SPA og Ski- Dette hotellet bør du oppleve!

Det nærmer seg både vinterferie, og ikke minst, påskeferie. Og hva er vel bedre enn å senke skuldrene litt sammen og ta turen opp i fjellheimen. Kanskje er du en av dem som ikke roper hurra hver gang aktivetetsn «ski» blir nevnt, eller du er som Ole Brum og sier «ja, takk begge deler» Da er dette virkelig noe for deg. På Norefjell Ski og Spa kan du boltre deg i et flott ski anlegg og/ eller få behagelige SPA behandlinger. Du kan nyte varmen fra bassenget både ute og inne til fantastisk utsikt. I disse rare dager er det faktisk slik at hotellet har helt normale åpningstider.

Det eneste du må regne med å gjøre er å booke tid både for bespisning i restauranten og for SPA behandlinger, men det er ikke det vanskeligste du har måttet gjøre i korona tiden.

 

Det var ingen ringere enn vår alles Stordalen som åpnet hotellet i 2009 og det ble overhodet ikke spart på noe når hotellet ble bygget. Den dag i dag, 12 år etter åpningen, er hotellet like flott og luksuriøst som den dagen det ble bygget.

Hotellet har perfekt beliggenhet med Ski in og ski out, så du trenger hverken sette deg i bilen, eller traske milevis rundt for å kunne nyte gleden av vinter og snø.

Varmt både ute og inne

norefjell 2

Anlegget har innendørs og utendørs oppvarmet basseng. Med vakker utsikt er det nydelig å kunne kose seg i det varme vannet mens du ser ut over snødekte fjelltopper.

SPA avdelingen har 18 års grense, men det er likevel lagt opp til bading og hygge for hele familien siden barna kan bade i en annen avdeling.

Ønsker du en dag med skikkelig deilig velvære kan du bestille de SPA timene du ønsker. Alt fra enkel massasje til mer dypgående for slitne kropper. Du kommer garantert til å føle deg som et helt nytt menneske når behandlingen er over, og kanskje blir du litt trøtt også. Da kan det være godt å vite at du kan legge deg nedpå i en deilig og myk seng.

Norefjell hele året

norefjell våren

Norefjell ski og SPA kan du faktisk besøke hele året, og det er ingen tvil om at plassen er like flott på våren som på vinteren. Det kan være at det kun er åpent i helgene gjennom mai måneden, men fra juli er det full fart igjen.

Luksuriøse rom

norefjell suiter

Hotellet har rom for enhver smak, men med en suite får du god plass med egen liten terrasse du kan boltre deg på. Alle rommene har interiør som faller i smak hos de fleste og du vil fort kjenne roen senke seg.

Aktiviteter ute og inne

klatrevegg

Norefjell har flotte skibakker som man kan benytte seg av hvis man liker å stå på ski. Resturanten har alltid mat som smaker godt, selv for den mest kresne. I tillegg har hotellet en 16 meter høy klatrevegg med forskjellig vanskelighetsgrader. En god ting å sette barna til så de får brent av litt krutt etter en lengre kjøretur.

 

Hotellet har blitt kåret til beste SPA resort av både World Luxury Spa Awards og World Travel Awards. At kåringen er vell fortjent er hevet over enhver tvil. Gjør litt stas på deg og dine og ta turen vekk fra mutasjoner og frykt, og gi dere selve en langhelg dere sent vil glemme.

God tur 🙂

 

 

Slik blir du kvitt urinveisinfeksjon helt naturlig

Det er mange som til stadighet sliter med urinveisinfeksjon og det er ikke alltid det er behov for å ty til antibiotika. Det er...

Slik strikker du en enkel genser av restegarn

Er du en av dem som elsker å strikke så har du garantert garnrester igjen av alt du har strikket. Har du haugevis med...

Horoskop Februar 2023-Dette kan du forvente denne måneden

Ny måned med nye muligheter og ett skritt nærmere våren med sol og varme. Vi går en deilig tid i møte og kanskje er...

Slik kan du klare å bli mindre sjenert

Sjenanse er en følelse av ubehag eller nervøsitet som oppstår når man er i selskap med andre mennesker. Det kan være en reaksjon på...

Derfor bør du unne deg litt tid i en sauna så ofte du kan

Sauna er et rom eller en bygning som blir varmet opp til høye temperaturer og har vanligvis benker eller senger som folk kan ligge...

Slik holder du deg sunn og slank med Middelhavsdietten

Middelhavsdietten er et kosthold som er populær i områdene rundt Middelhavet, samt i land som Italia, Hellas og Spania. Middelhavsdietten er kjent for å...