Horoskop Juli 2023

- Annonse-

Sommeren er i gang for fult og stjernene har mye i vente for deg. Dette er en måned som kanskje kan føles litt følelsesmessig utfordrende for mange, men stå i det, for du kommer ut av det som en ny og sterkere person. Det vil dukke opp noen store spørsmål i juli som du bør ta tak i. Vil du fortsatt ha det du har jobbet for eller føler du deg litt innestengt? Det høres kanskje tungt ut, men fortvil ikke. Stjernene antyder at du vil få tid til litt moro også mens du filosoferer over egen eksistens.

Enten du tror på stjernetegn eller ikke kan det faktisk være med på å gi deg noen svar i dagliglivet. Kanskje finnes det rom for endringer og kanskje er det på tide å gå litt i seg selv. Kos deg med den aller fineste sommermåneden og ha troen på deg selv.

Væren

Du føler deg litt sliten og oppgitt og noe med arbeidslivet ditt fungerer ikke helt slik det burde. Selv om alt ser litt svart ut nå finnes det lys i tunellen. Denne måneden kan nemlig irritasjonen din gå over i handling. Du er endelig klar for å gjøre noen endringer.

Denne motivasjonen for endring vil også gjelde utenfor karrieren din, spesielt fra midten av måneden. Du vil kjenne på en indre drivkraft for endring, både i forhold, tanker og i handlemønstre.

Sørg for å lage rom  for refleksjon og avslapning. Du må kanskje trekke deg tilbake fra verden en stund for å få klarhet i alt.

Mot slutten av måneden kan det oppstå litt dramatikk i kjærlighetslivet og i romantikken. Stjernene signaliserer at en eks kan komme tilbake, eller at et gammelt sår kan bli gjenåpnet. Vær sterk og oppretthold fokuset på deg selv. Når august kommer, vil du være på et bedre sted.

Tyren

Nå er du litt hard mot deg selv igjen. Frykten for å mislykkes kan ofte få deg til å være altfor forsiktig, og i juli vil du legge merke til at utfordringene dukker opp oftere og oftere. Nå er det er på tide å løse dem, uansett hvor ubehagelig det kan føles.

Du må reflektere over tendensen din til å trekke deg tilbake til komfortsonen når du føler deg usikker. Tenk over hva du kan oppnå hvis du gir slipp på bekymringer og prøver å være litt friere i stedet.

Juli er også måneden hvor du bør fokusere på ting du liker, ting som virkelig jorder deg. Har du en hobby du alltid har elsket, men ikke har funnet tid til? Nå er tiden inne for å gi det et forsøk igjen.

Tvillingen

Samarbeid er viktig for at du skal kunne oppnå drømmene dine, men kanskje er du litt for avhengig av «teamet» du har rundt deg. Det vil alltid finnes ting du ikke liker å gjøre, men du kan ikke unngå dem for alltid. Selvstendighet og vekst er også nødvendig. Det vil ikke alltid være gøy, men det er avgjørende for at du skal kunne lykkes fremover.

Denne måneden kan du føle at andre mennesker ikke forstår deg helt. Da gjør du best i å ta et skritt tilbake og se litt på tilnærmingen din.

Vær åpen for å møte andre, og søk gjerne likesinnede. Nye bekjentskaper og relasjoner kan være med på å gi deg en etterlengtet bølge av inspirasjon, slik at du enklere kan du målene du har satt deg.

Juli vil også være en måned for refleksjon. Se godt på hvordan du kommuniserer. Nå er det viktig at du er både tydelig og ærlig i kommunikasjonen din fremover. Snakk ut om følelser og gå litt i deg selv.

Krepsen

Det er fristende å prøve å kontrollere alt, men nå er det på tide å løsne grepet litt. Denne måneden vil dessverre gi deg litt negative konsevenser av at du alltid prøver å ha kontroll på alt.

