Horoskop Oktober 2023

- Annonse-

I det vi går inn i oktober 2023 kan du regne med å gå gjennom en transformasjon som kommer til å gi deg fornyet energi både når det kommer til arbeidet ditt og i private relasjoner. Oktober kan for mange også bringe med seg den del drama og litt sjalusi så her gjelder det å trå varsomt. Spør deg selv om hvilke kamper som er verdt å ta, og vær tålmodig. Av og til er det kun en god samtale som skal til for å løse opp noen floker.

Oktober er den andre høstmåneden i kalenderen og kveldene blir mørkere og dagene kortere. Stjernene og horoskopet ønsker at du skal slappe av og gi deg selv litt ro slik at du kan hente deg inn, og samtidig være forberedt for de neste månedene av dette året.

Væren

Denne måneden, oktober 2023, kan du regne med å kjenne kjærlighetens piler bli skutt mot deg. Nå kommer det muligheter for kjærlighet, men kun hvis du er åpen for forandringer. Du kan ikke virkeliggjøre drømmen din hvis du ikke gir det et forsøk.

Stjernene gir deg beskjed om at du har noen viktige samtaler du bør ta denne måneden. Det kan være du bør ordne opp med en kollega eller en venn. Hvis du har en uoverenstemelse med noen så sørg for å ordne opp og fortell vedkommende hva du føler.

Med oktober kommer Halloween, som er dagen hvor du kan få kontakt med de døde.  Denne måneden vil gi både livaktige drømmer og en sjanse for sjalusi, så pass litt på hvor du trår og hvordan du opptrer.

Tyren

Denne måneden kan du regne med å bli overstrømmet av både gaver og komplimenter.  Prøv å være litt ydmyk for å få best mulig ut av generøsiteten som kommer din veg. Du kommer også til å føle deg selvsikker nok til å dele din kreative gave med andre rundt deg.

Første del av oktober 2023 gir deg muligheten til å holde deg hjemme og slappe av i joggedressen mens du samler krefter til neste halvdel av måneden.

Den andre halvdelen av oktober gir ikke rom for å hverken gjemme seg eller slappe av. Nå må du gå ut å møte andre og bli med på festlighetene. Husk at livet er for kort til å sitte inne og vente på livet.

Tvillingen

Denne måneden kan du glede deg over at en venn eller en kjæreste blir din aller beste støtte og nesten som en «muse» som hjelper deg når du sliter med kreativiteten. Du får også en påminnelse om at det er ok å senke skjoldet rundt deg, og tørre å stole på andre enn deg selv.

Å løpe kan være din første tanke når noe uventet oppstår, men denne reaksjonen kan være med på å ødelegge for deg og hindre deg i å skape meningsfulle relasjoner. I midten av oktober 2023 kan du føle deg litt overveldet, men både humoren din og ditt skarpe hode vil hjelpe deg å finne en sunn balanse mellom å gi og ta.

Prøv å ikke la deg bli overstimulert og gi deg selv muligheten for hyggelige kvelder og gi deg selv litt ro. Velg heller en skummel filmkveld enn drama og kaos blant venner og kjente.

Denne måneden vil også være til hjelp når det kommer til forhold. Det vil bevege seg fremover i et tempo som du er komfortabel med.

Krepsen

Denne måneden kommer til å inneholde mye følelser. Sørg for å gi deg selv ro og trygghet slik at følelsene dine gir deg selvinnsikt og ikke angst og uro. Ta et oppgjør med et forhold hvor du sørger for å ha fokus på innholdet i samtalen uten å la følelsene ta overhånd.

I midten av måneden er du fast bestemt på å vise din lojalitet samtidig som du slutter å løpe fra problemene.

Du elsker Halloween og er så klar for å bruke denne sesongen til å komme i kontakt med den litt mørkere siden av deg selv. Men vær klar over at den største festen i oktober 2023 kan komme med noen utfordringer som virkelig kan sette i gang litt kaos.

Ikke drikk mer enn du pleier og hold fred med andre, ikke la deg provosere. Alle kamper er faktisk ikke verdt det.

Løven

Selv om du alltid sender ut en følelse av at du er en stjerne vil oktober at du heller skal fokusere på kreftene du er i besittelse av. Selv du kan av og til oppleve å miste litt selvtillit, men du har kreftene, bare husk å bruke dem riktig.

Stjernene ber deg om å glede deg over alt du har, og alt du er,  så sorgløst som overhode mulig. Det er store muligheter for at du går en deilig tid i møte når det kommer til forholdet ditt, hvor du garantert kommer til å føle deg elsket.

Vær oppmerksom på at oktober også kommer med en mørk side dessverre. Noen rundt deg kan finne på å oppføre seg smålig, men du gjør best i å fortsette å være den fantastiske deg!

Jomfruen

Tidlig i oktober kommer du til å merke endringer i sovemønsteret ditt og det til det bedre. Denne måneden er det viktig at du prioriterer deg selv og din egen helse.

Privatlivet ditt føles stabilt og komfortabelt og du setter pris på om det kan fortsette. Du bør likevel forberede deg på at det kan dukke opp litt sjalusi gjennom oktober og den beste måten å håndtere det på er rett og slett å være tålmodig.

Av og til er vi nødt til å stenge enkelte mennesker ut av livene våre, mens andre ganger er det kun litt tålmodighet som skal til. Følelsen av utilstrekkelig og sjalusi har spesielt lett for å dukke opp i perioder hvor det er mye stress og mye som skjer. Sett dere ned og snakk med hverandre, kommunikasjon er alltid nøkkelen.

