Horoskop Desember 2023

- Annonse-

Vi nærmer oss slutten av 2023, men før vi forbereder oss på det nye året, la oss få mest mulig ut av desember. For å hjelpe deg med nettopp det får du her en oversikt over hva desember 2023 har i vente for deg. 2023 har vært et tøft år for mange og det er nok flere av oss som virkelig håper at det kommene året har mer å by på i positiv retning enn hva vi har vært gjennom til nå.

Desember er en måned fylt med hyggelige sammenkomster og ikke minst koselige stunder inne, gjerne med noen du er glad. La horoskopet og stjernene for desember 2023 vise deg hva du har i vente fremover.

Væren

Denne måneden har du fult fokus på å nå målene du har satt deg, samtidig som du setter deg nye visjoner for fremtiden. Enten det handler om hva du vil drive med fremover, eller hvordan du skal nå målene dine. Nå er tiden inne for å sette ut i praksis det du ønsker deg.

Du har heldigvis innsett at dette ikke er en reise du behøver å gjøre alene. Det er stor mulighet for at du skaper deg relasjoner som hjelper deg å komme deg fremover. Hvis du lurer på hvem du skal samarbeide med videre kan du sette opp en liste over hvem som passer til dine fremtidige prosjekter.

Fra midten av desember 2023 blir du tvunget til å roe ned tempoet litt og tenke før du handler. Det er noe du mangler så ta en pause og se for deg målet ditt.

Mot slutten av måneden vil du føle at du blir trukket mot egenkjærlighet, samtidig som tar en kikk på det du er usikker på. Nå er tiden inne for å legge ut på en ny reise hvor du lærer deg å sette pris på deg selv.

Tyren

Har du savnet litt ekstre kos og hygge i det siste? Sørg for at du ikke haster inn i noe uten at du har tenkt godt igjennom det. Finn ut hva det er du virkelig vil og ikke overse de forholdende du allerede har, enten de er romantiske eller på det vennskapelige plan. Nå er tiden inne for å gå mer i dybden og gi dem næring.

Mot midten av desember 2023 vil du få muligheten til oppleve et eventyr. Dette kan være en reise som ligger foran deg, enten fysisk eller mentalt. Uavhengig av hva som venter deg vil dette eventyret være ditt hovedfokus gjennom måneden. Gled deg over det som kommer og la deg bli inspirert.

Det kan være du føler du har gått glipp av noe du burde ha fått med deg, men denne perioden er perfekt til å se tilbake på gamle samarbeid og relasjoner. Du kan gå glipp av noen samarbeid med betydelige ressurser som du fortjener å være en del av hvis du ikke tar en kikk på fortiden din. Mot slutten av måneden vil du få de svarene du søker.

Tvillingen

Det er mye press rundt samarbeid og teamwork denne måneden, og både du og din samarbeidspartner trenger at denne oppgaven blir en suksess. Forbered deg på noen oppturer og nedturer, men nøkkelordet for å komme gjennom denne tiden er «fred». Finn måter å bringe ro til begges hverdag, og hele prosessen vil gå smidigere. Ikke bekymre deg. Du kan absolutt klage, men gjør det privat, og behold roen.

Denne måneden vil få deg til å reflektere over samarbeid. Kanskje får du noen ideer om hvordan du kan samarbeide bedre med andre. Å bruke en nær person i livet ditt til å brainstorme ideer med vil vise seg å være vellykket akkurat nå.

Denne samarbeidsånden vil også strekke seg til områder utenfor arbeidet. Desember er en god måned å tilbringe tid med de nærmeste. Prøv også å fikse opp i eventuelle problemer som har ligget og ulmet en stund.

Krepsen

Kommunikasjon blir et stort tema for deg denne måneden. Du vil bli inspirert til å la folk få vite hvordan du egentlig føler deg, og med det sette nødvendige grenser. Vær forberedt på en hendelse som vil få deg til å endre de daglige rutinene. Ved å gjøre noen nødvendige endringer vil du bli belønnet med mer romantikk og moro i livet ditt.