Du har en tendens til å bli mer kontrollerende og kritisk når du føler deg urolig, men vær forsiktig med hvordan dette kan påvirke de du har rundt deg.

Juli vil markere starten på 18 måneder med fokus på arbeid, og du vil være mer åpen for å forfølge det du er lidenskapelig opptatt av. Du vil oppdage at det å stole på magefølelsen vil føre deg til suksess.

Du vil også oppleve en periode hvor du vurderer din egen verdi. Altfor lenge har du overbevist deg selv om at du fortjener mindre, dette må du gjøre noe med.

Du er verdt så mye mer og du fortjener å lykkes med målene du setter deg. Slipp taket i de negative tankene og gi deg selv tillatelse til å satse og lykkes.

Løven

Det er noen aspekter ved rutinene dine som kan føles både begrensende og litt tunge. Du har evnen til å ha full kontroll, men det er viktig å følge med på livets opp- og nedturer. Dine behov og følelser fortjener også å bli ivaretatt.

Dette vil for mange være en måned med store endringer og forbedringer. Hvis du fokuserer på å forbedre deg selv samtidig som du setter av tid til moro, er sannsynligheten stor for at du kan du ende opp på et flott sted i slutten av juli.

Det kan være du skal ut å reise eller du kan få muligheten til å lære noe nytt. Du kommer uansett til å bryte ut av den normale, hverdagslige rutinen og bli eksponert for noe ukjent og annerledes.

Jomfruen

Du har en egen evne til å fremstå som både sterk, kontrollert og litt skremmende. Denne delen av deg vil bli forsterket denne måneden. Prøv å bruke det til noe positivt. Kanskje du kan bruke den energien til å organisere en fantastisk begivenhet, eller hjelpe noen som står deg nær på rett vei.

I løpet av juli vil du bli utfordret til å skifte fokus fra det praktiske til det følelsesmessige. Hold øynene åpne for muligheter til å knytte nye forbindelser og lytte til andres synspunkter.

I blant kan det være mye hjelp i følelsesmessige beslutninger. Det er viktig å være logisk, men du som jomfruen kan være litt for pragmatisk til tider, og du har godt av å lytte litt til følelsene innimellom.

Vekten

Du har en tendens til å være den stabiliserende kraften når det gjelder privatlivet ditt. Du er kjent for å opprettholde freden og sørge for at alt går som det skal. Denne måneden kan det bli noen endringer her.

Arbeidet ditt vil kreve mer oppmerksomhet, og som et resultat av det kan energien din fort tappes. Det betyr at du må bli flinkere til å delere og ikke ta alt ansvaret selv.

Juli markerer starten på en interessant periode i livet ditt, spesielt når det kommer til nære relasjoner. Du vil bli utfordret til å forstå verdien av vennskapene dine og vurdere hva du får og hva du gir. Ta en kikk og se om det er balanse i forholdene dine.

Skorpionen

Du kan til tider fremstå relativt skråsikker og du bryr deg ikke om hva andre sier. Noen kaller det sta, du kaller det lidenskapelig. Men sannheten er at du ikke alltid har rett. Du kan ikke vite alt. Denne måneden bør du åpne sinnet ditt for andres perspektiver, det kan faktisk hjelpe deg en hel del.

Å gi litt slipp kan hjelpe deg til å oppnå noe positive endringer i livet. Det er på tide å utfordre noen av dine nåværende måter å gjøre ting på. Det finnes potensiale for sunnere, mer hjelpsomme rutiner og vaner som kan forbedre livet ditt. Du må bare være åpen for å se dem.

Denne prosessen kan føles svært utfordrende. Å gi slipp kan bringe opp gamle sår knyttet til gamle problemer. Husk at du ikke lenger er den samme personen som du var før. Du har vokst, og du har kommet lengre. Gi deg selv en sjanse, du kommer garantert til å bli positivt overrasket over resultatet.

