Slik redder du sminken din med Antibac

- Annonse-

Sminke er for mange av oss en viktig del av hverdagen vår, og mange bruker en del kroner på sminke. Da er det utrolig kjedelig når favoritt pudderet, øyenskyggen eller blushen plutselig går i gulvet og ender opp i tusen knas, men tro det eller ei, det er håp! Du har sikkert kastet mye nok pudder opp gjennom når det plutselig ligger i flere biter i etuiet sitt og er håpløst å få brukt, til stor fortvilelse selvsagt.

Knust pudder i toalettmappen eller i vesken er ingen god ting. Det kan fort spre seg overalt og plutselig er alt fra lommeboken til telefonen din dekket av et fint støv. Dette kan heldigvis la seg ordne.

Slik blir sminken din god som ny

knust sminke

En av forutsetningen for at sminken din skal bli god som ny igjen er at det er nok sminke igjen i beholderen. Hadde du bare litt småtteri igjen vil det bli vanskelig å lappe det sammen igjen.

Flytende Antibac kommer som overfaltedesinfeksjon med 75 % alkohol og er i disse dager mer kjent enn noe annet middel. Antibac dreper effektivt bakterier  og brukes primært til å desinfisere hender og alle overflater. Men den kan også være en livredder for knust sminke. Husk å bruke den flytende antibacken, og ikke gelé varianten.

Dette trenger du:

  • knust sminke og beholderen den lå i
  • sminkekost
  • flytende antiback
  • tørkepapir

Slik gjør du:

1 Ta beholderen med pudderet eller øyenskyggen din i og knus sminken helt. Knus alt sammen med sminkekoster din, det til det bare er fint støv igjen av det.

 

2 Ha over flytende antibac og «rør rundt» med sminkekosten til massen samler seg.

 

 

3 Pakk den blandede sminkemassen sammen til den er kompakt og fyller beholderen sin.

 

 

4 Trykk på toppen med et tørkepapir. Papiret vil trekke til seg fuktigheten i sminken og dermed er den god som ny igjen.

 

Husk at alle sminkekostene dine kan trenge en rens en gang i blant, og da kan du også bruke antibac. Vi bruker kostene våre over ansiktene våre hver dag så du kan jo forestille deg hvor mye hudceller som sitter igjen på kosten. Rens kostene med antibac jevnlig så er du sikker på at de holder seg rene og fine.

Med så mye penger som vi ofte bruker på den perfekte sminken er det utrolig kjedelig når favoritten går i gulvet og blir ødelagt. Nå kan du fikse den lett som ingenting slik at du får brukt opp alle restene, eller har sminken mye lengre enn du trodde var mulig.

Lykke til 🙂

 

- Annonse-

Dette bør du tenke på for den perfekte jobb garderoben

Det er mange måter å fremstå selvsikker og profesjonell på, og hvordan du kler deg er en av dem. Hvordan du kler deg handler...

True Crime- 96 Minutter med galskap av Charles Whitman

1august 1966, klatret Charles Whitman til toppen av tårnet på University of Texas og startet en av de verste masseskytingene i historien. Her er...

Trening på blå resept

Å ta vare på helsen er noe du bør sørge for å prioritere gjennom hele livet. Er du syk er ofte medisiner og legetilsyn...

Horoskop november 2023

Ny måned og nye muligheter. Lurer du på hva stjernene har i vente for deg i løpet av den kommende måned? Svarene får du...

Horoskop Oktober 2023

I det vi går inn i oktober 2023 kan du regne med å gå gjennom en transformasjon som kommer til å gi deg fornyet...

Horoskopet for september 2023

September er den første høstmåneden og vi legger nå for alvor sommeren bak oss. Horoskopet for september 2023 kommer med en mengde muligheter for...