Slik vet du at han liker deg

- Annonse-

Vi er vel mange rundt forbi som, en eller annen gang i livet, har sett på akkuratt Han som vi likte så godt. Sett på han i smug og smilt sjenert når han har sett din veg. Vært usikker på om han liker deg også, og lurt på hvordan du bør gå frem. Kanskje har dere truffet hverandre én gang eller to. Kanskje har du bare sett han på avstand og likevel fattet interesse for nettop han. Vi har sjekket litt rundt og sett på hvilke tegn du kan se etter for å se om han liker deg.

Det er aldri lett å vite om nettopp han liker deg litt ekstra, men det finnes noen tydelige tegn, som du burde vite om.

Han ser på deg

ser på deg

En mann som liker det han ser slutter ikke å kikke. Om du tar han i å smugkikke på deg kan du være sikker på at han liker deg. Kanskje er han for sjenert til å ta kontakt med deg, så neste gang bør du gi han et smil. Kjenner du han litt kan du forsøke å holde blikket hans og se om han responderer.

Han virker nervøs

nervøs

En mann som liker deg kan fort virke nervøs rundt deg. Hvis en mann virker usikker, og kanskje flakker litt med bikket, samt at han ler ofte, kan det godt være han liker deg litt ekstra. Han lurer nok på om han har en mulighet hos deg, og vli vise seg fra sin beste side.

Han er nærheten av deg

forelsket

Er mannen du liker godt han som alltid holder seg i nærheten av deg, og som sjelden slipper deg av synet? Da kan du være rimelig sikker på at du har fanget hans interesse. En man som er forelsket vil helst se så mye til deg som mulig, og kanskje får du blomster også.

Kroppsspråk

hår

Vi har alle våre fakter, men når vi er forelsket kommer de gjerne ekstra godt frem. Å ta seg i håret når han snakker med deg er noe en mann ofte gjør hvis han føler litt ekstra for deg. Vi kan ofte lese mye ut av et kroppsspråk. Om han eller hun tar seg i håret eller hun strekker seg litt på tå når hun skal gi en mann en klem er et tegn på at hun er litt ekstra interessert.

Han tar kontakt

Ringer deg

Har du møtt en du liker bør du vente å se om han forsøker å legge deg til som venn på facebook eller instagram. Dette er ofte et tegn på at han ønsker å komme i kontakt med deg. Neste steget er å se om han skriver noe til deg eller, eventuelt ringer. Kanskje sender han noen koselige meldinger.

Han prater med deg

prater sammen

Har dere endelig kommet i kontakt med hverandre kan du være veldig sikker på at han liker deg hvis han bruker tid til å snakke med deg. Han viser interesse og spør spørsmål. Og ikke minst, han husker det dere har pratet om. Kanskje nevner han en film du har villet se, eller han tar deg med på kjøretur til et sted du har nevnt. Det er mange måter å vise at man bryr seg på.

Han hjelper deg

snekre

En mann som er interessert er ofte klar til å hjelpe deg med det du måtte trenger hjelp til. Har du nevnt at du har et gjerde som skulle ha vært reparert så kommer han løpende med hammer og spiker. Frykter du mus på loftet? Han kommer garantert til å sette opp musefeller og sjekke dem titt og ofte. Nyt det!

Han blir sjalu

sjalu: Party

Hvis han du liker viser tegn til sjalusi kan du være helt sikker på at han nærer gode følelser for deg. Liker han kanskje ikke at du skal til kompisen din? Eller sender han meldinger til deg hvis du skal på byen med jentene? Det er hyggelig når noen bryr seg, og gir uttrykk for at de liker deg, men pass på så sjalusien ikke tar overhånd.

 

Det er lite som føles bedre enn å være forelsket, og enda bedre er det hvis følelsene blir gjengjeldt. Innimellom kan det være greit å ikke analysere alt og heller glede seg over koselige meldinger og turer og ta det hele litt som det kommer.

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...