Sliter du i varmen? Da bør du sjekke ut disse

Er du en av dem som sliter ekstra i varmen, eller er du kanskje på et stadiet i livet hvor hetetoktene kommer kastende på deg? Da kan disse «dingsene» være perfekt for deg. En praktisk vifte til å ha rundt halsen som blåser kjølig vind opp mot ansiktet, eller et håndkle som vætes og ristes slik at det blir isende kaldt. Passer utmerket på varme dager, under trening eller når hetetoktene tar fullstendig overhånd.

Det kan være ekstremt slitsom når temperaturkontrollen svikter i kroppen eller når det er så varmt ute at det nesten er umulig å bevege på seg. Nakkeviften henges rundt halsen og kan tas med overalt, det samme kan du gjøre med håndkleet.

Vifte rundt halsen på varme dager

Du har kanskje sett reklame for denne viften rundt forbi og ristet litt på hodet, men den er faktisk mer praktisk enn du kanskje tror. Heng nakkeviften rundt halsen og få deilig og avkjølende vind i nakken, samt mot ansiktet, når du føler at kroppen koker av varme. Viften ser ut som et headsett og er ikke skjemmende å hverken gå med eller å ha rundt halsen.

Skal vi tro alle de positive tilbakemeldingen som viften har fått så er dette virkelig noe alle som sliter i varmen kan ha god nytte av. Den avgir litt lyd, men ikke mer enn at den fint kan brukes både alene og i samme rom som andre.

Nakkeviften har innebygget oppladbart batteri og lades ved hjelp av USB. Viften har tre ulike hastigheter fra avkjølende bris til kjølig storm.

Nå kan du slippe den uutholdelige varmen som føles umulig å kontrollere enten det er varmen i luften som gjør det eller overgangsalderen med hetetokter.

Vil du lese mer om den praktiske nakkeviften så finner du den her. 

Fantastisk kjølehåndkle

Et kjølehåndkle er virkelig et must for alle som trenger en rask avkjøling i varmen, under trening eller hvis hetetoktene kommer kastende på deg. Dette håndkle er intet mindre enn et fantastisk produkt og du kommer garantert til å bli overrasket.

Kjølehåndkleet er også perfekt hvis du sliter med hodepine. Ha vann over håndkle, vri det og rist det. Når du rister håndkle blir det isende kaldt og du kan legge det over pannen, på hodet eller rundt nakken. Du slipper den kveldende varmen, eller smerten fra hodepine og håndkleet blir kaldt på et øyeblikk.

Er du i tvil om dette kjølehånkleet virkelig fungerer? Da kan vi forsikre deg om at det garantert kommer til å svare til forventningene. Vi i redaksjonen har nemlig testet ut kjølehåndkle og nå kan vi ikke leve uten!

Vil du se nærmere på dette unike kjølehåndkle så bør du ta en kikk her. 

Enten du blir varm på trening, i solen eller på grunn av hetetokter er det ingen grunn til å lide seg gjennom det hele. Både viften og håndkle kommer til å gi deg en helt ny hverdag. Ha håndkle eller viften rundt halsen når du trener, eller hvis du skal ut å reise til varmere strøk. De veier ikke stort og vil være til stor hjelp for deg.

Lykke til!

Denne artikkelen inneholder sponsede lenker fra Coolstuff.no

Womanizer- En revolusjon for alle kvinner

Intimitet og seksualitet er viktig å både utforske og nyte, og det er noe womanizer virkelig har satt i høysetet. Womanizer er et revolusjonerende...

Horoskop for Juni 2023

Da har vi entret juni måned og igjen står stjernetegnene i fokus. Hva har du i vente denne måneden og hva bør du gjøre?...

Blodtype A? Da er dette det beste kostholdet for deg

Blodtypedietten er en populær diett som hevder at blodtypen din påvirker hvordan kroppen din fordøyer mat og reagerer på ulike typer matvarer. Ifølge denne...

True Crime- Jenta i kisten

I 1977 ble 20-årige Stan kidnappet når hun stod i veikanten og haiket. Colleen Stan ble holdt fanget og torturert i syv lange år....

Dette bør du vite om overgangsalderen

Overgangsalderen er en naturlig fase i livet til kvinner, men det snakkes dessverre ikke nok om. Overgangsalderen er en tid hvor menstruasjonen stopper opp,...

Mangler du B12? Det kan være farligere enn du tror

Du har kanskje hørt om dem som har B12 mangel og som over tid føler at kroppen ikke lystrer som normalt? Det er veldig...