Vær imidlertid litt på vakt. Mot midten av måneden vil den morsomme måten å kommunisere på plutselig stoppe opp. Det føles som om folk er fast bestemt på å misforstå deg. Her vil du finne løsningene ved å ta tak i problemene. Du vil klare å få de rundt deg til legge følelser og meninger på bordet.

Mot slutten av desember 2023 vil du føle deg ekstra komfortabel med å uttrykke følelsene dine, både de gode og de dårlige. Denne følelsesmessige rensningen kan hjelpe deg med å komme frem til gode løsninger på problemene rundt deg. Gled deg til å starte det nye året med friskt mot.

Løven

Når løven blir utsatt for kjedelige hverdager uten moro fungerer du dårlig. Du kjeder deg og føler deg ekstremt klar for en endring. Dette kan gjøre seg gjeldene i form av en stor opprydning før du innser at det er noe dypere som må til. Hva er du som ikke fungerer for deg og hvilke endringer trenger du?

Hvis du overser behovet for endringer og velger fest og moro i stedet vil frustrasjonen bygge seg opp, spesielt mot midten av måneden. For å håndtere dette må du sørge for å komme i balanse. Det innebærer hvile og alenetid,

Forbered deg på å ta et steg tilbake fra det som fyller dagene dine. Da vil du få et klart overblikk slik at du ser akkurat hva det er du må endre på.

Jomfruen

I starten av desember 2023 er du fyllt med kreativitet. Alt flyter som det skal, enten det er de gode samtalene med gode venner, eller det er håndarbeid. Bruk denne energien i desember 2023 til din fordel og utvikle talentene til det fulle.

Vær likevel forberedt på at i det øyeblikket du nærmer deg midten av måneden vil ting roe seg ned litt. Det som så klart ut kan plutselig fremstå litt tåkete. Dette er på ingen måte noen krise, men det er et tegn på å ta det litt roligere og ha litt mer fokus på hva du egentlig driver med. Ikke glem dine emosjonelle behov når du har så mye fokus på det kreative.

Mens du er i denne litt rolige perioden kan det være du innser at det er noen mål eller vennskap som ikke lenger er hva det en gang var. Du gjør lurt i å reflektere godt gjennom hva behovene dine er. Tillat følelsene dine å komme opp til overflaten slik at du kan møte dem og gjøre de endringene som må til.

Vekten

Denne måneden føler du et behov for å styrke det følelsesmessige fundament ditt. Det har vært mye som har skjedd i det siste og du ønsker å håndtere alt på en enkel måte. Du burde starte med å jobbe med tankene rundt din egen selv verdi. Du er ikke vant til å fokusere så mye på deg selv, spesielt ikke den siste tiden, så du må regne med at det tar litt tid å bli vant til det.

Gjennom denne emosjonelle perioden kan du du kjenne på et behov for å ta mer kontakt med familien. Desember er en tid full av festligheter, men sørg for at du setter av tid til familien og dem du er glad i.

Desember 2023 gir også rom for å tenke gjennom både hva du etterlater deg og hvilket renomé du har. Hvem er du? Det er det store spørsmålet som du kommer til å tenke på fremover.

Skorpionen

Du har ikke vært spesielt positiv i det siste, og det ønsker du å gjøre noe med. Du er svært klar over ordtaket » Hva du tenker, er den du blir» og du prøver iherdig å bli den beste utgaven av deg selv. Det er det denne måneden kommer til å bestå av, å gjøre det som må til for at du skal bli den beste utgaven av deg selv.

Du kjenner virkelig på et stort behov for å uttrykke deg selv litt mer og denne måneden sørger for at du får gjort nettopp det. Ikke vær så opptatt av å være den beste, men få heller fart på kreativiteten. Jo mer du gjør, jo mer moro vil du få det.

Ta kontakt med dem rundt deg denne måneden og prat om det som ligger ditt hjerte nærme. Fjern alt av frykt og sårbarhet, det kommer du til å vinne på.

Skytten

Denne måneden snur solen og lyset skinner dermed på ditt stjernetegn, og du kommer i en «nytt år, ny meg «-stemning. En liten advarsel, en bedring av seg selv er flott, men selvforakt er ikke det.

