Slik lager du Twisted Candles- Tvinnede Lys

- Annonse-

Det er mange år siden sist vi så dem stå i hvert eneste hjem. Ofte stod de mer til pynt enn de ble brukt. De senere årene har de gjerne dukket opp i eldre hjem, og vi har ikke brukt mye tid på å beundre dem, før nå. De kom seilende inn som et minne fra fordums tid i høst og tok alle trendsetterene på sosiale medier med storm. Nemmelig Twisted Candles, eller tvinnede lys. De var å finne i alle farger og varianter, men de var litt vanskelig å oppdrive i butikkene og da ble løsningen å lage dem selv.

Butikkene og leverandørene ble nødt til hive seg rundt og sørge for å følge opp denne populære trenden med tvinnede lys. Men du kan faktisk lage tvinnede lys helt selv og vi forteller deg hvordan.

Slik lager du dine egne Tvinnede lys

Twisted candles
Disse vakre lysene kan du lage selv. Foto:Kastanielys.dk

Du frykter kanskje at du må frem med både kjeler og gamle stearinstumper, men det trenger du altså ikke. Du kan lage tvinnede lys kun ved hjelp av helt vanlige rette lys, varmt vann og hendene dine. Det tar ikke lange tiden og er veldig enkelt å gjøre, så dette er noe alle kan få til.

Dette trenger du:

  • Stearinslys i de fargene du ønsker
  • 2 vaser
  • litt  plastfolie
  • varmt vann og kaldt vann

Slik gjør du:

  • Fyll vasene med varmt vann. Ikke kokende vann, men varmt.
  • Legg lysene i det varme vannet og vent ca 20 minutter. Har ikke stearinslysene blitt myke til da må du bruke litt varmere vann. Vannet skal ikke være så varmt at lysene smelter, de skal kun bli myke.
  • Legg de myke lysene på litt plastfolie og ha plastfolie over lysene.
  • Klem lysene ned så de blir litt «flate»
  • Hold i hver ende av lyset og vri rundt til de har blitt akkurat så «twisted» som du vil ha dem.

Et tips hvis du vil ha noen lys litt utenom det vanlige er å ha litt glitter på plastfolien. Legg lysene på folien og rull sammen. Gni og rull folien litt frem og tilbake til du ser at glitteret har festet seg.

Twistet candles er koselige og lettvinte gaver du kan gi bort i gaver. De kommer garantert til å bli satt pris på, og særlig fordi du har laget dem selv.

Lykke til 🙂

- Annonse-

Horoskop Desember 2023

Vi nærmer oss slutten av 2023, men før vi forbereder oss på det nye året, la oss få mest mulig ut av desember. For...

Dette bør du tenke på for den perfekte jobb garderoben

Det er mange måter å fremstå selvsikker og profesjonell på, og hvordan du kler deg er en av dem. Hvordan du kler deg handler...

True Crime- 96 Minutter med galskap av Charles Whitman

1august 1966, klatret Charles Whitman til toppen av tårnet på University of Texas og startet en av de verste masseskytingene i historien. Her er...

Trening på blå resept

Å ta vare på helsen er noe du bør sørge for å prioritere gjennom hele livet. Er du syk er ofte medisiner og legetilsyn...

Horoskop november 2023

Ny måned og nye muligheter. Lurer du på hva stjernene har i vente for deg i løpet av den kommende måned? Svarene får du...

Horoskop Oktober 2023

I det vi går inn i oktober 2023 kan du regne med å gå gjennom en transformasjon som kommer til å gi deg fornyet...