Horoskop for Juni 2023

- Annonse-

Da har vi entret juni måned og igjen står stjernetegnene i fokus. Hva har du i vente denne måneden og hva bør du gjøre? Spørsmålene rundt livene våre både når det kommer til kjærlighet, jobb og økonomi er mange. Vi skal være glad vi ikke vet alt vi har i vente for fremtiden, men i blant er det spennende å se hva det er vi har foran oss og hva vi bør gjøre for å få det beste ut av det livet vi har. Her finner du ditt horoskop for juni 2023 så gled deg.

Juni er god måned for mange av oss. Første sommer måned, nettene er korte og dagene lange. Vi har mye å glede oss til uavhengig av hvilket stjernetegn vi har.

Væren

væren

Denne måneden bør du ta det litt pent for nå ligger det litt drama og ulmer. I løpet av måneden vil du føle behovet for å sette noen grenser og det gjelder spesielt i forbindelse med jobben din.

Du kommer godt ut av det denne måneden når det kommer til kommunikasjon, og stjernene sørger også for å gi deg en liten selvtillitsboost.

Hvis du har ventet på den rette tiden for å be med deg ut en du har ett godt øye til, eller du ønsker å ta opp noen utfordringer på jobben så er dette den retter tiden å gjøre det på.

Tyren

tyren

Hvis du er en av dem som enten er i et forhold eller dater så kan du glede deg til første uken av juni for den blir fantastisk. Er du fri og frank kan du se frem til mange koselige opplevelser som vil bringe deg tettere og nærmere vennene dine.

Du står foran en artig sommer så vær ute sent og dans til solen står opp. Gled deg over alle de gode øyeblikkene, de vil det bli mange av fremover.

Du vil også få hjelp til å sette grenser der det er behov for det. I slutten av måneden kan det være du ønsker å slappe av, og det er også helt greit.

Tvillingen

tvilling

Nå kan du regne med å gå inn i en ny syklus når det kommer til relasjoner og forhold. De neste ukene vil du kanskje finne en ny bestevenn eller du vil nå et nytt nivå av intimitet i et romantisk forhold.

Juni måned ber deg om å ta en kikk på grensesettingen i livet ditt. Du må huske at de ikke er vegger. Hvis du lukker deg for mye inne følelsesmessig kan du gå glipp av flotte muligheter til å skape gode og meningsfylte bånd og relasjoner.

Krepsen

krepsen

Nå starter endelig din periode kjære kreps. Du har mye i vente som ligger foran deg. Juni oppfordrer deg til å utforske din skjønnhet. Ta steget et skritt lengre og sørg for skikkelig glam.

Du har snart bursdag så sett i gang med planleggingen. Det vil være full fart på deg helt frem til din periode starter som er 21 juni, og når du kommer dit kan det være du trenger å slappe av litt.

Du stråler gjennom denne måneden og du kommer til å få en masse oppmerksomhet og kjærlighet av venner og familie. Gled deg.

Løven

løven

Alle krepsene som enten er i et forhold eller er i ferd med å tre inn i et kan virkelig glede seg. Nå blir livet fylt med glede og kjærlighet, spesielt den første uken av juni.

For deg som er singel kan du bruke dagene til å slappe av og ta ekstra godt vare på deg selv. Du vil likevel få gode dager med lave skuldre og positivitet.

Regn med en hektisk periode fra midten av juni, men husk å slappe av mellom slagene. Løven er et kattedyr og har behov for mye søvn og hvile for å klare å holde tritt.

Jomfruen

jomfruen

Denne første perioden av juni kan bringe med seg noen problemer for jomfruen så sørg for å ligge lavt. Det vil bedre seg og du vil få en ny utvikling i en viktig relasjon. Det kan være du kommer en god venn nærmere eller at du rett og slett bytter ut en partner.

Stjernene ber deg om være ærlig med deg selv. Hva trenger du for å være den beste utgaven av deg selv? Dette gjelder i alle typer relasjoner du har enten det er med en partner eller i et vennskap.

Du står foran opplevelser og erfaringer som du kommer til å huske resten av livet, selv om du skulle oppdage at noen ikke var helt som du trodde.

Vekten

vekten

Alle stjernetegnene blir bedt om å ta en kikk på balansen mellom jobb og privatlivet denne måneden, men dette er spesielt viktig for vekten. Du blir bedt om å sørge for nok hvile og ikke gå på kompromiss med deg selv.

Denne måneden er du mer sjarmerende enn noen gang og i de kommende ukene vil du få mange nye venner. Du vil skape relasjoner som kommer til å spille en stor rolle i din videre utvikling.

Heng med og kos deg, men sørg for at du tar vare på deg selv i prosessen. Du kan ikke være på toppen av verden hele tiden, du må sove også.

Skorpionen

skorpionen

Nå kan det dukke opp nyheter som du har ventet på så sørg for å sjekke mail og telefon jevnlig.

Juni er den perfekte måneden for skape nye relasjoner og knytte til seg nye kontakter. Både selvtilliten og karismaen din er på topp så benytt deg av det til det fulle.

Ta for deg av det livet har å by på, du har mye moro i vente, men du må regne med en litt rolig stund i slutten av måneden. Den bør du bruke til å slappe av og lade opp til neste intense runde.

Skytten

skytten

Den første helgen i juni tar med seg litt kaotiske tilstander din veg. Ikke alle klarer å håndtere energien til Skytten så det kan oppstå litt konflikter med venner og kjente. Sørg for å bruke denne perioden sammen med en, eller noen, som kjenner deg godt.

Stjernene ønsker at du skal ta en ekstra kikk på hvordan jobben din influerer din mentale helse. Du liker å ha mange jern i ilden, men ingen har behov for en Skytte som ikke tar vare på seg selv.

Du har ikke tid til å bli utbrent så pass på hvordan du sprer energien din og bruk den der det er viktig.

 Steinbukken

steinbukken

Nå ber stjernene deg om å ta en kikk på hvordan du egentlig har det. Sørg for at du ikke er, eller blir, overarbeidet. Ikke spre energien din mer enn nødvendig.

Denne perioden bør du ta frem kreativiteten i dag, kjenn på følelser og ikke sett standarden eller målene for høyt. Du er god på kommunikasjon og kan lett vinne enhver diskusjon, men i blant kan det være greit å ikke bruke så mye energi på det heller.

Mot slutten av måneden bør du sørge for å være så direkte som mulig slik at det ikke oppstår unødvendige misforståelser eller konflikter.

Vannmann

vannmannen

Vannmannen er kjent som den mest humane av alle stjernetegnene, men gjennom denne perioden må du passe deg så du ikke sliter ut de rundt deg. Sørg for å ikke ta hverken andres tid eller energi for gitt.

Alle er ikke som deg, og du kan fort være litt energikrevende for dem som ikke har samme engasjement som deg selv.

Du kan glede deg til en måned med en mengde med flotte og innholdsrike opplevelser. Sørg for å få nok søvn og hvile mellom slagene, hvis ikke kan det gå galt.

Fiskene

fiskene

Fisken kom seg trygt gjennom drama forrige måned og dette vil fortsette inn i juni. Denne måneden vil stjernene sørge for at at du bruker nok tid sammen med vennene dine. Bruk tiden din sammen med de som løfter deg opp og som har samme energi som deg.

Du kommer også til å komme i kontakt med mange nye mennesker denne måneden og du kan regne med at du får nye venner. Noen vil du komme tett på, mens andre kun blir til bekjentskaper. Husk å ta vare på de du allerede har, gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden.

Lykke til og kos deg med juni!

 

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...