Slik ser du flott ut med grått hår!

De første går hårene pleier vanligvis å dukke opp i begynnelsen av 30 årene, men de kan komme både senere og tidligere. Hvor tidlig eller sent du får grå hår er faktisk genetisk betinget og ved å se til når f.eks moren din ble grå kan du få en indikasjon på når du selv kommer til å få grått hår. Selv om du har begynt å få fargeendringer i håret betyr ikke det at du ikke kan se «fresh», og grått hår har vært på moten i lang tid nå.

Så hvorfor ikke glede deg over at du blir eldre og beholde den gråfargen som har begynt å komme til syne? Vi har funnet 10 damer som ser fantastiske ut med grått hår.

Se stelt ut

Grått har 1

De første grå hårene kan komme frem som små sjatteringer som skinner litt og håret kan fort se litt fett ut når solen stadig skinner litt i de nyvunnede stripene. Ved å holde håret grått vil håret se mer stelt ut.

Naturlig er vakkert

grått hår 2

Selv om de små grå kommer til syne vil du se vakker ut ved å holde håret i sin nå naturlige farge. Legg inn noen mørke striper her og der og sørg for litt farge i ansiktet og du vil se strålende ut.

Trendy

gråt hår 3

Helgrått er faktisk veldig trendy og du kan fortsatt ha lekre lokker selv om håret er grått. Legg inn noen kalde farger og du vil se smashing ut.

Mykere hår

grått hår 4

Grått hår vil føles mykere enn farget hår og hvis du tar deg bryet med å stelle det, og gi det fuktighet, vil det se fantastisk ut.

Naturlig er best

grått hår 5

Å lære seg å ta inn over seg at det å bli grå er helt naturlig vil du også føle deg bedre. Det å være grå i håret betyr ikke at man er gammel eller gått ut på dato.

Det som passer deg

grått hår 6

Velg en hårsveis som passer deg. En flink frisør vil kunne se hva som kler deg best. Velg gjerne en stil som gjør at håret virker fyldig. Grått hår kan være tynnere og med en etasje klipp vil håret få en fyldigere look.

Slipp stresset

grått hår 7

Ved å velge å beholde den gråfargen som har kommet for dagen vil du gjøre det mye enklere for deg. Håret ditt vokser og det tar ikke lange tiden før grått hår kommer til syne igjen. Ved å holde det grått slipper du å stresse når håret vokser, og du ser alltid stelt ut.

Se yngre ut

grått hår 8

Det er en myte at de med grått hår ser eldre ut. Når du holder fargen helgrå, og har en stil som passer deg, vil du se strålende ut.

Legg inn striper

grått hår 9

Har du alltid vært mørk vil grått hår synes ganske lett, og det kan være veldig uvant å plutselig bli «lys». Men legger du inn noen mørke striper vil du masse liv i håret og overgangen blir ikke fult så stor.

Lendge på håret

grått hår 10

Nei, det er ikke slik at så fort du blir grå i håret så må det klippes kort. Mange ser fantastiske ut med langt grått hår, men du må holde det stelt og pent, som du må med andre hårfarger.

 

Bruk heller tiden din til å glede deg over livet du har, enn å fortvile over håret som sakte, men sikkert blir grått. Uansett hva du synes om det kommer ikke din naturlige hårfarge tilbake. Du er vakker! Med eller uten grått hår!

Slik blir du kvitt urinveisinfeksjon helt naturlig

Det er mange som til stadighet sliter med urinveisinfeksjon og det er ikke alltid det er behov for å ty til antibiotika. Det er...

Slik strikker du en enkel genser av restegarn

Er du en av dem som elsker å strikke så har du garantert garnrester igjen av alt du har strikket. Har du haugevis med...

Horoskop Februar 2023-Dette kan du forvente denne måneden

Ny måned med nye muligheter og ett skritt nærmere våren med sol og varme. Vi går en deilig tid i møte og kanskje er...

Slik kan du klare å bli mindre sjenert

Sjenanse er en følelse av ubehag eller nervøsitet som oppstår når man er i selskap med andre mennesker. Det kan være en reaksjon på...

Derfor bør du unne deg litt tid i en sauna så ofte du kan

Sauna er et rom eller en bygning som blir varmet opp til høye temperaturer og har vanligvis benker eller senger som folk kan ligge...

Slik holder du deg sunn og slank med Middelhavsdietten

Middelhavsdietten er et kosthold som er populær i områdene rundt Middelhavet, samt i land som Italia, Hellas og Spania. Middelhavsdietten er kjent for å...