettbrettet ditt.

Verifiser konto

Når du har lagt inn e-post adressen din vil du umiddelbart få en mail fra crypto.com hvor du ved å trykke deg inn på den mailen verifiserer kontoen din. Merk deg at verifiseringen må skje direkte fra mailen din på telefonen eller nettbrettet du bruker.

Verifisere identiteten din

Når du skal verifisere deg vil du starte med å legge inn telefonnummeret ditt. Du vil få tilsendt en kode på sms som du må taste inn i systemet til crypto. Husk å legge klart penn, papir og id-kort.

Videre må du nemlig verifisere identiteten din med et bilde av identitetskortet ditt, en selfie, fullt folkeregistrert navn og en selfie med et papir hvor du bl.a skriver ned dagens dato. Alt dette gjør du i systemet til crypto med telefonen eller med nettbrettet ditt. Bildene lastes direkte opp i systemet til crypto.

Når dette er gjort følger du instruksjonene videre frem til du må legge inn mer av din personlige informasjon.

Personlig informasjon

Du må svare på en del spørsmål som er påkrevd av Norsk og Europeisk lov, som bl.a hvor pengene du handler for kommer i fra, om du forstår risikoen du påtar deg og om du har erfaring fra kryptohandel fra tidligere.

Innskudd og kjøp

For å kunne handle kryptovaluta må du aller først sette inn penger som du kan handle for. Når du har satt inn penger på kontoen din via appen så kan du endelig starte å handle.

Du kan velge de kryptoene du ønsker å kjøpe direkte, eller du kan handle via handelsmarkedet. Velger du å handle via handelsmarkedet vil du få opp en oversikt over de ulike typene av kryptovalutaene som du kan kjøpe. Velg ønsket valuta, mengde (hvor mange du vil ha) og klikk på kjøp. Da har du kjøpt dine første kryptoer. Spennende ikke sant?

Tips

Et godt tips hvis du aldri har gort dette før er å kjøpe kryptoer som ikke koster stort. Da vil du få mange til en lav pris, og du kan sitte å følge med på hvor mye de stiger uten at du har tatt den største risikoen. Det er likvel stor sannsynlighet for at du raskt kan bli bitt av basillen når du ser hvor mye en valuta kan øke på kun et døgn.

Husk at du aldri bør bruk mer enn du har penger til å tape. Å investere i krypto kan minne litt om å investere i aksjer. Du realiserer ikke et eventuelt tap før du faktisk selger. Skulle valutaen gå ned i verdi bør du vente med å selge, hvem vet, kansje trenden snur.

Skulle du derimot få en stor stigning kan du ha is i magen og håpe at den stiger enda mer, eller du kan selge. Da bør ta ut det du har investert, så har du hvertfall ikke tapt noen penger og la resten stå igjen slik at du kan investere dem på nytt.

Risiko

Å investere i krypto er langt i fra risikofritt, men sørger du for å alltid ta ut det du har investert og begynne i det små vil du mest sannelig få en liten eller en stor fortjeneste.

Når du investerer i krypto gjennom crypto.com så gjør du alt selv. Det er ingen mellom- mann som sitter og gjør dette for deg. Da blir det ekstra spennende når du følger med på hvilke som stiger og hvilke som synker i verdi. Forhåpentligvis er det mer stigning enn det er fall.

Husk at du også kan bestille et crypto visakort om du vil. Det kan du bruke til å bl.a annet betale tjenester på Spotify, Netflix og prime. Du kan også bruke det på Air bnb og ved Expedia.

Her har vi skrevet en artikkel om hvorfor kvinner burde investere i kryptovaluta. 

Hvis du ønsker å komme i gang, klikk her Crypto.com
(hvis du bruker denne linken kan både du og jeg få $25 dollar i anbefal en venn programmet til Crypto.com, for å lese mer om vilkårene, klikk her.

Lykke til, dette kommer garantert til å øke pulsen din noen hakk ?


Annonse


Anbefalt lesing

Verden er i stadig endring og vi leser daglig om mangel på alt fra korn til medisiner og da kan det være greit å vite hvordan du kan lage ditt eget antibiotikum. Antibiotika er et legemiddel som brukes til å kurere infeksjonssykdommer som er forårsaket av bakterier. Antibiotika fungerer ikke på virus og for å få bukt med virussykdommer...
blåbær hovedbilde
Vi er heldige som har tilgang til det meste av medisiner som gjør at de fleste av oss kan få god hjelp hvis vi oppsøker lege i tide. Det er mange som går på såkalt "blodfortynnende" medisiner som har god effekt av det og holder helsen i sjakk. Vi er også opplært til at frukt og grønnsaker er sunt,...
blodpropp hovedbilde
En blodpropp kan i mange tilfeller gjøre stor skade på kroppen og i verste fall føre til død. En blodpropp stopper opp blodgjennomstrømningen og vil hindre blodet i å strømme fritt til alle organer. Det finnes likevel håp om du kommer deg til behandling så raskt som mulig, og da er de viktig at du kjenner til hvilke tegn...
målebånd
Mange menn engster seg for om de er vellutstyrte nok når det kommer til hva kvinnene liker. Noen har et veldig urealistisk bilde av hvor stor penis bør være for at kvinnene skal sette pris på det han har å tilby. Det er gjort undersøkelser på undersøkelser, den ene sexologen etter den andre bedyrer at "det er ikke størrelsen...
døden hovebilde
Du har kanskje mistet noen som stod deg nær en gang i livet? Ofte så melder tanken seg om hva som skjer når vi dør. Mange tenker at det er ingenting etter vi er døde. Det er som en lang søvn, og det var det. Mens mange andre både håper og tror at det finnes et liv etter døden....
piller
Det hender vi alle får skikkelig hodepine etter en lang natt, eller smerter i når influensa sesongen slår inn. Da er det fristene å hive innpå med reseptfrie smertestillende medisiner, og gjerne en god blanding av flere varianter. Både Paracet og Ibux får du kjøpt reseptfritt på både apoteket og i butikken, men visste du at du helst ikke...
kjæreste hovebilde
Vi er vel mange rundt forbi som, en eller annen gang i livet, har sett på akkuratt Han som vi likte så godt. Sett på han i smug og smilt sjenert når han har sett din veg. Vært usikker på om han liker deg også, og lurt på hvordan du bør gå frem. Kanskje har dere truffet hverandre én...
gå hovedbilde
Du har sikkert hørt om det, at den beste bevegelsen du kan gjøre gjennom en dag er faktisk å gå, i et så godt tempo at du blir varm. Det spiller faktisk en rolle hvor mange skritt du går i løpet av en dag, ikke kun hvor mange minutter du bruker. Men vet du egentlig hvor mange skritt du...
womanizer hovedbilde
Sexlektøy er i vinden som aldri før, og særlig har de fått en oppsving i disse Korona tider. Et av de mest populære produktene er en såkalt "womanizer". Skal vi tro leverandørene vil de "myke trykkbølgene gi deg orgasmer du ikke trodde var mulig" Men hva er egentlig en womanizer og hvorfor bør vi alle ha en? Vi har...
Ibux 400mg 20tab
Det er enkelt å ty til reseptfrie smertestillende når hodeverken banker i topp etasjen, eller når feberen raser i kroppen. Men visste du at selv reseptfrie medisiner kan ha en hel del bivirkninger det kan være viktig å vite om? Det sies at hvis du leser listen over bivirkninger så kan du være garantert å få noen av dem,...

Annonse