Horoskop August 2023

- Annonse-

En ny måned og heldigvis er det enda en sommermåned vi går inn i, før vi skrider sakte, men sikkert mot høst. August 2023 bringer med seg både kjærlige vibber og gode relasjoner og passer perfekt i en kombinasjonen med deilige sensommernetter. August 2023 starter med mye spenning når den store månen lyser opp himmelen i begynnelsen av måneden. Mange av oss vil bli utfordret til å gi slipp på gamle vaner og rutiner som henger over oss i hverdagen. 

Det kan dukke opp en følelse av begrensing så sørg for å velge dine strider med omhu hvis det hele brått blir litt for hett. Hold deg unna drama og ikke la deg provosere mer enn nødvendig. Mange gjør lurt i å sitte litt stille i båten, mens det verste blåser over. August 2023 vil likevel føles som en god og inspirerende måned med muligheten for mange nye og gode relasjoner. 

Væren

Tidlig i august 2023 blir du minnet på at du bør ta litt ekstra godt vare på vennene dine. Du er ofte den som får mye oppmerksomhet og du er veldig vant til at folk kommer til deg. Nå er det noen som har behov for deg. Ta kontakt med dem og la de få kjenne at du er tilstede når det er behov.

Selv om det ligger an til en utvikling i kjærlighetslivet ditt denne måneden, er pleien av vennskapene dine fortsatt oppgaven din for august. I tillegg ber stjernene deg om å legge bort skyldfølelsen og unne deg mer hvile.

Det kan føles som om du får flere oppgaver enn du klarer å håndtere denne måneden.  Føler du at det tynger deg, bør du be om hjelp. Det kan være godt å vite at det hele vil jevne seg ut mot slutten av august 2023.

Tyren

August er en av de mest sanselige for Tyren gjennom hele dette året. Stjernene ber deg likevel om én ting for at du skal kunne oppleve fremgang på alle områder i kjærlighetslivet: ta tak i utfordringene du har rundt tillit.

I august blir du også utfordrer deg til å bevege deg utenfor komfortsonen din. Det kan føles vanskelig for deg som liker det kjente og trygge. Men du vil føle stor mestring og det vil gjøre deg godt å utfordre deg selv litt.

Tvillingene

Planlegg for litt avslapning og ro, det vil sørge for at du slipper å gå på akkord med deg selv og bli utbrent. Det er mange som ønsker å tilbringe tid med deg. Selv om du har  mange venner, handler august først og fremst om én relasjon.

Gjør deg klar til å sette dine kommunikasjonsevner på prøve når spørsmål om intimitet dukker opp. Ikke bekymre deg. Du er i besittelse av talens gave og du kommer til å klare å både formidle behovene dine, samtidig som de kommer til å bli oppfylt.

Krepsen

Du gjennomgår for øyeblikket en forandring, og det kan føles stressende også for et fleksibelt vanntegn som deg. Hvis angstnivået føles høyt tidlig i måneden gjør du lurt i å holde deg inne og gi deg selv litt egenpleie.

Det vil komme gode nyheter angående karrieren din, eller et kreativt prosjekt senere i måneden, så vær tålmodig. Det handler ikke nødvendigvis om penger, snarere en kreativ tilnærming.

Du er kjent for å bry deg dypt om familie og venner, men vær forberedt på du kan oppleve endringer i din sosiale kretser fremover. Forandringer kan føles stressende, men du gjør best i å stå i dem, du kommer styrket ut av det.

Løven

I første halvdel av august kan du regne med at intimiteten i dine nærmeste relasjoner forsterkes. Du er klar for å skape nye relasjoner og vennskap. Løver er skapt for å bli skjemt bort og de neste ukene handler om å nyte livet og de små gleder .

Er du allerede i et etablert forhold kan du regne med at dere vil komme nærmere hverandre denne måneden, spesielt i perioden rundt fullmåne. Hvis romantikk for øyeblikket ikke er noe du tenker på, indikerer denne månefasen også muligheten for dypere vennskap.

Jomfruen

Denne måneden handler om å undersøke ditt indre sinn, bringe frem i lyset det som har vært skjult i mørket og erstatte gamle mønstre. Forandring skjer ikke over natten, så tillat naturen å gå sin gang. Ting har en tendens til å uventet falle på plass.

Helse og velvære vil sannsynligvis stå i fokus de kommende ukene. Stjernene ber deg også om å se på forbruket ditt og ber deg kutte ut giftstoffer fra kostholdet ditt.

Sørg for å ikke la fortiden tynge deg. Det som har skjedd har skjedd for en grunn. Du skulle lære noe og nå er det på tide å åpne deg opp for kjærligheten.

