Home Underholdning Truecrime og Make-up!

Truecrime og Make-up!

0
Truecrime og Make-up!

Vi elsker true crime. Det kan være truecrime podcasts, dokumentarer, filmer eller som dette, en youtube tutorial. Det som er så artig med denne youtube kanalen er at hun som driver den, Bailey Sarian, snakker om truecrime saker, gamle som nye, mens hun legger makeup. Hun er fantastisk flink med kosten og blir nesten ugjenkjennelig når hun har svingt fargene over sitt vakre ansikt. Mens vi hører på skumle saker som har skjedd i verden får vi også se hvordan vi kan legge makeup helt perfekt.

Bailey Sarian har en ny sak klar til oss hver eneste mandag. Sammen med en perfekt fortellerstemme og interresante saker kan du ikke unngå å bli revet med. Vi sitter som fjetret til skjermen hver eneste mandag, og det burde virkelig du også gjøre, for denne damen vil du ikke gå glipp av.

Murder, Mystery and Makeup

Bailey Sarian har intet mindre enn 2,5 millioner abonnenter på youtube. Det er vel en stor bekreftelse på at «murder, mysteri and make up» er en definitiv hit. Tune in og la deg underholde!

Valgets kval

Når Bailey Sarian startet sin youtube kanal klarte hun ikke å velge mellom om hun skulle lage et truecrime program eller ukentlige makeup tutorials. Dermed endte hun opp med å blande begge konseptene inn i ett og samme program. Det er virkelig ingen tvil om at det ,både ble og er en stor suksess, det er selvsagt vi glade for.

Sosiale medier

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bailey Sarian ?? (@baileysarian)

Ikke nok med at hun har 2,5 millioner «subscribers» på youtube, men hun har også 1,2 millioner følgere på Instagram. En konto som det er artig å følge hvor du kan du lære en ting eller to også.

 

Spesielt i disse selsomme korona tider kan det være godt å ha noe å fylle dagene med, og hva er vel da bedre enn noen truecrime historier? Det må vel i grunnen være enda flere truecrime historier. Ikke glem at vi har en oversikt over 5 gode Truecrime podcasts som kan være gode å ha med seg på veien.

Vi ønsker alle en strålende dag og en litt skummel kveld 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here