Triksene som gir deg Serieorgasmer

- Annonse-

En orgasme er en følelse av velyst som sprer seg i hele kroppen, og det kunne du tenke deg mer av, ikke sant? Du har sikkert lest om det før, og hvertfall hørt om det, serieorgasmer. Det kan føles som en skjult hemmelighet som bare noen få innvidde får ta del i. Slik trenger det absolutt ikke å være. Faktisk så er det bevist at de som klarer å få én orgasme, i utgangspunktet også kan klare å få flere, samme kveld. Høres deilig ut ikke sant? Det er ikke så hokus pokus som du kanskje tror, men du må gi kroppen din litt hjelp på veien, og vi har funnet triksene som, nesten garantert, kan føre deg til nye høyder, gang etter gang.

De fleste kvinner får orgasme når klitoris stimuleres, noen får det også når det er en blanding av stimulering av klitoris og penetrering. En studie som ble gjort på 90- tallet konkluderte med at de fleste kvinner trenger fra ett til ti minutter for å nå sitt andre klimaks. Hvis du føler at kroppen er litt nummen og ferdig etter første klimaks finnes det så mange andre muligheter for å nå runde nr to, nr tre and so on. Du må bare vite hvilke knapper som må aktiveres. Vi kvinner er så heldige at vi er fulle av nytelsesnerver som kan stimuleres gang etter gang.

Slik får du serieorgasmer

serieorgasmer 1
Serieorgasmer er fult mulig for veldig mange, du må bare være litt tålmodig.

> Nytelsens inngang

Etter en orgasme er klitoris ofte litt nummen og ekstra følsom. Det er nå klitoris skal få litt hvile. Nå skal mannen få gjøre enda litt mer jobb, nemmelig, og dette trikset kommer du til å elske. Når han har fått sin utløsning så vil blodet i penis holde den stiv i opptil 5 minutter og det er nå du skal få nyte godt av det. Etter hans utløsning skal han holde penis gående helt ytterst i skjeden din. Dette området er fylt med sensitive nytelsesnerver som elsker å bli stimulert. Han skal ikke forsøke å penetrere deg, han skal bare la penis bevege seg rundt akkurat i inngangen til skjeden. Her er det bare å lene seg tilbake, lukke øynene, glemme alt som har med hverdagen å gjøre og ta imot nytelsen.

> Bygg opp til en ny orgasme

Selv om klitoris fortsatt er preget av første rundt kan indirekte stimuli ved siden av klitoris være neste på listen. Alt handler om å bygge opp til en ny orgasme og det kan også skje rundt denne fantastiske knappen som vi kvinner er utstyrt med. Pekefinger og tommelen formes til en V og fingrene legges så på hver side av klitorishodet. Beveg fingrene i V- formen ruggende frem og tilbake uten å ta på klitoris, nå skal området rundt stimuleres og være med på å vekke kroppen klar til nok en dyst. Det skal ikke føles vondt eller ubehagelig, men gi det ett minutt eller to, før du gir opp. Mye handler også om å være med kroppen på noe du kanskje ikke er så vant til.

> G-punktet

Har du, eller partneren, din funnet G- punktet ditt noen gang? Det ligger ca 5 cm inne i skjeden og oppover mot magen. Formet som en liten valnøtt ligger den der som en deilig hemmelighet som bare venter på at du skal oppdage den. Massér både G-punktet og et område som ligger bak G-punktet, én cm eller to lengre bak. Bytt på å massere disse to punktene og kroppen vil respondere umiddelbart, tro meg.

> G-punktet og klitoris

Har det gått litt tid kan du også prøve å massere både G-punktet og klitoris samtidig. Prøv å bruke den ene hånden til å stryke forsiktig fra klitoris og ned mot skjedeåpningen, press inn mot g-punktet med den andre. Nå vil det nok skje mye hos deg, og kroppen gjør seg klar, det vil du kjenne veldig godt.

> Stimuler brystene

Vi må ikke glemme brystene. Noen har enormt erogene bryster, mens andre liker ikke å bli tatt på overhodet. Men er du en av dem som liker kombinasjonen, bryster, klitoris og resten av pakken, så er det på tide at «jentene» får litt oppmerksomhet igjen. Brystvortene vil knipe seg sammen, og med en varm tunge som stryker over dem vil kroppen din skrike etter mer, kanskje du også?

> Øvelser gjør mester

Er du usikker, eller uten partner, finnes det alltid hjelp å hente fra en vibrator. Da kan du øve deg når du har «alene tid», så er det bare å gi partneren din noen hint underveis senere. Han kommer garantert til å elske at du kjenner kroppen din og at du vet hvordan du vil ha det. Husk at veien til orgasmen ligger like mye i hodet som i selve følelsen som oppstår inne i deg.

Gi slipp på alle forstyrrende tanker og gi deg hen til deilig nytelse. Intimitet, kropp og lyst skal ikke være flaut. Uansett hvordan vi ser ut er det viktig å tenke på at han velger faktisk å ligge der sammen med deg, han har lyst på deg, akkurat slik du er, akkurat nå.

Lykke til 🙂

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...