Home Skjønnhet Slik krøller du håret med en Rettetang

Slik krøller du håret med en Rettetang

0
Slik krøller du håret med en Rettetang

Ser du med missunnelse på alle med myke bølger i håret og skulle ønske du også var født med bølgende hår likt som på engel? Vel, det er det fult mulig å gjøre noe med, selv om håret er like stritt som et halmstrå. Har du en rettetang i huset kan du på noen få minutter sprade rundt som en vakker gudinne. Vi forklarer deg steg for steg hvordan du kan lage egne myke krøller med masse hold og som holder både en dag og to.

Vi har også funnet frem en video som både viser og forklarer hvordan du gjør det. Og selv om du ikke har din egen stylist skal det ikke mange forsøkene til før du klarer å gjøre det helt selv, garantert.

Slik lager du myke krøller med Rettetang

krøller med rette tang
Små hårseksjoner lager små krøller, store hårseksjoner lager store krøller.

Det er ikke alltid vi har like god tid på morgningen, eller hvis vi skal ut en tur og da er det greit å ha en løsning som lager flotte krøller uten å måtte stå timesvis på badet med kramper i armene og melkesyre i bena. Med litt øvelse vil du klare dette helt alene.

Dette trenger du:

 • Nyvasket hår
 • Hårføner
 • Hårskum
 • Hår spray
 • En hårklype eller to
 • Rettetang
 • Hårbørste

Slik gjør du:

 1. Vask håret og gre det slik at det er helt fritt for floker.
 2. Ha i en god mengde med hårskum slik at håret får god støtte i hver krøll.
 3. Føn håret til det er helt tørt.
 4. Del håret inn i seksjoner. Jo mindre hår det er i hver seksjon jo mer krøller blir det. Ønsker du mer bølgete hår lager du større seksjoner.
 5. Legg hårseksjonen inn i rettetangen og snurr håret rundt tangen. La det gå noen sekunder før du fjerner rettetangen og bølgene i håret kommer frem. Gjenta til hele eller deler av håret har fått de krøllene du ønsker deg.
 6. Spray krøllene du har laget med hårspray så holder de seg bedre gjennom dagen.

Det finnes flere måte å lage krøller på og skal du lage dem alene kan det være litt vanskelig å jobbe fra bakerst av hodet. Jeg, personlig, pleier å starte bakerst ved å dra håret ut fra hodebunnen. Deretter legger jeg en liten seksjon med hår inn i rettetangen innerst mot hodet. Så » snurrer» jeg håret rundt rettetangen, lar det ligge litt mens jeg deretter drar rettetangen nedover, hårseksjonen løsner og har blitt en liten krøll.

Det kan være greit å se hvordan «proffene» gjør det så vi har funnet frem en liten «How to» video så får du hvertfall et kjapt innblikk i en av måtene å lage krøller med rettetang på.

Krøller går aldri av moten. Ofte er det slik at de med krøller vil ikke ha dem, mens vi andre med pinnestritt glasshår hadde gjort alt for å ha myke engle krøller nedover ryggen. Nå er vi faktisk så heldige at dere med krøller kan bruke rettetang til å få slett hår, mens vi andre kan lage de krøllene vi ønsker oss.

Det er artig å stelle litt ekstra med seg selv, så ta deg litt tid foran speilet. Det kan gjøre underverker for både sjelen og hodet. Lykke til 🙂

Previous article Slik får du Strålende Vinterhud
Next article Hvor farlig er det å drikke lettbrus?
Levana.no sin redaktør og salgsansvarlig er Michelle Myklebostad. Michelle brenner for interiør, smarte løsninger og design. Michelle lider også av kronisk godt humør og daglige latteranfall. I tillegg til å styre Levana.no er hun også redaktør for HusGlede.no..Hun driver også Michelle MCM DESIGN der hun designer hyggelige og flotte krus som selges i hundrevis av butikker over hele Norge. Har du ideer til artikler eller ønsker at vi skriver om din virksomhet er det bare å ta kontakt med Michelle.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here