Slutt å plukke deg selv fra hverandre og heller minn deg selv på hvorfor du er så fantastisk. Alle har flotte egenskaper, og du må huske dine. Bruk nymånen i ditt tegn til å lege det gamle og fornye den nye og forbedrede versjonen av deg selv.

Å styrke din egenverdi kan ta litt tid og arbeid, men det er absolutt verdt det. Mot slutten av måneden vil du føle deg klar til å slippe taket i fortiden og bevege deg videre i en mer styrket tilstand. Dette kan være en smertefull prosess. Men fortsett å bevege deg fremover, og resultatene vil overraske deg.

Steinbukken

Steinbukkens periode starter i desember, og du vil bruke denne perioden til å fremstå som den beste utgaven av deg selv.

Et spesielt område du bør fokusere på er den nære kretsen din. Du vil være ekstremt bevisst på hvilket selskap du holder deg i, og det vil bli tydelig når du knytter noen nye bånd i desember. Ikke alle passer for deg – bruk intuisjonen din til å finne ut hvem som er verdt tiden din.

Alle øyne vil være rettet mot deg jo nærmere bursdagen din du kommer. Selv om bursdagen din har en tendens til å bli overskygget av «den mest fantastiske tiden på året», bør du sette av tid til å feire deg selv. Du vil føle deg kreativ og skarp denne måneden så prøv å dra nytte av det og la ideene strømme.

Mot slutten av desember 2023 vil du slippe tak i noen viktige relasjoner, eller til og med selve forholdet. Forstå at dette er til det beste. Ledetrådene om hvem, eller hva, du trenger å slippe tak i vil være subtile, men hold øynene åpne og stol på magefølelsen din. Du vil være på rett spor.

Vannmannen

Du føler deg litt introvert denne måneden. Sannsynligvis fordi du tilbringer mesteparten av tiden under tepper hjemme. Du reflekterer over deg selv og dine relasjoner. Sørg for å holde et øye med hvem som virkelig støtter deg og hvem som ikke gjør det. Vurder om de som ikke heier på suksessene dine bør være så nær deg som de er. Du vil tiltrekke deg nye relasjoner fremover, noen med gode hensikter og andre ikke. Husk å beskytte deg selv.

Dette kan være en frustrerende tid. Det er ikke gøy å tenke på at folk kanskje ikke er der for deg. Men denne perioden er nødvendig for fremtiden. Det kommer til å ende godt og  resultatet vil være mennesker som virkelig er der for deg. Du vil klare å fjerne dem som bare ønsker å suge til seg energien din. Nå er tiden inne for å skjerpe evnene og se hvem som er hvem. Som et resultat vil du ende opp med å sette mye mer pris på de ekte vennene dine.

Du vil også se noen vaner hos deg selv som kanskje holder deg tilbake denne måneden. Det er rikelig med muligheter for vekst, men du må gripe dem. Si meningen din, del ideene dine og adresser de dype bekymringene slik at du kan blomstre slik du fortjener.

Fiskene

Kjære deg, ikke vær så hard mot deg selv. Du har følt deg litt nede i det siste og synes du ligger litt bakpå når det kommer til målene du ønsker å oppnå. Men fortvil ikke, du er på rett veg. Det finnes enkelte ting du kan gjøre annerledes, men å gi deg selv juling fordi du henger litt etter, har ingenting for seg. I stedet bør du bruke energien din på å reflektere over hva som fungerer og hva som ikke fungerer, slik at du kan gjøre ting annerledes fremover.

Det kan være du trenger å gjøre om litt på planene dine og det er helt i orden. Tillat deg selv å tenke kreativt og til å tenke over hva du ønsker deg for fremtiden. Pass på så du ikke deler disse tankene med andre. Nå er tiden inne for å se positivt på fremtiden og fylle dagene med gode relasjoner og samtaler.

Mot slutten av desember 2023 så vil du føle deg klar for å igangsette nye rutiner og fremstå som en ny og bedre versjon av deg selv. Minn deg selv på at livet handler om balanse. Jobb smart og slapp av når du kan.

Lykke til med den siste måneden i 2023!

- Annonse-

Disse ormene og slangene finnes i Norge

Norge har en begrenset, men interessant fauna når det gjelder krypdyr. Selv om vi ikke har et stort antall arter, er de som finnes,...

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...