Skytten

Du har vært svært motivert for å bygge karrieren din og komme deg opp og frem i livet. Selv om du tror at du må gjøre alt alene er ikke det helt tilfelle. Å knytte kontakt med andre mennesker vil gi deg mer kraft til å nå målene dine.

Nye relasjoner, og samarbeid med andre, vil også bidra til at kreativiteten din vil blomstre, hjelpe deg med å se nye løsninger og jage etter enda bedre versjoner av suksess. Du har mye å tilby i et partnerskap eller i et samarbeid, og stjernene vil hjelpe deg.

Din tro på deg selv kan vakle mot slutten av måneden. Ikke la den falle for mye. Husk hvor mye du bidrar med og minn deg selv på hvor langt du har kommet. Du lykkes best når du er autentisk og har selvtillit.

Steinbukken

Du har i det siste fokusert for mye på ulike begrensninger du har i livet. Du har hatt en stram økonomi, en streng rutine og en kontrollert tilnærming til det meste.

Med fullmånen i tegnet ditt denne måneden vil du bli oppfordret til å grave dypere og arbeide med de kompliserte følelsene. Følg drivkraften, og du vil ende opp med en mer positiv tankegang.

Under kontrollbehovet ligger det mye skjult lidenskap og mye glede. Slipp løs denne personen og det kan hjelpe deg med å få bedre kontakt med andre, samtidig som du tiltrekker deg nye og spennende ting i livet.

Det kan være på tide at du tillater deg å bli mer emosjonelt knyttet til noen, enten det er en kjæreste eller en venn. De venter på at du skal ta initiativet, stol på dem rundt deg og deg selv.

Vannmannen

Juli er måneden hvor du bør gå litt inn i deg selv og se på hva som hindrer deg i å uttrykke deg fritt og vise de ekte følelsene.

Du har mennesker rundt deg som ønsker en nærere relasjon, både når det kommer til følelser, ærlighet og intimitet. Som vannmann må tørre å stole på både deg selv og de rundt deg, det vil gi livet ditt mer glede og innhold.

Du kommer til å lære litt om kommunikasjon de kommende månedene, spesielt når det gjelder å uttrykke dine innerste tanker og følelser. Det kan føles ukomfortabelt i begynnelsen, men ikke gi opp. Det er verdt prøvelsen.

Alt du skal gjennom nå i juli handler om å bli den beste versjonen av deg selv. Når du begynner å adressere disse utfordrende områdene, vil alle forholdene dine bli så mye bedre. Det er vel verdt det selv om du kommer til å føle deg veldig sårbar.

Fisken

Akkurat nå har du noen personer i livet ditt som ikke har den beste innvirkningen på deg. Det er ikke dårlige relasjoner, men det er noe som trekker deg vekk fra det du faktisk ønsker og trenger å gjøre, og mot noe mer destruktivt. Det kan være på tide å trekke seg tilbake, eller i det minste prøve å gjenopprette balansen.

Dette går hånd i hånd med et stort og viktig tema som blir viktig for deg de kommende månedene, nemlig selvstendighet. Du vil lære hvor mye du kan oppnå alene, hvor dyktig du er til å få store ting til å skje. Prøv å drive med nye hobbyer på egen hånd og se hvor det fører deg.

Du går en spennende tid i møte. Du vil jobbe hardt med å enten etablere nye rutiner og vaner eller å gi slipp på dem. Utfordringen vil være å innse hvilke vaner som er verdt å beholde, og hvilke som bør kastes.

Noen ganger trenger vi en venn eller partner som kan hjelpe oss med å sortere ut ulike  følelser, så støtt deg til en person du stoler på. Du klarer dette.

Lykke til og god sommer!

- Annonse-

Disse ormene og slangene finnes i Norge

Norge har en begrenset, men interessant fauna når det gjelder krypdyr. Selv om vi ikke har et stort antall arter, er de som finnes,...

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...