Vekten

Det som er ditt er ditt og vil ikke bli tatt fra deg. Hvis du føler at noe, eller noen, glipper mellom fingrene dine som sand så la det skje. Ved å gå på den veien som gir deg minst motstand vil du skape rom i livet ditt for en partner som er villig til å satse hele veien. Dessuten er det ikke din oppgave å overbevise andre om din verdi og betydning.

For deg som er engasjert i et forhold så er dette tiden for radikal vekst og utvikling. August ser deg og din kjære danse livets dans sammen. Den ser deg skape plass med et modig og åpent hjerte. Du vet ikke nødvendigvis hvor livet fører deg, og det er greit. Du bør sørge for å nyte øyeblikket som er nå.

Når det gjelder arbeidet ditt bør du gledelig ta på deg lederrollen. Du vil gjenoppdage din kraft og ha kreative ideer som vil gi deg respekt og anerkjennelse.

Skorpionen

Det kan være vanskelig å komme nær deg som er Skorpion, men når noen først gjør det, innser de at du ikke er så skummel som de trodde.

August sørger for at du går inn i en svært effektiv og produktiv periode. Sørg likevel for å bruke litt av energien din på vennene dine. Bruk tiden din på de som alltid har støttet deg og ta kontakt med noen du ikke har snakket med på en stund. De trenger deg og du vet selv hvem det gjelder.

Din reise denne måneden er å se på de barrierene som hindrer deg i å vise frem den mest autentiske versjonen av deg selv. Men husk at du ble ikke sendt hit for å stille deg i bakgrunnen slik at andre skal føle seg komfortable.

Skytten

Stjernene sier at du vil oppnå noe denne måneden som er verdt å feire. Skulle det oppstå uenighet mellom deg og en venn så legg stoltheten til side og vær den som ber om unnskyldning. Det er ikke alltid det lønner seg å være sta og stå på sitt. Øv deg på å tilgi, det vil gjøre livet ditt enklere.

Sørg for at du alltid har en koffert pakket. Du vet aldri når sjansen til å hoppe på et eventyr kan melde seg. En geografisk utvidelse blir også antydet for de kommende månedene, spesielt innenfor karrieren.

Husk at ved å akseptere fortiden din vil du etter hvert finne fred med hvor du er, og åpne deg for de mulighetene som kan dukke opp din veg.

Steinbukken

‘To’ er ditt magiske tall denne måneden. Hvis du vurderer å inngå partnerskap med noen og/eller utvide virksomheten din, betrakt dette som en bekreftelse fra guddommelige krefter ovenfra.

Å tenke stort og ta dristige valg vil lønne seg på flere måter enn du kan forestille deg. Det kan være du vurderer å gå veien som lærer eller mentor. Stol på at du har den visdommen og ydmykheten som kreves for å veilede de som går samme vei som deg.

Når det gjelder kjærlighet og relasjoner så prøv å utvide hjertet og ditt. Gjør en bevisst innsats for å forstå hvor den andre kommer fra og hva som muligens kan ha utløst ulike uenigheter. Du har makten til å skape en trygg havn for dere begge med kjærlighet og omtanke.

Vannmannen

August blir er en spesiell måned for Vannmannen og bruk gjerne denne perioden til å ta det med ro og skjem deg bort.

Stjernene råder deg til å være ekstra forsiktig med ordene dine under fortrolige samtaler og ber deg bestemt om å jobbe med grensene dine. Samtidig blir du oppmuntret til å åpne hjertet ditt, og ta sjansen på å satse.

Hvis det er noe tiden din på jorden har lært deg så er det at universet er velvillig og at det aldri legger noe på din vei som du ikke er rustet til å håndtere. Med andre ord, du har styrken og motet som kreves for å snu en situasjon slik at du får ting til å fungere for deg i stedet for mot deg.

Fiskene

Universet gir deg muligheten til å gjøre om sammenbrudd til gjennombrudd og permanent endre situasjonen på en måte som støtter vekst og utvikling.

Tankene dine vil være opptatt med å utforske nye konsepter og ideer, og det vil kreve litt tid alene for å komme frem til de riktige løsningene. Sørg for å ta mange notater under denne månefasen, da du plutselige kan åpenbaringer som kan hjelpe deg videre på veien.

Du oppfordres til å bringe mer struktur inn i hverdagen din. Selv om du er i stand til å tilpasse deg de travle og kaotiske periodene, kan det lønne seg å legge litt krefter i planlegging.

Lykke til med august 2023 og gjør det beste ut av hvert øyeblikk.

- Annonse-

Disse ormene og slangene finnes i Norge

Norge har en begrenset, men interessant fauna når det gjelder krypdyr. Selv om vi ikke har et stort antall arter, er de som finnes,...

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...