Vekten

Denne måneden, oktober 2023, så deler stjernene ut gaver som om det skulle vært drops og godterier. Nå kjære løve blir du oppfordret til å la noen andre hjelpe deg med å slappe av. Enten det er at du får en fri dag fra jobb, eller at du tar i mot en deilig spa dag gitt til deg i gave av noen som er glad i deg.

Kjærlighetslivet ditt ser bra ut denne måneden så lenge du lar være å overtenke alle situasjoner som oppstår. I blant betyr ikke det som skjer eller blir sagt, mer enn akkurat det, og det er ingen vits i bruke tiden på å overtenke eller analysere.

Kjenner du at du trenger å slappe av litt ekstra? Prøv å si nei til noe av alt det du blir invitert med på.

Skorpionen

Jo mer du sørger for å droppe alt av tankespinn jo mer sannsynlig er det at du får akkurat det du ønsker deg fra et forhold. Sørg for å kommunisere ærlig og tydelig slik at sjansene for uenighet blir minimal.

Denne måneden blir du oppfordret til å droppe alt av usunne vaner, også sosiale medier. I løpet av måneden kommer du til å føle deg mer selvsikker slik at du lettere klarer å slappe av og nyte dagene.

Hold deg unne alle forsøk på drama, selv om det er fristende å delta. Det vil ikke bringe noe godt med seg for deg, snarere tvert i mot. Nyt oktober med alle festlighetene som kan komme din veg, men trå varsomt.

Skytten

Oktober 2023 kommer med noen artige oppgaver til deg kjære Skytte. For det første bønnfaler stjernene deg om å holde motet og selvtillitten oppe. Slik at du kan dykke så dypt ned i alt selvhjelpsmaterialet som du orker. Enten det er dietter, forskning eller strategier, her er nemlig du i ditt ess.

Du er så ambisiøs til tider at du nesten kan fremstå som selvopptatt, men sannheten er at du har gjort ekstremt mye for venner og familie i det siste. Nå har du faktisk lov til å tenke litt ekstra på deg selv. Oktober ber deg om å slappe av og kanskje høste litt goder av all hjelpen du har gitt til andre.

Dessverre kan det virke som om noen går deg litt på nervene og du blir nødt til å velge dine strider. Slutten av måneden kan ende med litt drama og kaos, men her får du anledning til å rydde litt i rekkene, enten det er privat eller jobb.

Steinbukken

Tidlig i oktober vil en venn eller kjæreste hjelpe deg med å skape nye relasjoner, eller bare sørge for å være til stede og gi deg den oppmuntringen du trenger.

Dette partnerskapet vil fremstå som det viktigste for deg gjennom denne måneden. Dere vil komme hverandre nærmere, og du vil få hjelp til å finne den kreativiteten som du er i besittelse av. Prøv å ikke bekymre deg. Å la noen inspirere deg er ikke det samme som å miste sin selvstendighet.

Hvis du er klar for å ta i mot alt det oktober kommer med må du regne med å gi slipp på fortiden og være klar for å håndtere litt sjalusi selv om det er den følelsen du liker aller minst. Selv om du av og til tror det så er selv ikke du immun mot sjalusi og du kan komme til å føle litt på den nå. Lidenskap vil likevel være den følelsen som tar mest plass i oktober, så du har uansett en del å se frem til.

Vannmannen

Denne måneden blir du bedt om å ha fokus på helse, velvære og deg selv. Du fortjener å ta litt ekstra vare på deg selv, men sørg også for å ha litt tålmodighet, mye kan skje fremover.

For deg som er i et forhold kan du se frem til at forpliktelser blir innfridd, men du må også regne med at det kan oppstå noen utfordringer. Du kan oppleve at vennene dine skaper gode relasjoner med den du er i et forhold med. Det kan føre til sjalusi og utfordringer så velg dine strider med omhu.

Hold fokus og omfavn ditt sanne jeg. Gi rom for personlig vekst mens du navigerer deg gjennom denne litt kaotiske måneden.

Fiskene

Oktober 2023 kommer med løfter om endringer. Din oppgave denne måneden er å sørge for at du har styrken og selvtillitten til å være ditt sanne, rare og fantastiske deg. Du kan regne med å endelig komme nærmere noen du bryr deg om. Sørg for å vise den du virkelig er.

Du er kjent for å være artig å være sammen med og aldri langt unna noen morsomme kommentarer, men selv du kan ha problemer med å åpne deg opp for andre. Enten du ser etter kjærlighet, vennskap eller begge deler så kan stjernene denne måneden gi deg akkurat det du ser etter.

Sørg for å bruker oktober til å ta ekstra godt vare på deg selv, og vis ditt sanne og ekte deg. Det vil gi deg muligheten for å skape gode relasjoner som kan vare i lang tid fremover.

Lykke til med oktober og kos deg med Halloween, det kan bli artigere enn du kanskje tror.

- Annonse-

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...

Horoskop- Februar 2024

Da var vi i gang med en ny måned, februar 2024. Historien for 2024 har så vidt begynt, og ditt månedlige horoskop for februar...

True Crime- Vampyren i Sacramento

Av og til et virkeligheten mer brutal enn fantasien. True Crime saken om Richard Trenton Chase er kanskje verre enn den verste skrekkfilmen du...

Dette bør du vite om stjernetegnet Vannmann

Stjernetegn og horoskop er begge knyttet til astrologi, et system som studerer posisjonen til himmellegemene og deres påståtte påvirkning på menneskelig atferd og hendelser....

Inspirerende stilikoner gjennom tidene

Mote og stil endrer seg hele tiden. Vi henter gjerne inspirasjon fra trendsettere over hele verden, og skaper vår egens stil. Mange kjente personligheter...

Horoskop januar 2024

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg...