Slik redder du sminken din med Antibac

Sminke er for mange av oss en viktig del av hverdagen vår, og mange bruker en del kroner på sminke. Da er det utrolig kjedelig når favoritt pudderet, øyenskyggen eller blushen plutselig går i gulvet og ender opp i tusen knas, men tro det eller ei, det er håp! Du har sikkert kastet mye nok pudder opp gjennom når det plutselig ligger i flere biter i etuiet sitt og er håpløst å få brukt, til stor fortvilelse selvsagt.

Knust pudder i toalettmappen eller i vesken er ingen god ting. Det kan fort spre seg overalt og plutselig er alt fra lommeboken til telefonen din dekket av et fint støv. Dette kan heldigvis la seg ordne.

Slik blir sminken din god som ny

knust sminke

En av forutsetningen for at sminken din skal bli god som ny igjen er at det er nok sminke igjen i beholderen. Hadde du bare litt småtteri igjen vil det bli vanskelig å lappe det sammen igjen.

Flytende Antibac kommer som overfaltedesinfeksjon med 75 % alkohol og er i disse dager mer kjent enn noe annet middel. Antibac dreper effektivt bakterier  og brukes primært til å desinfisere hender og alle overflater. Men den kan også være en livredder for knust sminke. Husk å bruke den flytende antibacken, og ikke gelé varianten.

Dette trenger du:

  • knust sminke og beholderen den lå i
  • sminkekost
  • flytende antiback
  • tørkepapir

Slik gjør du:

1 Ta beholderen med pudderet eller øyenskyggen din i og knus sminken helt. Knus alt sammen med sminkekoster din, det til det bare er fint støv igjen av det.

 

2 Ha over flytende antibac og «rør rundt» med sminkekosten til massen samler seg.

 

 

3 Pakk den blandede sminkemassen sammen til den er kompakt og fyller beholderen sin.

 

 

4 Trykk på toppen med et tørkepapir. Papiret vil trekke til seg fuktigheten i sminken og dermed er den god som ny igjen.

 

Husk at alle sminkekostene dine kan trenge en rens en gang i blant, og da kan du også bruke antibac. Vi bruker kostene våre over ansiktene våre hver dag så du kan jo forestille deg hvor mye hudceller som sitter igjen på kosten. Rens kostene med antibac jevnlig så er du sikker på at de holder seg rene og fine.

Med så mye penger som vi ofte bruker på den perfekte sminken er det utrolig kjedelig når favoritten går i gulvet og blir ødelagt. Nå kan du fikse den lett som ingenting slik at du får brukt opp alle restene, eller har sminken mye lengre enn du trodde var mulig.

Lykke til 🙂

 

Slik blir du kvitt urinveisinfeksjon helt naturlig

Det er mange som til stadighet sliter med urinveisinfeksjon og det er ikke alltid det er behov for å ty til antibiotika. Det er...

Slik strikker du en enkel genser av restegarn

Er du en av dem som elsker å strikke så har du garantert garnrester igjen av alt du har strikket. Har du haugevis med...

Horoskop Februar 2023-Dette kan du forvente denne måneden

Ny måned med nye muligheter og ett skritt nærmere våren med sol og varme. Vi går en deilig tid i møte og kanskje er...

Slik kan du klare å bli mindre sjenert

Sjenanse er en følelse av ubehag eller nervøsitet som oppstår når man er i selskap med andre mennesker. Det kan være en reaksjon på...

Derfor bør du unne deg litt tid i en sauna så ofte du kan

Sauna er et rom eller en bygning som blir varmet opp til høye temperaturer og har vanligvis benker eller senger som folk kan ligge...

Slik holder du deg sunn og slank med Middelhavsdietten

Middelhavsdietten er et kosthold som er populær i områdene rundt Middelhavet, samt i land som Italia, Hellas og Spania. Middelhavsdietten er kjent for å...