Horoskop januar 2024

- Annonse-

Nytt år, nye muligheter. Har du som mange andre kjent på at 2023 har bydd på en del utfordringer? Da kan du glede deg over at januar 2024 blir bedre. Økonomien har for de fleste vært en tung bør, og den endrer seg nok ikke radikalt med det første, men du kan gjøre store indre grep med deg selv. Konsentrer deg om det som er viktig i livet, og står du foran store endringer må du la livet gå sin gang. Stå trygt i dine egne avgjørelser og ha troen på deg selv, da vil du kommer langt.

Horoskop og stjernene kan si mye om oss og hva vi har i vente, men husk at du er sjefen i eget liv! Her får du en oversikt over horoskopet for januar 2024. Kanskje kan dette hjelpe deg litt på vei i årets første måned.

Væren

Ble planene dine spredt for alle vinder i løpet av ferien? Heldigvis ser det ut til at det kan endre seg i januar 2024. Det som gikk galt i desember vil bedre seg denne måneden, og du kan til og med være glad for at ting ikke gikk som planlagt. Omveiene du tok er noe du aldri ville ha gjort på egen hånd hvis det ikke hadde vært for at universet omdirigerte deg. Utfordringene du hadde i desember vil vise seg å bli til din fordel likevel.

Du får mye klarhet og styrke denne måneden. De neste seks ukene vil du være ekstra rustet til å bestige enhver fjelltopp, takle alle utfordringer og sette deg høye mål, alt uten å streve for mye. Ikke vær redd for å forfølge ønskene dine denne måneden, ei heller med å erklære høyt og tydelig hva du står for.

En av de store styrkene i denne overgangen er at du vil være mindre tilbøyelig til å kaste bort energien din på små, trivielle ting. Sett grenser der det er nødvendig og sørg for at du føler deg trygg nok på deg selv, og kutt vekk det som tynger deg.

Tyren

Økonomi og uenigheter har muligens tatt alt for mye plass gjennom desember, men heldigvis vil du være bedre rustet fremover. Du kan oppleve at du ikke får tilbake like mye som du gir, men dette er nødvendig slik at du kan sette grenser for deg og livet ditt.

Januar handler om å lære seg å si nei til å dekke andres regninger, samt å si nei til de store sammenkomstene. Gjør du dette vil du få anledning til å konsentrere deg om deg selv og gjøre det du virkelig ønsker å bruke tiden og pengene dine på.

De neste seks ukene vil du ha alle muligheter til å planlegge de store reisene og ønskene dine. Finn priser på flyreiser, planlegg og bli med på det som vanligvis ville gjort deg utslitt.

Enten du er på faren eller planlegger neste opplevelse, vil dominoeffekten gjøre seg gjeldende. Regn med at noe er på gang, selv om du ikke riktig vet hva, eller hvor det tar deg.

Siste uken i januar 2024 er en perfekt tid til å reise til et vakkert sted. Reis for opplevelsens skyld, eller sørg for ta noen spirituelle dypdykk. Le høyt og spis godt, det har du fortjent.

Tvillingen

Det som går opp må komme ned igjen og du kommer til å føle at du blir kastet tilbake til start denne måneden. Forrige måned var du opptatt med å ferdigstille litt utestående gjeld og jobbe deg gjennom avtaler med viktige mennesker i livet ditt. Kanskje var dere uenige og ble nødt til å møte hverandre på halvveien. De to første ukene i januar 2024 vil dere bevege dere fremover, og denne gangen vil dere gjøre det sammen.

Nå kan du endelig få balansert sjekkheftet, få bedre rente på lånet ditt, etablere et fond og komme til en enighet om hvem som som eier hva av verdiene du eventuelt deler med andre.

I den kommende perioden vil verden slik du ser den i dag være helt annerledes. Dette innebærer både hvordan du reiser og hvordan du ser på fremtiden. For øyeblikket holder det med at du holder et godt øye med hva som skjer, og kanskje endre måten du møter ting på.

Krepsen

En av dine nærmeste trengte litt ekstra oppmerksomhet av deg forrige måned og heldigvis vil innsatsen du la ned lønne seg nå i januar 2024. Du vil føle at det stabiliserer seg mellom dere og mye vil virke lettere. Du vil føle den målrettede fremdriften bygge seg opp i forholdene dine, enten det gjelder en romantisk partner eller andre du har et godt forhold til.

Måneden avsluttes med et klimaks både i ditt økonomiske- og personlige liv. Du blir bedt om å ta en kikk på hvem du er involvert med, hvem du er avhengig av og hvem som er avhengig av deg. Du blir også nødt til å ta en kikk på hvem som støtter deg og hvem som ikke gjør det.

Husk å holde fast på dine kjerneverdier uansett hva som dukker opp. Ikke vær redd for å stille de vanskelige spørsmålene. Hvis kalenderen din føles litt tom denne måneden skal du ikke bekymre deg, det gir deg tid å fokusere på andre viktige elementer i livet ditt.

Løven

Du må regne med at denne måneden kan bli litt ekstra hektisk. Både når det gjelder jobb og andre mål du setter deg. Heldigvis vil du kjenne på en ekstra energi boost som gir deg motivasjon til å orke å stå i det som kommer. Det finnes en reell mulighet for at du tar på deg for mye, mest fordi du føler deg glad og entusiastisk. Du vil derfor lett klare å bevare energien din, men sørg likevel for å ta en pause mellom slagene.

Mot slutten av måneden bør du finne måter å investere i deg selv på. Du kan oppleve at noen i livet ditt ikke heier på deg slik du skulle ønske. Årsaken kan være alt fra sjalusi til følelsen av utilstrekkelighet og misunnelse. Kanskje mest fordi vedkommende ikke får nok oppmerksomhet fra deg.

Ikke la andres usikkerhet ødelegge øyeblikkene for deg. Prøv heller å se på problemene sammen og finn frem til de gode løsningene. Alt lar seg løse hvis man bare bruker litt tid på det.

Jomfruen

Det kan føles som musikk i ørene dine at rotet fra desember blir til framgang i januar. Måneden vil starte måneden med full fart. Selv om du kanskje tilbringer første halvdel av måneden med å organisere hjemmet ditt, eller løse misforståelser som oppsto med familien din i løpet av ferien, vil du snart kunne glede deg over mer kreative sysler. Hvis du ikke føler deg inspirert av omgivelsene dine for øyeblikket, kan dette være et flott tidspunkt å komme seg ut av byen på, og la ukjente omgivelser vekke litt liv i kreativiteten.

Du vil uansett være full av ideer spesielt mellom den 13 og 19 januar, så ikke bekymre deg. Drømmer du om å ta en pust i bakken, bør det legges til siste uken av januar 2024. Da vil du føle deg i humør til å nyte det livet har å tilby og glede deg over opplevelser som kan komme din vei. Føles det vanskelig å forlate byen du bor i bør du prøve å involvere deg i aktiviteter som skjer i nærområdet. I blant er det ikke mer som skal til!

Vekten

De vanskelige samtalene som utspilte seg i forrige måned vil fremstå som døråpnere  denne måneden. Du har kanskje støtt på noen misforståelser, eller følt deg litt fanget i hvilken retning du bør ta, men ganske snart vil ting begynne å gi mening igjen. Spørsmålet du bør stille deg selv nå er: hvilke nye alternativer og potensielle veier er tilgjengelige og hva ønsker du deg?

Denne måneden vil mye av oppmerksomheten din være rettet mot familien og kanskje bo- situasjonen din. Enten du går i dybden av de familiære relasjonene, gjenopptar en viktig samtale med foreldrene dine, eller tenker grundig over hvor du bor, kan det hende du føler at du endelig er i ferd med å gjøre noen gode fremskritt.

Det er en stor mulighet for at du trykker på reset-knappen og starter litt på nytt. Det kan innebære alt fra at du starter et nytt forhold eller flytter til et nytt hus. Valgene du tar i dag kan også legge grunnlaget for flere muligheter til å oppleve verden, både i 2024 og 2025.

Skorpionen

Denne måneden kan du forvente å være relativt opptatt, men uten at det stresser deg. Du vil ha nok av energi og føle deg ivrig etter å nå målene dine. Sørg for å komme deg mer ut av huset i løpet av dette året. Det gjelder både jobb og på privaten, men det er ingen tvil om at du kommer til å elske det.

Uansett, er du i ganske god form til å sette hjulene i bevegelse etter en lengre planleggings- og «tenke på det»-fase. Noen av tingene du vurderte i desember var faktisk noen av de samme tingene du vurderte forrige vinter også.

Nå er tiden endelig inne til å sette sammen den presentasjonen, sende inn den søknaden, eller kontakte den personen som ga deg visittkortet sitt. Den beste uken å få litt fremgang i planene diner på er mellom den 13. og 19 januar 2024.

Denne måneden vil søkelyset settes på suksessen du nylig har hatt og det vil få deg til å vurdere dine egne prestasjoner. Husk at du har fortjent både anerkjennelsen og suksessen.

Skytten

Kanskje det tar deg et par forsøk å finne de riktige ordene, men det er noe viktig du trenger å få sagt, og 2024 begynner med at du tar sjansen og sier det du trenger å si. Saken er at du ikke kan kontrollere hvordan andre mennesker vil tolke ordene dine. Det vet du allerede siden tidligere forsøk på å bli forstått sannsynligvis skapte mye rot. Nå vil du være mest opptatt av å stå i din egen sannhet, la verden høre det, og bare nyt reisen for det den er.

Det ser ut til at du har en hel del å se frem til i første halvdel av januar 2024 og selvtilliten vil også gjøre en comeback denne måneden. Du vil få en mengde med komplimenter og du vil klare å gjennomføre den ønskede økonomiske planleggingen, samt omorganiseringen du startet på i desember.

Det er heller ikke så usannsynlig at reise vil være en prioritet i budsjettet din denne måneden. Er du heldig er sannsynligheten stor for at du går videre med en lenge planlagt reise du har drømt om.

Steinbukken

Du har vært gjennom en periode med litt sjelegranskning. Selv om det har vært fruktbart for deg, har du likevel kjent på noen trigger gjennom julen. Det har nok gitt deg en tung følelse, men gled deg over at det nå bare kan bli bedre. Faktisk kan det være at du er litt glad for at du har kjent litt på sårheten slik at du lettere kan legge fortiden bak deg.

Fremover kan du se frem til at en god dose motivasjon tar plass i deg. Sannsynligheten er stor for at du får gjort mer de neste seks ukene enn hva du har fått gjort så langt i vinter. Nå er tiden inne for å gi slipp på dårlig selvfølelse. Si i fra når du er uenig, og ikke finn deg i noe som er urettferdig.

Vannmannen

Gjennom januar vil du finne veien gjennom labyrinten du har oppholdt deg i en stund.  Første halvdel av måneden ser ut til å bli både travel og morsom, men du vil også gjenoppta noe av den indre utforskningen som du holdt på med i desember. Januar 2024 vil gi deg muligheten til å komme ut av kaninhullet som du har vært litt nedsunket i og energien vil komme sakte, men sikkert tilbake. Det kan være lurt å gå litt i seg selv i blant, men det lønner seg ikke å bli der for lenge.

Regn med at mye vil endre seg etter den 20.januar. Du vil gå inn i en periode som kan anses som begynnelsen på slutten av den du har vært i lang tid. Du vil gå gjennom en hel del endringer som kommer til å være positive for deg.

Alt vil ikke skje på en gang, men legg merke til på hvilke arenaer endringene skjer og hvilke fasader du ikke lenger orker å opprettholde. Sannsynligheten er stor for at noen i din nærhet kommer deg litt til unnsetning og hjelper deg videre på veien.

Fiskene

Det du jobbet med forrige måned vil bære frukter de kommende ukene. Du vil få fornyet energi, spesielt med tanke på arbeidet ditt og målene du setter deg. Regn med at mye kommer til å skje fremover.

Ente du har reiseplaner eller har søkelyset på mål og drømmer vil uken mellom den 13 og 19 januar være ekstra gunstig. Sett ideene dine ut i livet og gled deg til resultatet.

Rundt den 19 januar 2024 vil du virkelig føle at alt faller litt mer på plass. Husk at det finnes ikke grenser for hva du kan utrette, så gi aldri opp. Nå er den beste tiden for å vise verden hvem du er og hva du kan!

Lykke til!

- Annonse-

Disse ormene og slangene finnes i Norge

Norge har en begrenset, men interessant fauna når det gjelder krypdyr. Selv om vi ikke har et stort antall arter, er de som finnes,...

Optimalt kosthold og trening for god helse: En vitenskapelig tilnærming

Et sunt kosthold er grunnlaget for god helse og velvære. Det bidrar til å forebygge kroniske sykdommer, forbedrer mental helse, og støtter optimal kroppsfunksjon....

Hva er viktig for menn når det kommer til sex?

Seksualitet er en kompleks og individuell del av menneskelivet, og det som er viktig for menn i seksuelle forhold kan variere betydelig fra person...

Hvor farlig er det å bli bitt av en hoggorm?

Hoggormen (Vipera berus) er Norges eneste giftige slange og er relativt vanlig i store deler av landet. Selv om de fleste bitt fra hoggorm...

MontessoriKidz: Fremmer barnas utvikling med innovative og trygge produkter

MontessoriKidz er et ledende merke innen pedagogiske leker og møbler som fremmer barnas utvikling gjennom lek og aktivitet. Inspirert av Montessori-prinsippene, fokuserer produktene deres...

Pesta Core- Dette trender nå

Det er ingen tvil om sosiale medier er med på å sette i gang trender, og denne trenden er intet unntak. Pesta Core regjerer...