Slik tenner du Han

- Annonse-

Som kvinner er også menn forskjellige, det som tenner én mann trenger ikke å tenne en annen, men likevel har de ofte noen likhetstrekk når det kommer til å få full tenning. Mange av oss kvinner er opptatt av å være «gode nok», og har store ønsker om å være den mest fullkomne sexpartneren han noengang har hatt. Slå det fra deg og fokuser på at det er deg han er sammen med, men det gjør ingenting om du tar med deg noen nye triks på veien.

Det sies ofte at nøkkelen til god sex er kommunikasjon, og det er vell og bra. Men hva med dem som ikke prater? Da kan det kan fort føles vanskelig. Her er trikset å kjenne etter på hva han gjør mot og med deg. Drar han deg hardt i håret? Da er det mest nærliggende å tenke at han liker det litt røft. Prøv deg frem og se hvordan han reagerer.

Dette tenner han

1. Vær selvsikker

tenning utsråling

Med dagens kroppspress er det godt å vite at mange menn blir helfrelst i selvsikre kvinner som vet hva de vil ha, og hvordan de skal få det. Ikke at mannen på noen måte skal føle seg underkuet, men det at kvinner er så selvsikre at de tørr å ta initiativet gir ofte full tenning. Kvinnene trenger ikke være modellkvinner. Det er helt normale kvinner som ikke bryr seg om en ekstra kilo eller to, en som tar på seg bikinien og rett og slett er trygg på seg selv. De elsker kvinner med utstråling. Liten eller stor spiller ingen rolle, det er glimtet i øyet som treffer dem.

2. Lag lyd

orgasme
Fotocred: Getty Images/Hemera

Mange menn tenner på lyd, og dette merker du fort. En mann som tenner på stønningen din vil i mange til tilfeller bli enda mer lidenskapelig eller ivrig. De aller fleste menn blir tent av at kvinnen de har sex med liker det som skjer, og gir uttrykk for det. Sex er deilig, la han høre det. Det kan godt være han også liker noen frekke ord, og det trenger ikke være mer enn at du hvisker at han gjør deg våt, at han er deilig osv. Det kan føles litt rart i starten, men hvis du lar deg rive med og kaster litt hemninger vil det kanskje føles naturlig for deg å si hvordan du har det. For det er jo faktisk sex med akkauratt han som gjør deg våt, villig og klar.

3. Ta på deg selv

onanere

Kvinner som er trygge på seg selv vet hva de liker og kjenner kroppen sin godt. Det er ikke et fåtall med menn som elsker å se sin kvinne så trygg at hun tar på seg selv sammen med han. Kanskje, kan du, mens han støter inn i deg, ta deg selv på brystene, så får du dobbelt opp med nytelse. En del av forspillet kan også inneholde en vibrator som du kan stimulere deg selv med mens han ser på, eller dere kan leke med den sammen.

4. Vær spontan

tenning spontan

Vi har alle hverdager, men prøv å finne tid til hverandre i alt det hektiske som skjer. Ta initiativet på kjøkkenbenken en tidlig morgen, eller en kjapp en på badet. Han kommer til å glede seg til å komme hjem til deg og kommer aldri til å ofre en annen kvinne så mye som et eneste blikk. Bare tanken på at du kan være så frimodig kommer til å få blodet hans til å bruse.

5. Se han i øynene

tenning øyne

Du tenker kanskje at dette er litt klisje fra film, men det er det faktisk ikke. Veldig mange av de fåmælte mennene kommuniserer lyst med øynene. Hold blikket hans i det du når ditt klimaks og han kommer til å klappe til kai så det suser.

6. Ta på han

tenning ta på

Kjenn etter hvordan han tar på deg og berøre deg. Knar han på rumpeballene dine og masserer ryggen din lidenskapelig? Da kan du være helt sikker på at han elsker å bli tatt på og ofte litt hardt. La han kjenne av dine berøringer at du vil ha han.

7. Hud mot hud

tenning hud mot hud

De aller fleste menn elsker å ta på kroppene våre. Det spiller lite, eller ingen, rolle hvordan vi ser ut. Men bare det at de kan kna litt her og der, leke med brystene våre og ta oss på rumpen i et skikkelig grepa tak er nok til at menn kjenner føling i fjæra etter noen skarve minutter. Ikke spill blyg, la han forsyne seg og vis han at dette liker du.

8. Sexy undertøy

undertøy

Det er stas å kle seg opp i litt i sexy undertøy, selv om det jo skal av ganske raskt. Noen menn tenner på silke, andre på blonder, og noen bryr seg ikke overhodet. Men dette finner du også ut. Finn noe undertøy på nett, send bildet av det til han og spør hva han synes. Det kan ofte være lettere å få skikkelig svar pr tekst enn i med prat.

 

Vi er ganske sikre på at du med én eller flere av disse tipsene vil få blodet hans til å bruse og lysten til å melde seg ganske så umiddelbart, men husk at det viktigste er at du er deg selv og er komfortabel.

 

 

 

 

 

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...